ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Selam kızlar

Bugün kötü beslendim, şimdi de akşam yemeği yememek için direniyorum gene..

Çok saçma sapan bir gündü. En kötü kısmı da, biricik canım bisikletimin selesi çalındı..

Neyse yediklerime geçeyim:

Sabah: 4 fırında soğan halkası, bir kase kadar fırında pişirilmiş hazır kızartmadık pattis, 4 dilim sarımsaklı bahset ekmeği, peynir, domates, 2 zeytin, çay..

Öğlen: 1 mercimekli köfte, 1 tabak makarna

Akşam: yok

I IRMAKK70

Aynen Cnm bende öyle buraya gelince süper stresim gidiyor geçmiş olsun Cnm

Forever07 kaptanım hiç beklediğim gibi gün geçmedi
Sabah oğlanı servisle yolculadım yattım kalktım kahvaltı ev temizliği komşum geldi kahveye onu yolculadım kırtasiye alış verişi
Sonra ortanca oğlanın okuluna kontrole 1 başladı öglen oda ona baktım sonra pazara sonra eşim aradı misafir var yemekli koştum mutfağa yemek tatlı çorba salata vb bir sürü hazırlık gelen misafiri karşıladım daha yeni oturdum biraz uzun yazdım çok yoruldum offf diyette gitti bu hafta reglayım bu gün yarın işallah fazla görmeme m

Cnm en azından akşam Yok kilo vermesende almazsın Cnm bence

Y
Yok canım ne yetişmesi haftada bir zorbsilip süpürüyorum Allah bağışlasın seninkinide

İsin yoksa uyu bence canim.
Ben de aciktim su an. Bebem uyusun da uyumayi dusunuyorum

Biraz denedim ama uyuyamadım transa geçmiş bir şekilde keke doğru ilerliyordum ama 3 yemek kaşığı yoğurt, bir kaç fındık, bir küçük domates yedim. Toplamı belki kek kadar etmiştir ama daha sağlıklı sonuçta :/ tam duygusal yiyici bir anımdayım yesem rahatlicam sanki

Rahatlamicaksin, sonrasinda pisman olacaksin. Yapma. Sut ic. Uykunu da getirir yogurtla birlikte. Sonra da yatakta dön yuvarlan. Mutfaktan uzaklas sakin sakin

Rahatlamicaksin, sonrasinda pisman olacaksin. Yapma. Sut ic. Uykunu da getirir yogurtla birlikte. Sonra da yatakta dön yuvarlan. Mutfaktan uzaklas sakin sakin

Kullandığın emoji ve cesaretlendirmen aşırı şirin ama muhtemelen yarın çantayla dövme emojisi atcan bana <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…