- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
Benim gunaydinim bu saat oldu
Bebemi uyuttum karnimi doyurdum anca iste
Nasilsiniz ??
Tesekkurler canimOyyy tatlı uykular meleğine sana da afiyet olsun
İyi biri gelse de kaynatsam diye bekliyorum bende
Tesekkurler canim
Hadi kaynatalim o zaman
Regl zamanin filan mi yaklasiyo acaba?nasıl gidiyor diyet
ben bu ara neden bilmiyorum çok aç hissediyorum kendimi
Regl zamanin filan mi yaklasiyo acaba?
Veya duygusal aclik mi?
Zor gidiyo benim valla. İlk gunlerim ya cok yiyesim var.
Yok canım 1 haftam var sürpriz yapmaz ise
Kilo vericem derken + gelmede yarınbu gece emzir bol bol biraz da spor ekle derimm
Oh mis gibi olmustur simdi her taraf. Sizin bebe ne kadarlik?Napıyosunuz kızlar ben evi temizledim yatak odası dip köşe dolaplar ütü yaptım iki saate yakın benim bebe gece bizi uyutmayınca sabah uyudu bende ütüyü bitirdim
Yap yap spor iyidiray arti gelmem insallah ilk gunden. Bakalim bizim hanim ve babasi bey musade ederse ikisini birakip spor yapma niyetim var benim de
Senin yeme istegi neden acabagelistiremediler soyle hem keyifli tuketilen hem istah kapatan hem de kilo verdiren bi sey
Eline sağlık canım evler temiz anneler mutluNapıyosunuz kızlar ben evi temizledim yatak odası dip köşe dolaplar ütü yaptım iki saate yakın benim bebe gece bizi uyutmayınca sabah uyudu bende ütüyü bitirdim
Benim iki tane bi kızım var kasımda 3 yaş olacak bide oğlum var 7 aylık seninki ne kadarlıkOh mis gibi olmustur simdi her taraf. Sizin bebe ne kadarlik?
Evet balgamdan gece daha çok öksürüyo yutkunamadığı içindw emmiyo aç kalıp ağlıyo böyle kısır bi döngüEline sağlık canım evler temiz anneler mutlu
Anneler mutlu bebeler mutluhasta olduğu için mi uyumadı acaba
kıyamam bebişler hiç hasta olmasa diyeceğim ama rabbim beterinden esirgesin geçici şeyler bunlar inşallah.Evet balgamdan gece daha çok öksürüyo yutkunamadığı içindw emmiyo aç kalıp ağlıyo böyle kısır bi döngü
Gecmis olsun canim. Migren mi yoksa?
Hosbulduk
Cok gecmis olsun tam mevsim gecisi hastalik zamani
Cok gecmis olsun
Teşekkürler kızlar bugün iyiyim şükürGeçmiş olsun canım
Grup mu vardı yine DuyguÇok yoroldum
Nazcım ne güzel menüBugünün menüsü
Kahvaltı
1yumurta
3dilim salam
2dilim peynir
5zeytin
Domates
Çay
1dilim ekmek
Öğlen
Muz ve şeftalili yoğurt ve yulaf ezmesi
Ara sade kahve
1kare bitter
Akşam
Balık salata
Yeşil çay
Bol su içildi
11000 adım atıldı
C cizen_bayan I IRMAKK70
Tereyağ pekmez yaptım canım sağol teşekkür ederim ilaç kullanıyorum şimdikıyamam bebişler hiç hasta olmasa diyeceğim ama rabbim beterinden esirgesin geçici şeyler bunlar inşallah.
tereyağ ve pekmez yveriyormusun sarem? hava makinen varsa serum fizyolojikte rahatltır bilirsin zaten
kıyamam bebişler hiç hasta olmasa diyeceğim ama rabbim beterinden esirgesin geçici şeyler bunlar inşallah.
tereyağ ve pekmez yveriyormusun sarem? hava makinen varsa serum fizyolojikte rahatltır bilirsin zaten [/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?