- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
09.07.2018
Sabah yok
Ara 2bardak ıhlamur
Ögle ızgara köfte 4adet brokoli karnıbahar
Ara 2bardak cay
Ara maras üsulü kornet((((
Aksam simdilik bilmiyorum cok hafif geciştirebilirim dondurmanın cezası olarakMuttapa7555
Canım lor ve yeşillik ile içlerini dolduruyorsun peki pişiyor mu denemek istiyorum nasıl tadı?9 Temmuz menü bildirimi
Sabah
Domates salatalık biber yeşilliklerden oluşan salata
25 gram süzme peynir
ara
Kahve sade
10 adet çiğ fındık
6 çiğ fıstık
Üzüm
Kiraz
Akşam
Lorlu biber dolması
45 dk eliptik bisiklet
Eki Görüntüle 2166922Muttapa7555
Dunku menuyu bildirmediysen 6 gun bildirme cunku kupa yok sana.Kızlaaar 2 gündür yatılı misafir vardı bugün gittiler şükür. Okuyup okuyup gittim yazamadım.Dün menü bildiremedim. Bugünkü menüm
10.00
1 kk peynir,6 zeytin ,1 yumurtadan omlet, domates,salatalık ,1 dl tb ekmek
14.30
1 yt bulgur pilavı (zararlı şeyler vardı ben de bunu yedim .)
18.00
2 gün kurusu
Su 2 lt
Spor 1,5 saat
Olsun yine de bildireyim bir şeylere saldırmayım bu sayede. +5 neydi ki unuttum onu yaptığımız tahminler miDunku menuyu bildirmediysen 6 gun bildirme cunku kupa yok sana.
+5 ten kupa kaybetme bari.
Mesaj sayisi bazen iki adet mesaj yaziyorsun o bakimdan.Olsun yine de bildireyim bir şeylere saldırmayım bu sayede. +5 neydi ki unuttum onu yaptığımız tahminler mi
Ister fırında pişirebilirsiniz İster pişirmeden de yiyebilirsin Canın nasıl isterse bazen pişirmeyi beklemek istemediğim de böyle yiyorum tadına ben çok beğeniyorum benim damak tadıma uygunCanım lor ve yeşillik ile içlerini dolduruyorsun peki pişiyor mu denemek istiyorum nasıl tadı?