• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

I IRMAKK70
Kahvaltı
Avuç içi kadar kaşarlı patates kavurması
Yarım yumurta
2dilim peynir
5zeytin
Çay
Domates salatalık
(Ekmek yoookkk)

Öğlen
Koca bir kase aşure:olamaz:

Ara
Sade kahve

Akşam
1tabak taze fasulye
2kaşık makarna
Salata
Üzüm
10000 adım atıldı bol su içildi
Şimdide yeşil çayımı içiyorum :kahve:

Canim senin dunki menun eksik kupa gitti diye etiket yapmadim ama sen yine de paylas tabii motivasyonunu yuksek tutmak adina:KK73:
Tabikide paylaşıcam forever topa tutsada bu ne böyle diye başıma başıma vursada heeeppp paylaşıcam:KK64:
Bu arada dün sabah üzüm suyu yaptım tam 20kavanoz:KK57:
Sonra aşure sonra ütü ev temizliği derken elime telefon alacak Halim kalmamıştı canım;)

Tabikide paylaşıcam forever topa tutsada bu ne böyle diye başıma başıma vursada heeeppp paylaşıcam:KK64:
Bu arada dün sabah üzüm suyu yaptım tam 20kavanoz:KK57:
Sonra aşure sonra ütü ev temizliği derken elime telefon alacak Halim kalmamıştı canım:KK66:
Vayy hamarat hatun, O 20 kavanoz uzum suyunu ben yapmis olsam en az 2 kavanozunu yaptigim an icerdim:KK45: Kislik aci sos yaparken neredeyse sosu bitirecektim:KK56: Yaptigim seylerin tadina bakma huyumdan vazgecemedim bir turlu. Gerci benim yaptigim nasil tadina bakmaksa:KK70:

Hayret Nana929 Nana929 gelmedi hico_O Nerelere gittin kizz, gel bakalim neler yedin bu gun:KK12: sarem2015 sarem2015 bir begenip kacmissin, umarim asure yemeye gitmedin sen de:KK45: @_LA_PATYA_ seni de gozum aramiyor degil, menunu paylastin ama sen yine de gel, sensiz olmuyor buralar:KK51: S salinger29 huuu huuu tatil bitti kuzu kacamaklari birak da menu paylasimlarina basla artik bir bakalim biz de neler yiyormussun:KK66: Moon Light Moon Light canim AklinYolu1 baskan gitti ama Forever07 Forever07 baskan yururtmeye kararli oldugu surece bizler hala buradayiz, sen de karaliysan gel sık sık tanisalim kaynasalim:KK50: @ebrar1980 sen de daha sık gel, yalniz birakma bizi eskilerdensiniz siz gelin kocluk yapin bize, biz size gore yolun basinda sayiliriz dahaHoppa C cizen_bayan seni de cook ozledik umarim sen de sorunlarini halleder cabucak donersin aramiza:KK200: kokulusabun kokulusabun sevgili meslektasim mesajini gordum, gercekten cok yogun ve yorucu donemler bu ilk haftalar. Ama yogunluk biter bitmez seni de aramizda gormekten memnun oluruz.

