• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yok canım 1 haftam var sürpriz yapmaz ise :işsiz:
Kilo vericem derken + gelmede yarın :KK48: bu gece emzir bol bol biraz da spor ekle derimm:KK49:
:KK48: ay arti gelmem insallah ilk gunden. Bakalim bizim hanim ve babasi bey musade ederse ikisini birakip spor yapma niyetim var benim de:KK48:

Senin yeme istegi neden acaba :KK64: gelistiremediler soyle hem keyifli tuketilen hem istah kapatan hem de kilo verdiren bi sey:bicak:

:KK48: ay arti gelmem insallah ilk gunden. Bakalim bizim hanim ve babasi bey musade ederse ikisini birakip spor yapma niyetim var benim de:KK48:

Senin yeme istegi neden acaba :KK64: gelistiremediler soyle hem keyifli tuketilen hem istah kapatan hem de kilo verdiren bi sey:bicak:
Yap yap spor iyidir :rapci:
Tartımdan uzak olduğum için sanırım :KK42: çok var aslında mesela yoğurt mesela yulaf ezmesi diyetinde kullan canım hemde sağlıklı:21: yeşil elma da çok doyurucu

Napıyosunuz kızlar ben evi temizledim yatak odası dip köşe dolaplar ütü yaptım iki saate yakın benim bebe gece bizi uyutmayınca sabah uyudu bende ütüyü bitirdim
Eline sağlık canım evler temiz anneler mutlu:temizlik:
Anneler mutlu bebeler mutlu :emir_bebek:hasta olduğu için mi uyumadı acaba:KK51:

Evet balgamdan gece daha çok öksürüyo yutkunamadığı içindw emmiyo aç kalıp ağlıyo böyle kısır bi döngü
kıyamam bebişler hiç hasta olmasa diyeceğim ama rabbim beterinden esirgesin geçici şeyler bunlar inşallah.
tereyağ ve pekmez yveriyormusun sarem? hava makinen varsa serum fizyolojikte rahatltır bilirsin zaten

Bugünün menüsü
Kahvaltı
1yumurta
3dilim salam
2dilim peynir
5zeytin
Domates
Çay
1dilim ekmek

Öğlen
Muz ve şeftalili yoğurt ve yulaf ezmesi

Ara sade kahve
1kare bitter

Akşam
Balık salata
Yeşil çay

Bol su içildi
11000 adım atıldı
C cizen_bayan I IRMAKK70
Nazcım ne güzel menü :KK48:

kıyamam bebişler hiç hasta olmasa diyeceğim ama rabbim beterinden esirgesin geçici şeyler bunlar inşallah.
tereyağ ve pekmez yveriyormusun sarem? hava makinen varsa serum fizyolojikte rahatltır bilirsin zaten
Tereyağ pekmez yaptım canım sağol teşekkür ederim ilaç kullanıyorum şimdi
[/QUOT

Back