ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sağol canım düşünmen yeter

Oğlum sabah çok huysuzdu şu öksürük geçmek bilmedi sabah ilaç kurutmadı balgamı sabah netten baktım cevizin iç zarını kaynatıp veriliyomuş ondan yaptım uyudu umarım işe yarar kahvaltı bu zamana kaldı

C cizen_bayan kimlerrr gelmişşşş hoşgeldin tekrardan aramıza beybisi
@_LA_PATYA_ tatlım regl öncesi normal tabi ama senin için artık zor kilolardasın yani tam anlamıyla yerleşmiş olanlar o yüzden yavaşlayabilir, sende tek eksik olan şey spor kuzu detoks mu yapsan acaba tartı ya kadar kabak detoksu yada kızlar ayran yapıyor sende bir katıl

Yaa aslında ben bir haftaya yakındır tuvaletede çıkmıyorum benimkiler biraz tembel de onunda etkisi olabilir

Aklıma gelmişken bu hafta düzenli olarak sadece I IRMAKK70 spor bildirimi yaptı onun dışındakiler Forever07 2 gün
Moon Light 2 gün sarem2015 1 gün Nana929 1 gün diğerleri hiç yok zaten bende sabah akşam 20 dk tempolu yürüyorum evde bazen ip atlıyorum bu duruma göre sadece ırmağın bildirimlerini takip edicem üzgünüm

KABAK DETOKS DETAYLARI
BİZ ZATEN DİYETTE OLDUĞUMUZ İÇİN BU KADAR RAKAM VERİLEMEYEBİLİR AMA YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM GÜZEL SONUÇ ALACAĞINZ GARANTİ KIZLAR.
BAHANE YARATMAYIN ZAMAN YARATIN OLUR MU

Son düzenleme:
Yaa aslında ben bir haftaya yakındır tuvaletede çıkmıyorum benimkiler biraz tembel de onunda etkisi olabilir
O cok etkiler + gelmeni. Sen kabak detoksunu dene foreverin dedigi gibi. Bagirsaklari da calistirir. Benim de biraz var ayni sorundan bu sabah ac karna 2 kuru kaysi arkasindan da ilik su icmeye basladim. Umarim normale doneriz biran once.

Tesekkur ederim

Ben henuz yapmayacagim canim ama bilgilendirme icin tesekkurler
Ben hala artılardayım nedeeennn bukadar dikkat ediyorum bu bana revamı çarşamba eksi yerine artı görücem aynı şeyleri yemek kg yapmaya başlamış olabilirmi kii
Regl olacak olman ve bagirsak calismamasi cok etkiliyor kizlarin da dedigi gibi canim. Elma tuket, yediklerinin uzerine zeytinyagi gezdir, kavrulmamis fistik, kuru kayisi tuketmeye calis. Bi de yogurt kürü var. Yatmadan once yarim kucuk kase yogurda limon, pul biber ekleyip yiyince fena calistirmisti benim sabah. Benim de ayni sorunum var da kabak da iyi gelir
Bi de aksamlari hicbir sey tuketmiyorsun neredeyse. Vucudun buna alisirsa devam edebilecek misin hep? Biraz biraz degisiklik yapsan mi ki?

Hosgeldiin

Ben bunu havucla yapiyorum cok guzel oluyor kizlar. Kabagi rendeleyip soteliyorum. Biraz da havuc rendeleyip soteliyorum. Uzerine yogurt ceviz istege gore sarimsak, koz kirmizi biber de yakisiyor.

hoş buldum kuzummm ben detoksları karşıyım kızlar 3 kilo veriyosun geri alıyorsun 3 gün çektiğin eziyete yazık yani yapmayın ben kabak yaptım 3 gün akşamı çıkardım ne varsa

kızlar ben kabak detoksunu denedim olmuyor yapmayın inanmayın detoks bitince normal yemene dönünce geri alıyorsun ve dediği gibi 5 kg falan gitmiyor boşa vücudunuza zarar etmeyin yeme düzeni değiştirin spor yapın ağır verin ama sağlıklı olsun benden size bi tavsiye. O günden beri kabak yemiyorum siz düşünün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…