Yok yaa bugün izinliydimGrup mu vardı yine Duygu
Ben burdayımHuuuuu huuuuu nerdesiniz
Yulafi bi turlu sevemedim ben. Bi de sutle pisirmeyi deneyecegim bi ara ama ne zaman bakalimYap yap spor iyidir
Tartımdan uzak olduğum için sanırımçok var aslında mesela yoğurt mesela yulaf ezmesi diyetinde kullan canım hemde sağlıklı yeşil elma da çok doyurucu
Allah bagislasin canim. Nasi yetisiyosun ya ev temizligi falan masallah. Benim de kizim var 1 tane 7 aylik. Hicbi seye yetisemiyorum.Benim iki tane bi kızım var kasımda 3 yaş olacak bide oğlum var 7 aylık seninki ne kadarlık
Pekmez oksuruge iyi geliyorEvet balgamdan gece daha çok öksürüyo yutkunamadığı içindw emmiyo aç kalıp ağlıyo böyle kısır bi döngü
Ben de canim yaaa. Bir de benim tarti kafayi yediYarın için çok endişeleniyorum
Akşam yemeği yemedim süt içtim şimdide bitki çayı içiyorum ama ne yalan söyliyim geçen haftaki düşük tartıdan sonra hiçç umudum yok
Bende sizdenim kızlar çünküüü regliyimBen de canim yaaa. Bir de benim tarti kafayi yediAyni yerde bir tartiliyorum 67 gosteriyor bir tartiliyorum 67.6 gosteriyor. Iyice moralimi bozdu
Regli degilim ama kendimi oyleymis gibi hissediyorumBende sizdenim kızlar çünküüü regliyim
Havalardandır Cnm normaldirRegli degilim ama kendimi oyleymis gibi hissediyorumBir sinirlilik hali, bir ic daralmasi bu ne boyle anlamadim Bu ruh halindeyken genelde diyeti birakma istegi cokuyor ustume ama direniyorum
Cnm geldim gündüz bitmedi koşuşturma
Gecmiş olsun Cnm rabbim şifa versinEvet balgamdan gece daha çok öksürüyo yutkunamadığı içindw emmiyo aç kalıp ağlıyo böyle kısır bi döngü
Günaydınn hatunlarrr
Kahvaltı yapmaya üşeniyorum akşam balık yediğim için sanırım bu sabah acaip tok hissediyorum.
Nana929 çocuklar okula ohhh bize daha çok ugrarsın artık
sarem2015 tatlım çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş hemencik toparlanın inşallah
I IRMAKK70 umarım bozulmaz benim tartım bile yok çünkü bu hafta annemdeyizkafamda deli sorular tartım yanımda olmayınca ne kadar eksiğim yalnız anlatamam
S salinger29 umarım yemedin gece
Kızlar hepinizin de bildiği üzere menülerde akşam dikkat etmelisiniz dipnot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?