Oda çare değil kimler kimleri davet etti ama kimse aktif olamıyo diyete uymuyo diyet sorumluluk istiyo yapamıyolar ve bırakıyolar şu yarışmaya kaç kişi davet ettik bi bilsen hatta bizi kendi bulup karılıp bir iki bildirimden sonra uğramayan okadar kişi oldu ki sayısını hatırlamıyorum bi ara 22 kişiydik sanıyorum isimlerini gatırlamıyoduk o derece kalabalıktık ve geldiğimiz yeri sende görüyosun kaç kişiyiz 5 yada 6 mı hadi bilemedin 7 ben bırakmıyorum çünkü gerçekten zayıflamak istiyorum hedefim var ve kararlıyım haa bu topik mucize değil buraya katılmaz bizi zayıflatmıyo ama bi hırsa giriyosun yarışıyosun çünkü kim daha çık kg vericek kim daha çok kupa alıcak v.s bu iş kişinin kendiyle ilgili yani moon bu grup masadan kalksada ben bu masada oturmaya devam edicem sandalyesini çekip oturmak isteyenlere kenara çekilip yer vericem ama kimseyi kendim davet etmicem bu konuda biçok kişi yüzünden kararlıyım neden bukadar yazdım bilmiyorum çok dolmuşum heralde kaptanın gitmeside etkiledi gabii ammaann bilmiyorum öyle işte
Ben bu kadar cok gelip sonra giden oldugunu tahmin edemedim canim kusura bakma. Tabi ki davet edip veya gelmek isteyip sonrasinda ugramaz olursa gruptakilerin de motivasyonu etkilenebilir. Ben baslik cok sessiz kaldi diye alternatif bi cozum olarak aklima bu geldigi icin soyledim.:KK200:
Acaba ise yaramamasinin sebebi baskanin dedigi gibi baklavanin arkasindan denemem olabilir mi diye dusunuyorum:KK64: Bir ara su sodali kahveyi baklavasiz da deneyeyim bir o zaman belli olur ise yarayip yaramadigi:ıslık:
Sodali kahve ne ola kio_O
Sodalı kahve derken soda da kahve pişirmeyeceksin değil mi :KK48:
Benim aklima bu geldi. Ama bunu yapan var gercekten. Daha cok kopuklu oluyormus sodada kahve pisirince.:KK45:
Hayret Nana929 Nana929 gelmedi hico_O Nerelere gittin kizz, gel bakalim neler yedin bu gun:KK12: sarem2015 sarem2015 bir begenip kacmissin, umarim asure yemeye gitmedin sen de:KK45: @_LA_PATYA_ seni de gozum aramiyor degil, menunu paylastin ama sen yine de gel, sensiz olmuyor buralar:KK51: S salinger29 huuu huuu tatil bitti kuzu kacamaklari birak da menu paylasimlarina basla artik bir bakalim biz de neler yiyormussun:KK66: Moon Light Moon Light canim AklinYolu1 baskan gitti ama Forever07 Forever07 baskan yururtmeye kararli oldugu surece bizler hala buradayiz, sen de karaliysan gel sık sık tanisalim kaynasalim:KK50: @ebrar1980 sen de daha sık gel, yalniz birakma bizi eskilerdensiniz siz gelin kocluk yapin bize, biz size gore yolun basinda sayiliriz dahaHoppa C cizen_bayan seni de cook ozledik umarim sen de sorunlarini halleder cabucak donersin aramiza:KK200: kokulusabun kokulusabun sevgili meslektasim mesajini gordum, gercekten cok yogun ve yorucu donemler bu ilk haftalar. Ama yogunluk biter bitmez seni de aramizda gormekten memnun oluruz.

Ben kararliyim canim. Atlamayip beni de hatirlayip yazdigin icin cok mutlu oldum. Bugun bekarken uzerime bol olan, giyemedigim bi kotum vardi onu giymek istedim. Dugmesi zor kapandi. Oturunca rahat edemedim. :olamaz:Cok canim sıkıldı. Benim kesinlikle bi 15 20 kilo vermem lazim. :KK43:

Merhabalar hatunlar.

Bugun benim esimin izin gunu. Onun icin disardaydik. Bebemizi goz kontrolune goturduk ordan da market ve korktugum son, disarda yemek:KK43::KK43:
Menumu yazayim.

Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
2 dilim ekmek
Sekersiz cay

Ara
Kuru uzum 7 tane

Aksam
Pizza:KK43::KK43:
Kola

I IRMAKK70

Tek iyi yani aksam yemegini 5bucukta yemis olmam. :KK51:

Su yine cok az.
Spor olarak da 7bin kusur adim. @_LA_PATYA_

Ay bugün komşunun kayınvalide sinin kırkı vardı sonra eşimin halası ameliyat oldu onun yanına ordan görümceme gittik giremedim

Menüm sabah 1 yumurta domates salatalık peynir
Öğlen işte mevlüde gittim pilav sarma aşure pilav ve sarmadan az yedim ama aşure 1 kase yedim
Akşam 1 köfte salata
Görümcemdede biraz kuruyemiş
I IRMAKK70

Merhaba! Arkadaşlar
Yazılanları okumadan hemen menüme geçeceğim
Dün gece saat 11:30 aşure Yedim koca tabak ;(
Sabah süt
Kahvaltı
Aşure 2 kase
Köfte 3 tane
Kola 1 bardak
Öğlen
Aşure 2 kase
Kısır 1 tabak
Kola
Akşam
Sini köftesi
Salata
Gözleme 1 tane otlu
:(
Nescafe içtim 1 avuç çekirdek
Bu gün hem hasta hem yorgun
Kendimi iyi Hissetmediğim için bir ayağım mutfaktaydı
Hale’n heryerim agrıyor çok Yorgun’um :(

C cizen_bayan

I IRMAKK70

Şimdi bu gün neden giremediğimi anlatayım arkadaşlarım
Sabah 6;30 uyandım benim oğlanı doyurdum yolladım okula uyumadım aşure yaptım saat 9 kadar aşureyle uğraştım onları dağıttım kahvaltı hazırladım
Evi toparladım benim diğer oğlanı okulda teneffüste döviyorlar tanımadığı çocuklar onun için okula gittim epey okulda kaldım hocayla konuştum sonra misafir gelecekti geldim eve yemek yaptım yemeğe gelecekti
Onla uğraştım ama çok yoruldum ayaklarımın altı agrıyor uyuyamıyorum yeni oturdum yanınıza geldim şimdi arkadaşlar
Şimdide ne kaynattınız onları okumaya gideyim :KK66:

Back