- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Tulip dondurmacıya gitsin bence olmazsa olmazı
Evet canımÇok geçmiş olsun rahim duvarını kazıyorlar dimi anneme yapmışlardı göğüs kanseri tedavisi sırasında kontrol amaçlı
Meyveli dondurma yapan birine verimTulip dondurmacıya gitsin bence olmazsa olmazı
Evet anneme de koruma amaçlı yaptılar şimdiden çok çok geçmiş olsun sonuçlar da temiz çıkar kolay atlatırsın inşallahEvet canım
Kalınlaşma oluyormus
Var mı yok mu kontrol
Ve ilerde kansere karşı koruma için
4 kilo hiç yoktan iyidir ya 4 kilo alsaydın olacaktı 8 kiloAh ah napcam ben boyle.Belki uygun bir dönem degildi ama verdim yine de kilo.4 kilo.
Aynen.Azaltma yoluna gittim cok faydasını gordum. Yoksa daha kalindim.Gobegim daha sisti yani.4 kilo hiç yoktan iyidir ya 4 kilo alsaydın olacaktı 8 kilo
Ben dünden yapmayı unutmuşum bardağa sıkıp içiyorum şimdilikLimonlu suyu kimler deniyor bakalim. Ben bir litre yapacagim simdi.
Bende çiğ yiyemiyorum kabağı
Önce çok canın isterSlm kızlar.bugün işte cok yogundum.giremedim yazamadım.ve sekersz 5.günümde ilk kacamagımı yapıp dondurma yedim.cok mutsuz hissediyorum.keske yemeseydim
Çok geçmiş olsun canımBugün akşam Dr a gittim
Kanama devam ettiği için
Rahiö duvarına kalınlaşma va var mı
Be kanamayı durdurmak için küretaj yapılacak
Özel hastane sigortamın proviYonınu bekleyeceğim
Bir de akşam yapın dedim iş çıkışı
Ancak nöbet günü olur dedi
Çünkü anestezi ile yapılacak
Biyopsi yapılacak yani
kabağı bir kaşık zeytinyağı nda soteliyorum üzerine yoğurt dereotu ceviz baharat çok güzel oluyorBende çiğ yiyemiyorum kabağı
Sote güzel oluyor evet, ben kiyma ve soğanı da soteleyerek pişirip, ayrı sotelediğim kabağın üzerine koyarak yiyorum..kabağı bir kaşık zeytinyağı nda soteliyorum üzerine yoğurt dereotu ceviz baharat çok güzel oluyor