ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Teşekkür ederim Cnm dolaptada aşure var 7 kase yememek için zor tutuyorum ;(
Bos ver canim asure soguk soguk daha kotu yapar bogazini. Sen varsa bir tarhana corbasi yap kendine sicak sicak ic sonra da dinlen bol bol. Zaten dun yeterince asure yemissin, bak bugun ki menunde de asure gorursem forevera ispiyonlarim haa demedi deme

Zaten yiyecek durumda değilim moralim sıfır ya gitti telefon

Günaydın dün akşam eşim balık almış kızartmış saolsun salatayıda yapmız zorla kıca bi tabak balık ve bi tabak salata yedim hiç yemiceğim bi saatte 8 den sonra miğdemin bulanmasınamı üzüleyim sabah tartıda gördüğüm +++++ laramı bilemedim yani tek akşam nasıl bukadar etkiler ki gerçi reglim de yakın ama

Eveli akşamda sütlü nuriye almış gelmiş sana diyeti bozdurucam diyip duruyo niyeti bozdu benim adam iyice

Canım bunu aklınyolu1 de bahsetmişti hızlı kilo vermek için herşeyi yiyeceğiz ama kararında sen genelde akşamları yulaf ezmesi yediğin için olmuştur
Ve geç saatte yediğin için daha vücudun eritememiştir bile sıkma canını

Diger ogunler dikkat ettiysen tek bir ogun fazla kacirmanin o kadar etkileyecegini sanmiyorum. Reglden dolayidir bence.

Sanırım

Neyseki artı göstermiyor canım kızlar ırmağa aldanıpta pilava gömülmeyin
Vejeteryanmısın aaa bilmiyordum kötü bi durum heleki balıksız bir hayat
Sen onlara deki ben pilav börek sevirem tatlı ile aram yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…