- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- 108
Sanada CnmHayırlı sabahlar fit olma yolunda ilerleyen bayanlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada CnmHayırlı sabahlar fit olma yolunda ilerleyen bayanlar
Bos ver canim asure soguk soguk daha kotu yapar bogazini. Sen varsa bir tarhana corbasi yap kendine sicak sicak ic sonra da dinlen bol bol. Zaten dun yeterince asure yemissin, bak bugun ki menunde de asure gorursem forevera ispiyonlarim haa demedi demeTeşekkür ederim Cnm dolaptada aşure var 7 kase yememek için zor tutuyorum ;(
Zaten yiyecek durumda değilim moralim sıfır ya gitti telefonBos ver canim asure soguk soguk daha kotu yapar bogazini. Sen varsa bir tarhana corbasi yap kendine sicak sicak ic sonra da dinlen bol bol. Zaten dun yeterince asure yemissin, bak bugun ki menunde de asure gorursem forevera ispiyonlarim haa demedi deme![]()
Eyvahlar olsunnnnArkadaşlar telefonum vileda kovasına düştü
Fönle kuruttum pirinçin içine bıraktım dokumatigi çalışmıyor
Bu telefon benim değil tamire gidene kadar ne yapıcam
Canım bunu aklınyolu1 de bahsetmişti hızlı kilo vermek için herşeyi yiyeceğiz ama kararında sen genelde akşamları yulaf ezmesi yediğin için olmuşturGünaydındün akşam eşim balık almış kızartmış saolsun salatayıda yapmız zorla kıca bi tabak balık ve bi tabak salata yedim hiç yemiceğim bi saatte 8 den sonra
miğdemin bulanmasınamı üzüleyim sabah tartıda gördüğüm +++++ laramı bilemedim
yani tek akşam nasıl bukadar etkiler ki gerçi reglim de yakın ama
![]()
Diger ogunler dikkat ettiysen tek bir ogun fazla kacirmanin o kadar etkileyecegini sanmiyorum. Reglden dolayidir bence.Günaydındün akşam eşim balık almış kızartmış saolsun salatayıda yapmız zorla kıca bi tabak balık ve bi tabak salata yedim hiç yemiceğim bi saatte 8 den sonra
miğdemin bulanmasınamı üzüleyim sabah tartıda gördüğüm +++++ laramı bilemedim
yani tek akşam nasıl bukadar etkiler ki gerçi reglim de yakın ama
![]()
Geçmiş olsun canımİşallah Cnm dikkat ederim
Bu günde bogazım şişmiş yatak döşek yatıyorum
Hiç halim yok![]()
Ettimm etmezmiyimm bidaha kg almak istemiyorumDiger ogunler dikkat ettiysen tek bir ogun fazla kacirmanin o kadar etkileyecegini sanmiyorum. Reglden dolayidir bence.
SanırımCanım bunu aklınyolu1 de bahsetmişti hızlı kilo vermek için herşeyi yiyeceğiz ama kararında sen genelde akşamları yulaf ezmesi yediğin için olmuştur
Ve geç saatte yediğin için daha vücudun eritememiştir bile sıkma canını![]()
Neyseki artı göstermiyor canımCiddi ciddi tarti gununden beri pilavsiz menum yok pirinc pilavi olmazsa bulgur pilavi yiyorum, bu ne pilav aski ben de cozemedimSaka bi yana da ben vejeteryan oldugum icin seceklerim biraz sinirli mecburen. Et yok, balik yok, tavuk yok ben de yukleniyorum pilava. Borek degil de bizimkiler pasta, tatli vs tutkunu o daha da kotu
![]()