Zayıflayana kadar buradayız @_LA_PATYA_Spor yapmayı ihmal etmeyin kızlar nerde hareket orda bereket haydiyinn ben sabah yürüyüş yaptım adım sayarım yok indirdiğim programlar telefonumda çalışmadığı için kaç adım attığımı bilmiyorum amaaaa siz kendi adımlarınızı biliyorsunuuzzzzz
İnşaallah buradayız canım bırakmıycaz sende bizi bırakmaGünaydın bile yazamıyorum şuan kızlar o derece şok oldum
Hem aklınyolu1 hemde kuasar ile alakalı aldığım habere çok üzüldüm.
Hayatın koşulları malesef olacak şeyler bunlar. Ama üzülmemek elde değil. çünkü kendi adıma bir aile gibiyiz burada... dedim ya yuvarlak bir masanın etrafına toplanmışız sanki.
Ben burada olacağım kızlar kaldığımız yerden devam.
Ama rica ediyorum aktiflik düşmesin bu işin sırrı bu ne kadar aktif isek o kadar gidiyor.
I IRMAKK70 aynı durumu bende yaşadım emin ol bu hafta sendelendim resmen. sebep annemde olmam ve tabiki sonbahar olması... dediğin gibi bende hep ya yaz ya ilkbahar diyetı yaptım ama böylesi bizim için daha iyi belki de.
benim hayatımda hiç düzen yok çocukla bir evdeyiz babanne geliyor ben pertim çıkıyor bir ananedeyiz anane bakıyor ben serbest tabi...inşallah hayatımızı da bir düzene girer daha rahat oluruz velhasıl önce sağlık gerisi bir şekilde çözülüyor.
Ooo ne guzel ben ozellikle kiz cocuklariyla cok iyi anlasiyorum.
Sagol canim.
S salinger29 icin konusuyorum. Tatilden geldi adapte olamadi daha diye dusunuyorum.
@kokulusabun gelicem demisti ama kilo aldiysan listeye giremezsin dedim. Halbuki listede olur ama siralamada olmaz.
Menu ve spor paylasimi yapabilirdi.
@Kuasar ve Z Zeybis komsular birbirlerinden haberleri vardir.
--------------------
En azindan girip tarti bildirimi yapmayacaklarini soyleyebilirlerdi. Bu noktada son uyarimdir.
3. yarisma haftaya ertelensin ve tarti konusunda daha kati olsun forevercim.
Harika olmuşsun gerçekten inşallah bende başaracağım inşallah
Ya birgün giremedim şuanda şoktayımArkadaslar ,
Belki bana kizanlar olacak. Kizin ama diyeti birakmayin.
Ben gidiyorum , uyeligimi de iptal ettiriyorum.
Gitme nedenim ne yogunlugumdan , ne topige birilerinin gelmemesinden , ne de topikteki baska seylerden. Hepinizle yeterli sinerjiyi yakaladigimi dusunuyorum. Bir sey olduysa bunu soyleyecek kadar durust oldugumu da.
Asagidaki tablo sizin eseriniz. Kisa zamanda kilo vererek basariyi yakaladiniz.
Ben sizin sarsilsaniz da kilo vermeye devam edeceginize inaniyorum. Ornekler ortada.
forever , pg , cizzy , irmak , ebrar,sarem , naz , nana , kuasar , sena, salinger sab. eski yarismacilardan fatma, tulipa , amelie, aktif olan herkes daha fazla kilo verdi. Bunun formulu bu yani. Gunluk menu yazip takima gunde bir kere yazmaniz size muhakkak ki kilo verdirmez.
Umarim her sey gonlunuzce olur.
Not: Topigin forever e devredilmesi icin mesaj attim. Takimla devam ederseniz onunla devam etmenizi istiyorum. Onun nesesi butun topige yeter ama desteginize ihtiyaci var.Haberlerinizi ondan alirim.
