Kesinlikle haklısın canımkararında yiyende yemeyende karda kuzum aşure yiyen zararda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle haklısın canımkararında yiyende yemeyende karda kuzum aşure yiyen zararda![]()
Tesekkur ediyorum canim, destekleriniz olmasa vaz gecmem icten bile degildi. Ne kadar burada belli etmemeye calissam da gercekten cok zorlu bir-iki hafta oldu isten dolayi adapte olmakta zorlandim ama desteginizle vazgecmedim. Inaniyorum ki artik takimca bir uyum tutturduk, birimiz sendelesek de bir digerimiz elinden tutup kaldiracagiz taaaki hedefimize hep birlikte ulasincaya kadar![]()
Tamam canımEtiket yapmatçyı unutma nazım![]()
Eski naz geri mi donuyor neeeC cizen_bayan I IRMAKK70
Kahvaltı
Azıcık melemen
Biraz peynir
6zeytin
1dilim ekmek
Çay
Öğlen
1kase sütlü müsli
Ara
Sade kahve
1kuş lokumu
1avuç kraker(oğlum yerken dayanamadım)
Akşam
1tabak ıspanak ve yoğurt
1mandalina
Yeşil çay
Havalar soğudu su içmek o kadar hoş değil ama zorluyorum kendimi
6.500 adım atıldı![]()
Hedefin super kuzumbenim hedafim 72 takım yüzdesi de 1 diyorum bu hafta başarıcam1 aylık hedefimde 66 kızlar 30 ekim doğum günüm ve o güne kadar 6 kilo hedef koyuyorum kendime
![]()
Canım yoksa fotodaki senmisin ??
Ay canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benümkilerde bazen öyle uyumuyolar ve ikisi birden ağlayınca insan kafayı yiycek gibi oluyor ama bugünlerde geçicek inşallahKizim bugun hiiic uyumadi kizlar ya. Delirdik ikimiz de, o uykusuzluktan ben sinirden
Menumu yazayim
Sabah
Tarcinli yulaf lapasi (hic sevmedim boyle de)
Ara
2 galeta
Aksam
Tarhana corbasi
Et kavurma
Ayran
C cizen_bayan I IRMAKK70
İnşallah canım yaaaEski naz geri mi donuyor neee![]()