Sen gayet deviriyon maşaAllahVayy hamarat hatun, O 20 kavanoz uzum suyunu ben yapmis olsam en az 2 kavanozunu yaptigim an icerdimKislik aci sos yaparken neredeyse sosu bitirecektim Yaptigim seylerin tadina bakma huyumdan vazgecemedim bir turlu. Gerci benim yaptigim nasil tadina bakmaksa
Benim aklima bu geldi. Ama bunu yapan var gercekten. Daha cok kopuklu oluyormus sodada kahve pisirince.
Ben kararliyim canim. Atlamayip beni de hatirlayip yazdigin icin cok mutlu oldum. Bugun bekarken uzerime bol olan, giyemedigim bi kotum vardi onu giymek istedim. Dugmesi zor kapandi. Oturunca rahat edemedim.Cok canim sıkıldı. Benim kesinlikle bi 15 20 kilo vermem lazim.
HayretNana929 gelmedi hic Nerelere gittin kizz, gel bakalim neler yedin bu gun @sarem2015 bir begenip kacmissin, umarim asure yemeye gitmedin sen de @_LA_PATYA_ seni de gozum aramiyor degil, menunu paylastin ama sen yine de gel, sensiz olmuyor buralar @salinger29 huuu huuu tatil bitti kuzu kacamaklari birak da menu paylasimlarina basla artik bir bakalim biz de neler yiyormussun @Moon Light canim AklinYolu1 baskan gitti ama Forever07 baskan yururtmeye kararli oldugu surece bizler hala buradayiz, sen de karaliysan gel sık sık tanisalim kaynasalim @ebrar1980 sen de daha sık gel, yalniz birakma bizi eskilerdensiniz siz gelin kocluk yapin bize, biz size gore yolun basinda sayiliriz daha @cizen_bayan seni de cook ozledik umarim sen de sorunlarini halleder cabucak donersin aramiza @kokulusabun sevgili meslektasim mesajini gordum, gercekten cok yogun ve yorucu donemler bu ilk haftalar. Ama yogunluk biter bitmez seni de aramizda gormekten memnun oluruz.
Sana da Allah kolaylık versin canım bekliyoruz burdayız çok kilo almadan gel olur muSlm canım
Aynen dediğin gibi çok yoğun geçiyor ilk haftalar. Sanada Allah kolaylık versin.
Bende öğretmenlik günlerimi özlüyorum bazen, şuan idarecilik yapıyorum, koca okulu sırtımda taşıyorum sanki, okul müdürlüğü bana göre değilmiş diyorum bazen de.
Okul işleri düzene girerse gelirim inşaallah bende...
Akşam pilav yedim Irmak sabah -400Gunaydin arkadaslar. Kizz @_LA_PATYA_ sen de dayanamayip uyanir uyanmaz tartildin degil mi
yazdığın menüye telefon da dayanamadı bak intihar etmiş kendiniArkadaşlar telefonum vileda kovasına düştü
Fönle kuruttum pirinçin içine bıraktım dokumatigi çalışmıyor
Bu telefon benim değil tamire gidene kadar ne yapıcam
keşke fırında yapsaymışGünaydındün akşam eşim balık almış kızartmış saolsun salatayıda yapmız zorla kıca bi tabak balık ve bi tabak salata yedim hiç yemiceğim bi saatte 8 den sonra miğdemin bulanmasınamı üzüleyim sabah tartıda gördüğüm +++++ laramı bilemedim yani tek akşam nasıl bukadar etkiler ki gerçi reglim de yakın ama
Biraz binme çok sürmen lazım naz çokkkkİşler beni bekliyor kızlar bu ev işleri niye hiç bitmiyor yaaa
Sonra kızımın bisikletinin tekerinin havası inmiş onu şişirtmeye gidecem birazda ben biner tur atarım
bakarım canım
1 tane yedimkeşke fırında yapsaymışarada ye böyle bünyeni hiç yememeye alıştırdığın için bu duurmlar ve tabiki regl ödem direk
kızz sütlü nuriye yemedin mi merak ettim
Benim fi tarihinden kalma beyaz bi kotum vardı seneeeleeerdir giyemiyodum 38 beden geçen ay denedim bacağım girmedi dizlerimin az üstünde kalmıştı eveli akşam bi deniyim bakim dedimhahaha deniycemm mutlakapatlarsam yandın moon
I IRMAKK70 önce sen mi denesen ya
diyete 22 temmuzda başladım aynı durumdaydım pantolonlar elbiseler olmuyordu yeter dedim artık nereye böyle...
iyiki demişim ve iyiki burdayım bütün eskilerime giriyorum yenileri içinde 5 kilo daha verirsem süperrrr
sende başarıcaksın bizle olursan eminim
Aferin sana papatya1 tane yedim
Ya nasıl mutluluk şuan o beyaz pantolonlardan birinin içindeyimBenim fi tarihinden kalma beyaz bi kotum vardı seneeeleeerdir giyemiyodum 38 beden geçen ay denedim bacağım girmedi dizlerimin az üstünde kalmıştı eveli akşam bi deniyim bakim dedimben şok biraz sıksada düğmesini bile kapattım allahım dedim kendi kendime oldu inanmıyorum oldu dedim sanırım 1 ay sonra sıkmadan olur çok mutlu oldum
Şeker tatlı çok rahatsız ediyo beni yarısı bile kesermiş meğer ama löp diye attım ağzıma öküz gibiAferin sana papatya1 tane ile yetinmen çok güzel canım
Ya nasıl mutluluk şuan o beyaz pantolonlardan birinin içindeyim
Yaa çokta özledim aslında biliyonmu diyete başladığımdan beri 1 kere 3 kaşık yedim ayyyydene mi desem ne desem bilemedim yav
aaaaa hemen ye bi tencereYaa çokta özledim aslında biliyonmu diyete başladığımdan beri 1 kere 3 kaşık yedim ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?