ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ayni ben ya benim eşimde bi tabaktan fazla yemez sadece tek çeşit 72 kilo falan zaten en son baktım aramızda 3 4 kg kalmış dedim duruma bi el atmak lazım@salinger29

Ooof offf benim de aynı. Baktım aynı kiloya gidiyoruz ki o Da 82 kilo falan, işte o an çanlar benim için çalıyor dedim.. gerçi kendisi beni 62 kg falan sanıyor, bilinçaltı kabullenemiyor herhalde ..

off şimdi bi lahmacun olacak, ayyy bi çiğköfte mi şeyyapsak diye ailece kilo alınıyor değil mi evlenince benim bey de 6 kilo aldı direk, bana uyum sağlamak için..

I IRMAKK70

Sabah: 2 krep, 6 zeytin, yarım domates, bir parça beyaz peynir b, bir kaç fıstık ve kuru üzüm, 1-2 çay kaşığı bal, çay.

Öğlen: 1 küçücük patlıcan dolması, küçücük bir kabak dolmasının yarısı, 1.5 tatlı kaşığı humus, 1yk kısır, 1 mercimekli köfte, 2 tatlı kaşığı patlıcan salatası, 2 yk makarna, 2 yeşil zeytin, minicik yani böyle yarım dilimden az çikolatalı kek (ehm), çay

Akşam: eve yerim diye geldim ama sonra üşendim. sonra da geç oldu. Şimdi de açım ama direniyorum ( saat 21.17 burda)

off şimdi bi lahmacun olacak, ayyy bi çiğköfte mi şeyyapsak diye ailece kilo alınıyor değil mi evlenince benim bey de 6 kilo aldı direk, bana uyum sağlamak için..
aynen oyle. Gecenin yarilari kisir yapip yedigimizi mi anlatiyim abur cuburlari mii
Almasi kolay da nasi verilcek bakalim bu kilolar

I IRMAKK70

Günaydınn hatunlarrr

Kahvaltı yapmaya üşeniyorum akşam balık yediğim için sanırım bu sabah acaip tok hissediyorum.
Nana929 çocuklar okula ohhh bize daha çok ugrarsın artık
sarem2015 tatlım çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş hemencik toparlanın inşallah
I IRMAKK70 umarım bozulmaz benim tartım bile yok çünkü bu hafta annemdeyiz kafamda deli sorular tartım yanımda olmayınca ne kadar eksiğim yalnız anlatamam
S salinger29 umarım yemedin gece

Kızlar hepinizin de bildiği üzere menülerde akşam dikkat etmelisiniz dipnot

Gunaydin Kizlar

Bugunlerde kurslarim basladi. O yuzden fazla giremiyorum.

Bugun az yiyelim. Forever07 in cenesine dusmeyelim.

Hangi kurslar kuzum kolaylıklar diliyorum
Bence bugün hiç yemeyin sıvı beslenin, akşam kahvenizi için uykunuzu da güzel alın çünkü yarın tartı günü
Yalnız hedef yazmadı çoğunuz umarım + ile gelmezsiniz hanımlar

Daha tam karar vermedim dikis olabilir taki olabilir zumba botanik vs vs. Daha once gittim ama devamı olacak dikis dışında. Yoksa evde oturan boğa gibi yatıyorum:)

Hedef veren ben dahil 4 kişi sadece, toplamda 13 kişiyiz bugün hedef almak saçma olacak kızlar. O yüzden yarın tartı resminizi atarken haftalık hedefinizi de yazmanızı rica ediyorum. Yazmayanlar hedef kupasına dahil olamayacak biliyorsunuz.
Yesil takim: yesil onumden cekil

@_LA_PATYA_ 60,7
sarem2015
Z Zeybis
Moon Light

Pembe takim: pembe diyetim sende .
@Forever07 69,0
I IRMAKK70 66,8
Kuasar
@ebrar1980
kokulusabun

Turkuaz takim: yanimda frambuaz

N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29 75,0
Nana929

Gunaydin kizlar. Tartim sabah sabah moralimi bozdu biraz bir oyle bir boyle gosteriyor umarim bozulmaz Simdi kahvaltimi yapip, okula hazirlanacagim, ara ara girer okurum burayi.

Tartilar genelde parkede degisik sonuclar veriyor canim. Fayansa koy bence.

İlik sutun icine bal karabiber ve toz zerdecal bogaza cok iyi geliyor canim. Zencefil de oyle. Ama tabi emziriyo olunca bilemedim nasi olur
Daha tam karar vermedim dikis olabilir taki olabilir zumba botanik vs vs. Daha once gittim ama devamı olacak dikis dışında. Yoksa evde oturan boğa gibi yatıyorum:)
Dikis ogrenmeyi ben de taktim kafama bi ara. Firsatim olsa dikise giderdim. Bi seyler dikip giymek guzeldir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…