ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Slm canım
Aynen dediğin gibi çok yoğun geçiyor ilk haftalar. Sanada Allah kolaylık versin.
Bende öğretmenlik günlerimi özlüyorum bazen, şuan idarecilik yapıyorum, koca okulu sırtımda taşıyorum sanki, okul müdürlüğü bana göre değilmiş diyorum bazen de.
Okul işleri düzene girerse gelirim inşaallah bende...

Kızın toplantısı vardı canım oraya gittim sonrada yoğundum yemekti bilmemneydi derken sızmış kalmışım artık :)

Benimde elim kulağımda 2-3 güne olurum bu yüzden 60 60 diyorum Forever07

Hic uzulme canim kararli bir sekilde devam ettikce, simdiki kiyafetlerin birer birer ustune bol gelmeye baslayacak iki hafta ciddiye alarak uygula hemen sonuclarini alacaksin Bak burada ilk 2-3 haftasinda toplam 5 kiloya yakin veren arkadaslar vardi. Bunlardan biri de Forever07 baskan, o ne derse yap bence gerci ben yapamiyorum o baska Nana929 ilk haftasinda cok azz bir kilo verebilmisti, ikinci hafta forever elinde civili sopayla pesine bir dustu kizz resmen haftanin birincisi oldu yaaa

Kaptanım sen yanımızda olduğun süre içinde bizde senlez
Biraz zaman ver kendine toparlanırsın Cnm
Baksana bu aralar hepimiz saldık başta ben olmak üZere

Başkanım yerinin çok belli
Keşke iptal ettirmeseydin diyet yapmasanda arada uğrardın şuan şoktayım şuan ne yazacağımı bilemedim o kadar alışmışım sana ne diyeyim rabbim işini rast getirsin Allah’a emanet ol Cnm

Cnm ev hanımı olarak ben bu süreci düzene koyamadık şuan hastayım bir türlü toparlanmadı işallah dediğin gibi haftaya toparlarız düzen girer

N naz5403 korkma kizz rahat olabiliriz artik yilin asurecisi belli oldu Ayrica listedeki 2 bardak kola, gozleme, neskafe, cekirdek hic soylemiyorum bile Seni sooyle Forever07 nin karsisina alalim Saka bir yana da canim, hepsi bir gun icin coook fazla bu kacamaklarin. Bir gunde bir iki kacamak yeter de artar bile. Bugunden baslayarak daha fazla dikkat et lutfen, zaten son takim ortalamamiz yerlerde, arti gelip daha da dusurmeyelim. Baskanin gidisi vs. dagilma havasina bir girersek bir daha kimse toparlayamaz bizi. O yuzden bu hafta hepimiz icin cook onemli herkes elini tasin altina koyup, paylasimlarini artirmali, takim yuzdesini yukseltmek adina elinden geleni yapmali.

İşin zor Cnm . Bu dönem daha zor dediğin gibi okulun yeni başlaması yıpratır seni öğretmen olsan daha az yıpranırdın allah güç kuvvet versin Cnm gel bekleriz burda artık bir aile gibi olduk sayılır

İşallah Cnm dikkat ederim
Bu günde bogazım şişmiş yatak döşek yatıyorum
Hiç halim yok

Allah kolaylik versin sana. Burdaki ogrenci velileri arkadaslarim uzerine alinmasin ama velilerle ugrasmaktansa ogrencilerimle ugrasmayi tercih ederimEsim de mudur yardimcisi bazen anlatiyor beni afakanlar basiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…