kızlar ben kabak detoksunu denedim olmuyor yapmayın inanmayın detoks bitince normal yemene dönünce geri alıyorsun ve dediği gibi 5 kg falan gitmiyor boşa vücudunuza zarar etmeyin yeme düzeni değiştirin spor yapın ağır verin ama sağlıklı olsun benden size bi tavsiye. O günden beri kabak yemiyorum siz düşünün artık
Ben yürüyüşleri aksatmadım ama yazmadım mı acabasıAklıma gelmişken bu hafta düzenli olarak sadece I IRMAKK70 spor bildirimi yaptı onun dışındakilerForever07 2 gün
Moon Light 2 gün @sarem2015 1 gün Nana929 1 gün diğerleri hiç yok zaten bende sabah akşam 20 dk tempolu yürüyorum evde bazen ip atlıyorum bu duruma göre sadece ırmağın bildirimlerini takip edicem üzgünüm
Canim dun sadece menu paylasimi yaptin, sporla ilgili yapmadin, o kadar da etiketledim seni spor bildirimini de yap diye, gormedin heraldeBen yürüyüşleri aksatmadım ama yazmadım mı acabası
Gerçi dün gezmeyi spora dahil etmiştimsayfanın en büyük eksiği sporrrr
Ama sabah 62 çıktımkuzum senin bu menüyle artı çıkma imkansız gibi
bilemeyeceğim deneyin sizde bakalımmKuzum resimleri aldığım kişi hergün tartı resimleri ile paylaşmış. Her bünye farklı tabi mesela o kişi diyor ki verdiğim 3 kiloyu geri almadım. Mesela ben 3 kilo vereceğimi sanmıyorum ama 1 gider garanti tabi ki spor desteği de olacak ve menü dışında çıkılmayacak. Detoksu yapıp normal düzene geçmek demek diyet düzeninde olman demek diye anlıyorum.
Bir ablam hiç unutmam lahana yiyorduk beraber öğlen akşam ben kilo vermişken o kilo almıştı
I IRMAKK70 cımda pilav ile veriyor meselapilav detoksu mu yapsak acaba
Demem o ki kabak bünyeme yarıyor diyorsanız yapmayın tabi. ben yarın başlıyorum bakalım görelim sonucuRegl öncesi bir şaşırtma yapacağım
regl olduğun için öyledir kuzum bide bağırsaklardan akşam yatmadan kayısı ya da hurmayı suya koy sabah aç karna suyunu iç posasını da ye biraz işe yarar kuzum ve ara öğünlere kuru kayısı eklemelisinAma sabah 62 çıktım
Arada atıyorum ağzıma gün kurusu yazmıyorum çoğu zaman ama kabak çekirdeği kayısı sinameki çayı olmazsa olmazım benimregl olduğun için öyledir kuzum bide bağırsaklardan akşam yatmadan kayısı ya da hurmayı suya koy sabah aç karna suyunu iç posasını da ye biraz işe yarar kuzum ve ara öğünlere kuru kayısı eklemelisin
BendeKuzum resimleri aldığım kişi hergün tartı resimleri ile paylaşmış. Her bünye farklı tabi mesela o kişi diyor ki verdiğim 3 kiloyu geri almadım. Mesela ben 3 kilo vereceğimi sanmıyorum ama 1 gider garanti tabi ki spor desteği de olacak ve menü dışında çıkılmayacak. Detoksu yapıp normal düzene geçmek demek diyet düzeninde olman demek diye anlıyorum.
Bir ablam hiç unutmam lahana yiyorduk beraber öğlen akşam ben kilo vermişken o kilo almıştı
I IRMAKK70 cımda pilav ile veriyor meselapilav detoksu mu yapsak acaba
Demem o ki kabak bünyeme yarıyor diyorsanız yapmayın tabi. ben yarın başlıyorum bakalım görelim sonucuRegl öncesi bir şaşırtma yapacağım
Sinamekiyi cok tuketince bagirsaklari tembellestirirmis canim. Kendini ona alistirma benceArada atıyorum ağzıma gün kurusu yazmıyorum çoğu zaman ama kabak çekirdeği kayısı sinameki çayı olmazsa olmazım benim
vayyy vay 5 li rakamlar gelsin artık diyoruzzzHııımm o zaman regl imi ve bağırsak düzensizliğini hallettikten sonra beni haftaya otamatikman 58-59 olmam lazım hadi inşallah
Çünkü spor yapmadım kuzumCanim dun sadece menu paylasimi yaptin, sporla ilgili yapmadin, o kadar da etiketledim seni spor bildirimini de yap diye, gormedin heraldePilav detoksu degil de pirinc lapasiyla yapilan bir detoks var onu bir deneyin isterseniz memnun kalanlar var ondan da. Ben de bir kez yapmistim, fazla aclik cekmiyorsun
Sen tadına bakarsın kesin ki bende bakardım sanırım o hangi durumuma bağlı tabi. sen yemeğini ye öyle pişir onu karnın aç olursa doyana kadar yiyip oğluşa kurabiye kalmazmışOyy kizlar dersten ciktim, cook yorgunum ama ogluma sozum vardi beslenme icin kurabiye yapmaliyim. Insanin en cok yapip yapip bisey yiyememek canini sıkıyor
Hayaller ve hayatlar cano an itibariyle 62 yinvayyy vay 5 li rakamlar gelsin artık diyoruzzz
darısı tüm isteyen diyetcan lara
Yaparsın sen gayretttHayaller ve hayatlar cano an itibariyle 62 yin
İnşallah canım inşallah hep beraber 5 li rakamları görcezYaparsın sen gayrettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?