ALL-STAR Baslangic-22 Temmuz 2018 1 AGUSTOS 2018 8 AGUSTOS 2018 15 AGUSTOS 2018 29 AGUSTOS 2018 5 EYLUL 2018 12 EYLUL 2018 19 EYLUL 2018 TOPLAM YUZDE SIRALAMA Forever07 [SIZE=5][COLOR=#0000ff]@Sena616[/COLOR][/SIZE] [COLOR=#00b359]@_LA_PATYA_[/COLOR] I IRMAKK70 C cizen_bayan [SIZE=5][COLOR=#ff4da6]@Kuasar[/COLOR][/SIZE] N naz5403 S salinger29 sarem2015 [SIZE=5][COLOR=#00b3b3]@Nana929[/COLOR][/SIZE] ORTALAMA YUZDE
[TD1] 77.4 [/TD1] [TD1] 74.5 [/TD1][TD1] 72.6 [/TD1][TD1]72.6 [/TD1][TD1]72.4 [/TD1][TD1]70.9 [/TD1][TD1]69.6 [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1] [TD1] 70.3 [/TD1] [TD1] 68.2 [/TD1][TD1]68.1 [/TD1] [TD1]68.2 [/TD1][TD1]67.1 [/TD1][TD1]67.2 [/TD1][TD1]65.9 [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1] [TD1] 64.8 [/TD1] [TD1] 64.2 [/TD1][TD1] 64.3 [/TD1][TD1]63.5 [/TD1][TD1]63.3 [/TD1][TD1]62.4 [/TD1][TD1]61.6 [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1] [TD1] 73.4 [/TD1] [TD1] 71.4 [/TD1][TD1] 71.0 [/TD1][TD1]70.2 [/TD1][TD1]69.8 [/TD1][TD1]68.9 [/TD1][TD1]67.8 [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1] [TD1] 79.3 [/TD1] [TD1] 76.6 [/TD1][TD1] 74.3 [/TD1][TD1]74 [/TD1][TD1]73.5 [/TD1][TD1]73.5 [/TD1][TD1]72.95 [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1] [TD1] 78.7 [/TD1] [TD1] 78.6 [/TD1][TD1] 77.4 [/TD1][TD1]76.7 [/TD1][TD1]76.2 [/TD1][TD1]75.2 [/TD1][TD1] 75.4[/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1] [TD1] 86.0 [/TD1] [TD1] 83.0 [/TD1][TD1] 82.0 [/TD1][TD1]80 [/TD1][TD1]80 [/TD1][TD1]81 [/TD1][TD1]80.5 [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1] [TD1] 78.5 [/TD1] [TD1] 76.8 [/TD1][TD1] 75.7 [/TD1][TD1]74.6 [/TD1][TD1]73.1 [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1] [TD1] -[/TD1][TD1] 68.3 [/TD1][TD1]66.4 [/TD1][TD1]65.6 [/TD1][TD1]65.9 [/TD1][TD1]64.6 [/TD1][TD1]63.9 [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1] [TD1] -[/TD1][TD1] - [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]59.3 [/TD1][TD1]59 [/TD1][TD1]58 [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1] [TD1]- [/TD1][TD1] 2.45[/TD1][TD1] 1.45 [/TD1][TD1]0.96 [/TD1][TD1]0.63 [/TD1][TD1]0.80 [/TD1][TD1]1.17 [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1][TD1]- [/TD1]
Üyelik iptali yapmış canım bırakmış siteyiHarika olmuşsun gerçekten inşallah bende başaracağım inşallah
Ya birgün giremedim şuanda şoktayım
Kaptan nereye gittin??
Birilerini mi davet etseniz acaba?
Günaydın bile yazamıyorum şuan kızlar o derece şok oldum
Hem aklınyolu1 hemde kuasar ile alakalı aldığım habere çok üzüldüm.
Hayatın koşulları malesef olacak şeyler bunlar. Ama üzülmemek elde değil. çünkü kendi adıma bir aile gibiyiz burada... dedim ya yuvarlak bir masanın etrafına toplanmışız sanki.
Ben burada olacağım kızlar kaldığımız yerden devam.
Ama rica ediyorum aktiflik düşmesin bu işin sırrı bu ne kadar aktif isek o kadar gidiyor.
I IRMAKK70 aynı durumu bende yaşadım emin ol bu hafta sendelendim resmen. sebep annemde olmam ve tabiki sonbahar olması... dediğin gibi bende hep ya yaz ya ilkbahar diyetı yaptım ama böylesi bizim için daha iyi belki de.
benim hayatımda hiç düzen yok çocukla bir evdeyiz babanne geliyor ben pertim çıkıyor bir ananedeyiz anane bakıyor ben serbest tabi...inşallah hayatımızı da bir düzene girer daha rahat oluruz velhasıl önce sağlık gerisi bir şekilde çözülüyor.
Canım aklınyolu1 tam olarak bu sebepler değil başka ve ciddi sebepleri vardı, aramızda ol diye ben çok ısrar ettim ama son gelen üzücü haberler onu çok etkiledi. inşallah gelir yine aramıza kendini toparlayıp sıkıntıları da feraha ulaştığı vakit.Baskan gitmisSabah geceki ilk mesajini gorup cevap yazmistim. Demek ki sadece ben degilim. Gecen gun ayni moda girmistim ben de. Yavas yavas siyrilmaya calisiyorum bu ruh halinden ama aynen @_LA_PATYA_ nin dedigi gibi anlamsiz geliyor pek cok sey O yuzden baskani da anlayabiliyorum, umarim cabucak toparlayabilir kendini.
