- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Ayni ben ya benim eşimde bi tabaktan fazla yemez sadece tek çeşit 72 kilo falan zaten en son baktım aramızda 3 4 kg kalmış dedim duruma bi el atmak lazım@salinger29
Gece yemek cok guzel bi olay(di) bence ya. Benim koca da ayni kafa. Evlendikten sonra bi yedik bi yedik valla biz. Onun yuzunden iki senede 12 kilo aldim. Sonra da hamile kaldim zaten. O da benim yuzumden aldi kilo
Sonrasinda da iste oh uyudu herkes gidiyim de bi guzel dinleneyim bi cay iceyim yanında bi seyler yiyim diye diye kocaman cüsseli bi hale geldim.
off şimdi bi lahmacun olacak, ayyy bi çiğköfte mi şeyyapsak diye ailece kilo alınıyor değil mi evlenince benim bey de 6 kilo aldı direk, bana uyum sağlamak için..
I IRMAKK70Günaydın günaydınn ben geldimm bugün geç kaldınForever07 yine formhndasın tatlım maşallah bayılıyorum enerjine kızımı okula bıraksım ilk gün heyecanı sonra velilerle süper keyifli bi kabvaltı yaptık çok özleşmişiz tabiki diyetimi bozmadım
17 EYLÜL
SABAH
1 DİLİM DOMATES
2 DİLİM SALATALIK
2 ÜÇKEN DİLİM KAŞAR PEYNİRİ
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
2 YEŞİL 2 SİYAH ZEYTİN
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
4-5 TANE PATATES KIZARTMA
1 FİNCAN ÇAY
1 TÜRK KAHVESİ
BÖYLE YAZINCA ÇOK GELDİ GÖZÜME
ARA
LİMONLU SU
BİTKİ ÇAYI
5 BADEM
ÖĞLE
YOĞURT YHLAF EZMESİ
AKŞAM
KV DEMDE OLUCAM HİÇ BİLMİYORUM HEPİNİZİ KHCAK DOLUSU ÖPÜYORUMMM@IRMAKK70
BU ARADA YENİ ARKADAŞIMIZDA HOŞ GELMİÇ SEFA GETİRMİŞ @moon Light
Gunaydin Kizlar
Bugunlerde kurslarim basladi. O yuzden fazla giremiyorum.
Bugun az yiyelim.Forever07 in cenesine dusmeyelim.
Daha tam karar vermedim dikis olabilir taki olabilir zumba botanik vs vs. Daha once gittim ama devamı olacak dikis dışında. Yoksa evde oturan boğa gibi yatıyorum:)Hangi kurslar kuzum kolaylıklar diliyorum
Bence bugün hiç yemeyinsıvı beslenin, akşam kahvenizi için uykunuzu da güzel alın çünkü yarın tartı günü
Yalnız hedef yazmadı çoğunuz umarım + ile gelmezsiniz hanımlar
Takı pek sarmamıştı sanki seniDaha tam karar vermedim dikis olabilir taki olabilir zumba botanik vs vs. Daha once gittim ama devamı olacak dikis dışında. Yoksa evde oturan boğa gibi yatıyorum:)
Gunaydin kizlar. Tartim sabah sabah moralimi bozdu biraz bir oyle bir boyle gosteriyor umarim bozulmazSimdi kahvaltimi yapip, okula hazirlanacagim, ara ara girer okurum burayi.
İlik sutun icine bal karabiber ve toz zerdecal bogaza cok iyi geliyor canim. Zencefil de oyle. Ama tabi emziriyo olunca bilemedim nasi olurBenim oğlum çok fena boğazından ememedide uyumadı regl oldum belim ağrıyo boğazlarım fena kendime bakamıyorum annem kızımı götürdü sağolsun oğlumda şimdi uyudu bende dinlerim artık ay buraya yazınca rahatlıyorum kızlar ailem gibi oldunuz
Dikis ogrenmeyi ben de taktim kafama bi ara. Firsatim olsa dikise giderdim. Bi seyler dikip giymek guzeldir benceDaha tam karar vermedim dikis olabilir taki olabilir zumba botanik vs vs. Daha once gittim ama devamı olacak dikis dışında. Yoksa evde oturan boğa gibi yatıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?