• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Oda çare değil kimler kimleri davet etti ama kimse aktif olamıyo diyete uymuyo diyet sorumluluk istiyo yapamıyolar ve bırakıyolar şu yarışmaya kaç kişi davet ettik bi bilsen hatta bizi kendi bulup karılıp bir iki bildirimden sonra uğramayan okadar kişi oldu ki sayısını hatırlamıyorum bi ara 22 kişiydik sanıyorum isimlerini gatırlamıyoduk o derece kalabalıktık ve geldiğimiz yeri sende görüyosun kaç kişiyiz 5 yada 6 mı hadi bilemedin 7 ben bırakmıyorum çünkü gerçekten zayıflamak istiyorum hedefim var ve kararlıyım haa bu topik mucize değil buraya katılmaz bizi zayıflatmıyo ama bi hırsa giriyosun yarışıyosun çünkü kim daha çık kg vericek kim daha çok kupa alıcak v.s bu iş kişinin kendiyle ilgili yani moon bu grup masadan kalksada ben bu masada oturmaya devam edicem sandalyesini çekip oturmak isteyenlere kenara çekilip yer vericem ama kimseyi kendim davet etmicem bu konuda biçok kişi yüzünden kararlıyım neden bukadar yazdım bilmiyorum çok dolmuşum heralde kaptanın gitmeside etkiledi gabii ammaann bilmiyorum öyle işte
BEnde sana kesinlikle katılıyorum canım bende zayıflamak istiyorum o yüzden burdan kopmaya hiiiççç niyetim yok:KK12:
Açıkcası ben çıkıp bulamam kendilerini... gelmek isteyen olursa yazar şartlarımızı söyleriz kabul eylerse çeker bir sandalye oturur :KK50:
Zamanla düzeleceğiz kızlar:KK51: C cizen_bayan yakında gelir diğer arkadaşları da bekliyoruz:KK51:
Evet canım zamanla toparlarız biz;)

Hadi bakalım silkelenin yürüyüş yapın çok iyi gelecektir :cool: yada temizlikte yapabilirsiniz :temizlik:

Çarşamba için hedef yazan olmuştu sanırım ama ben kaçırdım:olamaz:
kendinizi etiketleyerek alıntı yapın görelim bakalım neymiş hedeflerrrrr:KK53:

26 eylül hedefler

Forever07 Forever07 - 69 diyorumm regl olacağım için :işsiz:
I IRMAKK70
@_LA_PATYA_
sarem2015 sarem2015
Nana929 Nana929
@ebrar1980
N naz5403
Moon Light Moon Light
Z Zeybis
C cizen_bayan tatlım hadi sende silkelen yaz hedef
Bu hafta 80 bidahaya 79 olurum inşallah;)

21.09.2018 MENÜM :kk77:

Sabah / 2 haş. yumurta + domates + kaşar peynir + zeytin
Öğlen / nektarili yulaf ezmeli yoğurt
Ara / Çizi (ya bu tuzlu krakerler nerden sardı bana bu ara:KK42:) son olacak bu işte o kadar...
Akşam / 3 kaşık kabuska yemeği ve ayran

Bolll su
I IRMAKK70

8.000 küsür adım + leslie 30 dk @_LA_PATYA_

:KK48::KK48: dene bence :deli:

Hatun pilav ile hedef koyuyor yav bu nasıl koçluk gelde kıskanma :işsiz: Sen bu tempoyla pilav yemezsen daha çok verirsin bence veliler sana börek taşımaz ise tabi :rapci:
Ciddi ciddi tarti gununden beri pilavsiz menum yok pirinc pilavi olmazsa bulgur pilavi yiyorum, bu ne pilav aski ben de cozemedim:KK53: Saka bi yana da ben vejeteryan oldugum icin seceklerim biraz sinirli mecburen. Et yok, balik yok, tavuk yok ben de yukleniyorum pilava. Borek degil de bizimkiler pasta, tatli vs tutkunu o daha da kotu:KK14:

Back