Bu arada arkadaslar sabahlari okulda oldugum icin paylasim yapamiyorum. Teneffus aralarinda vakit bulabilirsem yazilanlari okuyup, menu paylasimi yapan varsa listeye ekliyorum sadece cevap yazmaya pek vaktim olmuyor. Okul sonrasi islerden ve oglumdan firsat bulabildikce daha sık paylasim yapmaya calisacagim. Umarim grupca toparlayabiliriz yine kendimizi.
Kuasar ve zeybis biraktilar mi canim, yoksa gecici olarak mi yoklar?
Asil ben size tesekkur ederim tek tek hepinizeCanım aklınyolu1 tam olarak bu sebepler değil başka ve ciddi sebepleri vardı, aramızda ol diye ben çok ısrar ettim ama son gelen üzücü haberler onu çok etkiledi. inşallah gelir yine aramıza kendini toparlayıp sıkıntıları da feraha ulaştığı vakit.
Tempon başladı tabi çok normal iyiki aramızdasın canımvakit ayırdığın için grup adına teşekkür ederim sana.
Z Zeybis belki devam eder ama kuasar uzun süre katılabileceğini sanmıyorum rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Oda çare değil kimler kimleri davet etti ama kimse aktif olamıyo diyete uymuyo diyet sorumluluk istiyo yapamıyolar ve bırakıyolar şu yarışmaya kaç kişi davet ettik bi bilsen hatta bizi kendi bulup karılıp bir iki bildirimden sonra uğramayan okadar kişi oldu ki sayısını hatırlamıyorum bi ara 22 kişiydik sanıyorum isimlerini gatırlamıyoduk o derece kalabalıktık ve geldiğimiz yeri sende görüyosun kaç kişiyiz 5 yada 6 mı hadi bilemedin 7 ben bırakmıyorum çünkü gerçekten zayıflamak istiyorum hedefim var ve kararlıyım haa bu topik mucize değil buraya katılmaz bizi zayıflatmıyo ama bi hırsa giriyosun yarışıyosun çünkü kim daha çık kg vericek kim daha çok kupa alıcak v.s bu iş kişinin kendiyle ilgili yani moon bu grup masadan kalksada ben bu masada oturmaya devam edicem sandalyesini çekip oturmak isteyenlere kenara çekilip yer vericem ama kimseyi kendim davet etmicem bu konuda biçok kişi yüzünden kararlıyım neden bukadar yazdım bilmiyorum çok dolmuşum heralde kaptanın gitmeside etkiledi gabii ammaann bilmiyorum öyle işteBirilerini mi davet etseniz acaba?
Asil ben size tesekkur ederim tek tek hepinizeBurada olmasaydim biliyorum yine kilo verebilirdim daha once yaptigim gibi; ama bu kadar kolay, arada eglenerek, arada dertleserek degil.
Açıkcası ben çıkıp bulamam kendilerini... gelmek isteyen olursa yazar şartlarımızı söyleriz kabul eylerse çeker bir sandalye otururOda çare değil kimler kimleri davet etti ama kimse aktif olamıyo diyete uymuyo diyet sorumluluk istiyo yapamıyolar ve bırakıyolar şu yarışmaya kaç kişi davet ettik bi bilsen hatta bizi kendi bulup karılıp bir iki bildirimden sonra uğramayan okadar kişi oldu ki sayısını hatırlamıyorum bi ara 22 kişiydik sanıyorum isimlerini gatırlamıyoduk o derece kalabalıktık ve geldiğimiz yeri sende görüyosun kaç kişiyiz 5 yada 6 mı hadi bilemedin 7 ben bırakmıyorum çünkü gerçekten zayıflamak istiyorum hedefim var ve kararlıyım haa bu topik mucize değil buraya katılmaz bizi zayıflatmıyo ama bi hırsa giriyosun yarışıyosun çünkü kim daha çık kg vericek kim daha çok kupa alıcak v.s bu iş kişinin kendiyle ilgili yani moon bu grup masadan kalksada ben bu masada oturmaya devam edicem sandalyesini çekip oturmak isteyenlere kenara çekilip yer vericem ama kimseyi kendim davet etmicem bu konuda biçok kişi yüzünden kararlıyım neden bukadar yazdım bilmiyorum çok dolmuşum heralde kaptanın gitmeside etkiledi gabii ammaann bilmiyorum öyle işte
Acaba ise yaramamasinin sebebi baskanin dedigi gibi baklavanin arkasindan denemem olabilir mi diye dusunuyorumbirbirimizin diyet koçu olduk
Gerçi bende ki formüller sana yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?