ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kuzum resimleri aldığım kişi hergün tartı resimleri ile paylaşmış. Her bünye farklı tabi mesela o kişi diyor ki verdiğim 3 kiloyu geri almadım. Mesela ben 3 kilo vereceğimi sanmıyorum ama 1 gider garanti tabi ki spor desteği de olacak ve menü dışında çıkılmayacak. Detoksu yapıp normal düzene geçmek demek diyet düzeninde olman demek diye anlıyorum.
Bir ablam hiç unutmam lahana yiyorduk beraber öğlen akşam ben kilo vermişken o kilo almıştı
I IRMAKK70 cımda pilav ile veriyor mesela pilav detoksu mu yapsak acaba
Demem o ki kabak bünyeme yarıyor diyorsanız yapmayın tabi. ben yarın başlıyorum bakalım görelim sonucu
Regl öncesi bir şaşırtma yapacağım

Ben yürüyüşleri aksatmadım ama yazmadım mı acabası
Gerçi dün gezmeyi spora dahil etmiştim sayfanın en büyük eksiği sporrrr

Ben yürüyüşleri aksatmadım ama yazmadım mı acabası
Gerçi dün gezmeyi spora dahil etmiştim sayfanın en büyük eksiği sporrrr
Canim dun sadece menu paylasimi yaptin, sporla ilgili yapmadin, o kadar da etiketledim seni spor bildirimini de yap diye, gormedin heralde Pilav detoksu degil de pirinc lapasiyla yapilan bir detoks var onu bir deneyin isterseniz memnun kalanlar var ondan da. Ben de bir kez yapmistim, fazla aclik cekmiyorsun

bilemeyeceğim deneyin sizde bakalımm

Arada atıyorum ağzıma gün kurusu yazmıyorum çoğu zaman ama kabak çekirdeği kayısı sinameki çayı olmazsa olmazım benim

Bende

Çünkü spor yapmadım kuzum hiç vakit olmadı ama gezmek bir spor bence Haftaya da pilav detoksu o zaman

Oyy kizlar dersten ciktim, cook yorgunum ama ogluma sozum vardi beslenme icin kurabiye yapmaliyim. Insanin en cok yapip yapip bisey yiyememek canini sıkıyor
Sen tadına bakarsın kesin ki bende bakardım sanırım o hangi durumuma bağlı tabi. sen yemeğini ye öyle pişir onu karnın aç olursa doyana kadar yiyip oğluşa kurabiye kalmazmış yarın da -400 gelirmişsin

Meraba arkadaslar
Menumu paylasip gidiyorum
Haftaya telefonum olsun bu haftaki acigimi kapatirim ißallah
Sabah
Süt
Kahvakti
Yumurta haslanmıß
Cay şekersiz 1 bardak
Öğlen
1 kase aşure komsum yapmıß ısrar etti yedim
İkindi
1 avuc cekirdek
Gece kizi cayi
Baska bisey yemem daha isallah
Forever07 I IRMAKK70

24.09.2018 menü

Sabah / 2 haş. yumurta + salatalık + domates
Ara / türk kahvesi
Öğlen/sütlü muzlu yulaf ezmesi
Ara / altınbaşak
Akşam / nohut ve 2 kaşık anne pilavı (sabah -400 olcak mı bakem)
I IRMAKK70

Bolll suuu ve 10000 adım belki daha fazla olur cepte 5bin var @_LA_PATYA_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…