- 11 Ağustos 2016
- 1.176
- 1.820
- 133
- 36
Vücudunu şaşırtman lazımBen hala artılardayım nedeeennn bukadar dikkat ediyorum bu bana revamıçarşamba eksi yerine artı görücem aynı şeyleri yemek kg yapmaya başlamış olabilirmi kii
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vücudunu şaşırtman lazımBen hala artılardayım nedeeennn bukadar dikkat ediyorum bu bana revamıçarşamba eksi yerine artı görücem aynı şeyleri yemek kg yapmaya başlamış olabilirmi kii
![]()
Sağol canım düşünmen yeterYok canim yapin zaten. Vucudu temizliyor, detoks sonucta. Demek istedigim verdiginiz kilonun birazi geri gelecek onu bilerek yaptiginiz zaman motivasyon kaybiniz olmaz. Ben ilk yaptigimda verdigimin yarisi geri gelince cok moralim bozulmustu. Sonra biraz arastirinca baktim pek cok kisi ayni seyi yazmis takmadim artik, sonrasinda belirli araliklarla 4-5 kez daha yaptim.
Yaa aslındaC cizen_bayan kimlerrr gelmişşşşhoşgeldin tekrardan aramıza beybisi
@_LA_PATYA_ tatlım regl öncesi normal tabi ama senin için artık zor kilolardasın yani tam anlamıyla yerleşmiş olanlar o yüzden yavaşlayabilir, sende tek eksik olan şey spor kuzudetoks mu yapsan acaba tartı ya kadar kabak detoksu yada kızlar ayran yapıyor sende bir katıl
![]()
Bende bi bakıyımKızlar kabak detoksunda kalıcı gidiyor imiş kilolar, ben yapanların yabancısıyım bu hafta deneyeceğim bende![]()
Evet zanırım bişeyler yapmanın zamanı geldide geçiyo sadecs yürüyüş yetmiyoVücudunu şaşırtman lazım
O cok etkiler + gelmeni. Sen kabak detoksunu dene foreverin dedigi gibi. Bagirsaklari da calistirir. Benim de biraz var ayni sorundan bu sabah ac karna 2 kuru kaysi arkasindan da ilik su icmeye basladim. Umarim normale doneriz biran once.Yaa aslındaben bir haftaya yakındır tuvaletede çıkmıyorum benimkiler biraz tembel de
onunda etkisi olabilir
Ben henuz yapmayacagim canim ama bilgilendirme icin tesekkurlersarem2015
Moon Light kizlar ben bu detoksu daha once cok yaptim. O yuzden ywazmadan gecmeyeyim dedim, tuz kullanilmadigi icin odem attiriyor ya normal beslenmenize dondugunuz zan verdiginiz kilonun yarisi geri gelecek bu normal birsey onu bilerek yapin. Kilo aldim diye bosuna stres yapmayin kendinize sonra. Ben genelde 2 kilo veriyordum yaptigimda 1kiloyu ertesi gunlerde geri aliyordum ama yine de vucudu dinlendiriyor, arindiriyor.
Regl olacak olman ve bagirsak calismamasi cok etkiliyor kizlarin da dedigi gibi canim. Elma tuket, yediklerinin uzerine zeytinyagi gezdir, kavrulmamis fistik, kuru kayisi tuketmeye calis. Bi de yogurt kürü var. Yatmadan once yarim kucuk kase yogurda limon, pul biber ekleyip yiyince fena calistirmisti benim sabah. Benim de ayni sorunum var daBen hala artılardayım nedeeennn bukadar dikkat ediyorum bu bana revamıçarşamba eksi yerine artı görücem aynı şeyleri yemek kg yapmaya başlamış olabilirmi kii
![]()
Güüünnaaayyydınnnngrubunuz neşe kaynağı en minnağı artık aranızda ben geldimmmm
kaptan gitmiş zor bi dönemden geçiyor rabbim yardımcısı olsun inşallah çok üzüldüm gitmesine
zor bir süreçten bende geçtim ölüm haberleri rahatsızlığım annemin evde olmaması vs. her eşy üst üste geldi ama artık toparladım ve kendime geldim. Regl oldum biraz şişkinlikle geldim
yoksa kilo falan almadım yani
şaka bi yana benim için baya zor bi süreçti ama kaldığım yerden devam ediyorum
biri bana özet geçebilir mi kaç sayfa var valla oku oku bitmedi
![]()
Eki Görüntüle 2191736 Evet yarınki öğle yemeğimm![]()
kuzum senin bu menüyle artı çıkma imkansız gibiBende artılar var onun dışında eskisi kadar aktif bi topiğimiz yok çok eksiğiz ama umuyorum toparlanıcaz
hoşbuldum canımmmmmm
hoş buldum kuzummmC cizen_bayan kimlerrr gelmişşşşhoşgeldin tekrardan aramıza beybisi
@_LA_PATYA_ tatlım regl öncesi normal tabi ama senin için artık zor kilolardasın yani tam anlamıyla yerleşmiş olanlar o yüzden yavaşlayabilir, sende tek eksik olan şey spor kuzudetoks mu yapsan acaba tartı ya kadar kabak detoksu yada kızlar ayran yapıyor sende bir katıl
![]()
Detokstan sonra neler yedin acaba merak ettimhoş buldum kuzummmben detoksları karşıyım kızlar 3 kilo veriyosun geri alıyorsun 3 gün çektiğin eziyete yazık yani yapmayın ben kabak yaptım 3 gün akşamı çıkardım ne varsa
![]()