- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
Ayran corbasi diyeti nasil oluyodu canim bi tarif verebilir misinBu aralar diyet modundan çıkmaya başladım bende yarın ayran çorbası diyeti ne başlıycam hem de bu silkelenmiş olurum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayran corbasi diyeti nasil oluyodu canim bi tarif verebilir misinBu aralar diyet modundan çıkmaya başladım bende yarın ayran çorbası diyeti ne başlıycam hem de bu silkelenmiş olurum
Evet canım doğrudur ama benim yapma sebebim diyet moduna tekrar dönmek o yüzden kendime gelirim biraz diyorumsarem2015
Moon Light kizlar ben bu detoksu daha once cok yaptim. O yuzden ywazmadan gecmeyeyim dedim, tuz kullanilmadigi icin odem attiriyor ya normal beslenmenize dondugunuz zan verdiginiz kilonun yarisi geri gelecek bu normal birsey onu bilerek yapin. Kilo aldim diye bosuna stres yapmayin kendinize sonra. Ben genelde 2 kilo veriyordum yaptigimda 1kiloyu ertesi gunlerde geri aliyordum ama yine de vucudu dinlendiriyor, arindiriyor.
Canim reglsen ya da olmaya yakinssan kilo artisi cok normal. Kendine bosu bosuna eziyet etme bu donem biter bitmez tikir tikir gider o kilolar, yediklerinde asiriya kacmadigin surece gercek anlamda kilo almis olamazsin.Ben hala artılardayım nedeeennn bukadar dikkat ediyorum bu bana revamıçarşamba eksi yerine artı görücem aynı şeyleri yemek kg yapmaya başlamış olabilirmi kii
![]()
Yok canim yapin zaten. Vucudu temizliyor, detoks sonucta. Demek istedigim verdiginiz kilonun birazi geri gelecek onu bilerek yaptiginiz zaman motivasyon kaybiniz olmaz. Ben ilk yaptigimda verdigimin yarisi geri gelince cok moralim bozulmustu. Sonra biraz arastirinca baktim pek cok kisi ayni seyi yazmis takmadim artik, sonrasinda belirli araliklarla 4-5 kez daha yaptim.Evet canım doğrudur ama benim yapma sebebim diyet moduna tekrar dönmek o yüzden kendime gelirim biraz diyorum
Reglim yakım bugün yarın olucam ama ırmak 62 gösteriyo tartı bu hiç normal değil yazdıklarımın dışına çıkmıyorumCanim reglsen ya da olmaya yakinssan kilo artisi cok normal. Kendine bosu bosuna eziyet etme bu donem biter bitmez tikir tikir gider o kilolar, yediklerinde asiriya kacmadigin surece gercek anlamda kilo almis olamazsin.
Hoş geldin kuzumGüüünnaaayyydınnnngrubunuz neşe kaynağı en minnağı artık aranızda ben geldimmmm
kaptan gitmiş zor bi dönemden geçiyor rabbim yardımcısı olsun inşallah çok üzüldüm gitmesine
zor bir süreçten bende geçtim ölüm haberleri rahatsızlığım annemin evde olmaması vs. her eşy üst üste geldi ama artık toparladım ve kendime geldim. Regl oldum biraz şişkinlikle geldim
yoksa kilo falan almadım yani
şaka bi yana benim için baya zor bi süreçti ama kaldığım yerden devam ediyorum
biri bana özet geçebilir mi kaç sayfa var valla oku oku bitmedi
![]()
hoş buldum kuzum anlat bakalımm ne var ne yokkHoş geldin kuzum![]()
Bende artılar var onun dışında eskisi kadar aktif bi topiğimiz yok çok eksiğiz ama umuyorum toparlanıcazhoş buldum kuzum anlat bakalımm ne var ne yokk![]()
Canim yazdigin menunun disina cikmiyorsan kilo alman mantikli olamaz zaten. O fazlaliklar adet oncesi siskinligidir. Birak adet oncesini afedersin kabizlik vs. oldugunda bile tartida + gorebiliyorsun, durumun normale doner donmez gidiyor o fazla kilolar. Sen bunun gecici oldugunu bil, motivasyonu dusurme.Reglim yakım bugün yarın olucam ama ırmak 62 gösteriyo tartı bu hiç normal değil yazdıklarımın dışına çıkmıyorum![]()