- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
Neden çay içmiyorsun canım şekerli mi içiyorsun yoksaBen kahvaltı mı yaptım bi an önce yarın olsun sabah bi demlik çay içerim anca paklar beni
yaa deme be neden olmuşki olması bişey değilde temizlemesi zor işSelam kızlar napıyorsunuz
Canım çok sıkkın üst kat tesisattan benim eve banyoya ve tam gardrobumun olduğu duvara su sızmış. Gardrop üsttünde hurçlar içindekiler su içindeev darmaduman ve ben işe geri geldim o halde bırakıp
Havalar da tam soğudu dolapta çürümezse iyiyaa deme be neden olmuşki olması bişey değilde temizlemesi zor iş
Canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durumSelam kızlar napıyorsunuz
Canım çok sıkkın üst kat tesisattan benim eve banyoya ve tam gardrobumun olduğu duvara su sızmış. Gardrop üsttünde hurçlar içindekiler su içindeev darmaduman ve ben işe geri geldim o halde bırakıp
Of canım çok can sıkıcı bir durum Allah sağlık versin yeterki halledersin kolay gelsin canım.Selam kızlar napıyorsunuz
Aslında sen spor yapıyor Sun ama yeme konusunda dikkat edemiyosun dimiKızlar ben kendimi bir türlü toparlayamıyorum
Yarın + bile gelebilirim o durumdayım
Evet ama etmeliyimAslında sen spor yapıyor Sun ama yeme konusunda dikkat edemiyosun dimi
Maşallah canım menülerin artık baya güzelMerhaba arkadaşlar
Menumu paylasip gidicem yarin herhalde telefonum gelcek :)işallah
Sabah
Süt
Kahvalti
Marul 2 dal
Domates yarimtane
Cay sekersiz
Öglen
Mercimek bugday nohutlu corba 1 kase
Akşam
4 kasik bulgur pilavi
Bir kase patlican etli turlu
Salata 1 kase
Bol su
Gece kizi cayi icerim uyumadan
Forever07 I IRMAKK70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?