ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydın kızlarr bu havalar beni mahvetti fena hastayım bogazım kulağım burnum her yerim fenalarda zorla işe geldim dün gece 39 u geçti ateşim bi ara havale geçiriyorum zannetti evdekiler dün öğlenden beri bişey yememiştim işe gelince bişeyler atıştırdım işe başlıcam inşallah.Şu hastalık dönemlerim bitsede sporuma geri dönmek istiyorum

ve çok bunaldım hasta olmaktan bi insan bu kadar narin olamaz ya ben böyle değildim niye böyle oluyorum anlamıyorumm ya tamam grip falan olurum ama yataklara düşmezdim bide bu emojibeni anlatıyor bütün gün el,mde tuvalet kağıdıyla böyle geziyorum

Gecmis olsun canim. Demek ki bu aralar bunyen zayiflamis. Bol bol C vitamininden zengin meyve ve sebzelerden tuketmeye calis.

Yürümek bana çok çok iyi geliyor her anlamda en sevdiğim spor
Bu arada resimde ki benim
Yurumeyi ben de cok severim. Ama en cok acik, ferah, yesillik bir alanda aheste aheste, etrafimi izleye izleye yurumeyi cok severim. Ama bu sekilde yuruyunce de pek spor ozelligi olmuyor malesef

Günaydın naz.
Naber ?
İyilik canım sabah sabah 15-20dakika yürüyüşümü yaptım limonlu ılık suyumu içtim ve kahvaltımı yaptım
Senden naber canım?
Çok geçmiş olsun canım benimde bünyem çok zayıftır anlıyorum seni

sağol kuzum olabilir bu sıra bide stres olarak çok zorladım kendimi her şey üst üste geldi galiba ondan oldu

geçmiş olsun yavrum yaaa dikkat et kendine

Hamd olsun canım sana da afiyet olsun.
Gece karanfili dişimde unutmuşum bir kalktım ağzım berbat neyseki ağrısız geçti.
Sabah -400 gördüm acaba karanfil etkisi mi I IRMAKK70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…