Bende varım
Tahmin etmeliydim
Aşure yiyorum iki gündür sus sus aramızda
Canim senin dunki menun eksik kupa gitti diye etiket yapmadim ama sen yine de paylas tabii motivasyonunu yuksek tutmak adinaBende varım
Ay sus sus aramızdaTahmin etmeliydimBugun ben de asure yedim, cok da guzeldi yaa Aman forever duymasin corekciyle, pilavcidan sonra asureciye cikar adimiz
Yaaaa tüh yaCanim senin dunki menun eksik kupa gitti diye etiket yapmadim ama sen yine de paylas tabii motivasyonunu yuksek tutmak adina
Tabikide paylaşıcam forever topa tutsada bu ne böyle diye başıma başıma vursada heeeppp paylaşıcamCanim senin dunki menun eksik kupa gitti diye etiket yapmadim ama sen yine de paylas tabii motivasyonunu yuksek tutmak adina
All kiz al uzulme, varmis yedekteYaaaa tüh ya
Vayy hamarat hatun, O 20 kavanoz uzum suyunu ben yapmis olsam en az 2 kavanozunu yaptigim an icerdimTabikide paylaşıcam forever topa tutsada bu ne böyle diye başıma başıma vursada heeeppp paylaşıcam
Bu arada dün sabah üzüm suyu yaptım tam 20kavanoz
Sonra aşure sonra ütü ev temizliği derken elime telefon alacak Halim kalmamıştı canım
Ben bu kadar cok gelip sonra giden oldugunu tahmin edemedim canim kusura bakma. Tabi ki davet edip veya gelmek isteyip sonrasinda ugramaz olursa gruptakilerin de motivasyonu etkilenebilir. Ben baslik cok sessiz kaldi diye alternatif bi cozum olarak aklima bu geldigi icin soyledim.Oda çare değil kimler kimleri davet etti ama kimse aktif olamıyo diyete uymuyo diyet sorumluluk istiyo yapamıyolar ve bırakıyolar şu yarışmaya kaç kişi davet ettik bi bilsen hatta bizi kendi bulup karılıp bir iki bildirimden sonra uğramayan okadar kişi oldu ki sayısını hatırlamıyorum bi ara 22 kişiydik sanıyorum isimlerini gatırlamıyoduk o derece kalabalıktık ve geldiğimiz yeri sende görüyosun kaç kişiyiz 5 yada 6 mı hadi bilemedin 7 ben bırakmıyorum çünkü gerçekten zayıflamak istiyorum hedefim var ve kararlıyım haa bu topik mucize değil buraya katılmaz bizi zayıflatmıyo ama bi hırsa giriyosun yarışıyosun çünkü kim daha çık kg vericek kim daha çok kupa alıcak v.s bu iş kişinin kendiyle ilgili yani moon bu grup masadan kalksada ben bu masada oturmaya devam edicem sandalyesini çekip oturmak isteyenlere kenara çekilip yer vericem ama kimseyi kendim davet etmicem bu konuda biçok kişi yüzünden kararlıyım neden bukadar yazdım bilmiyorum çok dolmuşum heralde kaptanın gitmeside etkiledi gabii ammaann bilmiyorum öyle işte
Sodali kahve ne ola kiAcaba ise yaramamasinin sebebi baskanin dedigi gibi baklavanin arkasindan denemem olabilir mi diye dusunuyorumBir ara su sodali kahveyi baklavasiz da deneyeyim bir o zaman belli olur ise yarayip yaramadigi
Benim aklima bu geldi. Ama bunu yapan var gercekten. Daha cok kopuklu oluyormus sodada kahve pisirince.Sodalı kahve derken soda da kahve pişirmeyeceksin değil mi
HayretNana929 gelmedi hic Nerelere gittin kizz, gel bakalim neler yedin bu gun sarem2015 bir begenip kacmissin, umarim asure yemeye gitmedin sen de @_LA_PATYA_ seni de gozum aramiyor degil, menunu paylastin ama sen yine de gel, sensiz olmuyor buralar S salinger29 huuu huuu tatil bitti kuzu kacamaklari birak da menu paylasimlarina basla artik bir bakalim biz de neler yiyormussun Moon Light canim AklinYolu1 baskan gitti ama Forever07 baskan yururtmeye kararli oldugu surece bizler hala buradayiz, sen de karaliysan gel sık sık tanisalim kaynasalim @ebrar1980 sen de daha sık gel, yalniz birakma bizi eskilerdensiniz siz gelin kocluk yapin bize, biz size gore yolun basinda sayiliriz daha C cizen_bayan seni de cook ozledik umarim sen de sorunlarini halleder cabucak donersin aramiza kokulusabun sevgili meslektasim mesajini gordum, gercekten cok yogun ve yorucu donemler bu ilk haftalar. Ama yogunluk biter bitmez seni de aramizda gormekten memnun oluruz.
Cnm hedefim 56 kg olmak işallah dikkat edersem26 eylül hedefler
Forever07 - 69 diyorumm regl olacağım için
I IRMAKK70
@_LA_PATYA_
sarem2015
Nana929
@ebrar1980
N naz5403
Moon Light 77.0
Z Zeybis
C cizen_bayan tatlım hadi sende silkelen yaz hedef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?