ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sen gayet deviriyon maşaAllah bende öyleyim de doyana kadar

hahaha deniycemm mutlaka patlarsam yandın moon
I IRMAKK70 önce sen mi denesen ya

diyete 22 temmuzda başladım aynı durumdaydım pantolonlar elbiseler olmuyordu yeter dedim artık nereye böyle...
iyiki demişim ve iyiki burdayım bütün eskilerime giriyorum yenileri içinde 5 kilo daha verirsem süperrrr
sende başarıcaksın bizle olursan eminim

diyet koçum benimmm

Sana da Allah kolaylık versin canım bekliyoruz burdayız çok kilo almadan gel olur mu

Sinirden ağlayabilirmiyim
Nana929 geçmiş olsun canım öncelikle.
2 haftadır vermiş olduğun emek dün çöpe gitti tatlım farkındasın dimi yoksa o aşureden bir kase yerdin mesela hadi yedin 2 nedir kola nedir gözlemeler falan hastayım diye mi yedin acaba dicem sen kendini daha çok hasta etmişsin.
sanki biri sana demişki nana bak diyete girdin hasta oldun yemek ye...
bunu diyen varsa çok yanlış diyor düzenli ve sağlıklı beslenirsen daha çabuk iyileşirsin. lütfen kendini toparla kuzum menülerini de Bu hafta yüzdemizi etkileme olur mu isteyince yaparsın sen...
dolapta ki aşureleri komşularına dağıt hemen

Arkadaşlar telefonum vileda kovasına düştü
Fönle kuruttum pirinçin içine bıraktım dokumatigi çalışmıyor
Bu telefon benim değil tamire gidene kadar ne yapıcam
yazdığın menüye telefon da dayanamadı bak intihar etmiş kendini
geçmiş olsun olan olmuş inşallah ciddi bi sıkıntı yaratmaz.

keşke fırında yapsaymış arada ye böyle bünyeni hiç yememeye alıştırdığın için bu duurmlar ve tabiki regl ödem direk
kızz sütlü nuriye yemedin mi merak ettim

Benim fi tarihinden kalma beyaz bi kotum vardı seneeeleeerdir giyemiyodum 38 beden geçen ay denedim bacağım girmedi dizlerimin az üstünde kalmıştı eveli akşam bi deniyim bakim dedim ben şok biraz sıksada düğmesini bile kapattım allahım dedim kendi kendime oldu inanmıyorum oldu dedim sanırım 1 ay sonra sıkmadan olur çok mutlu oldum

Ya nasıl mutluluk şuan o beyaz pantolonlardan birinin içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…