• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yap yap spor iyidir :rapci:
Tartımdan uzak olduğum için sanırım :KK42: çok var aslında mesela yoğurt mesela yulaf ezmesi diyetinde kullan canım hemde sağlıklı:21: yeşil elma da çok doyurucu
Yulafi bi turlu sevemedim ben. Bi de sutle pisirmeyi deneyecegim bi ara ama ne zaman bakalim:KK51:

Benim iki tane bi kızım var kasımda 3 yaş olacak bide oğlum var 7 aylık seninki ne kadarlık
Allah bagislasin canim. Nasi yetisiyosun ya ev temizligi falan masallah. Benim de kizim var 1 tane 7 aylik. Hicbi seye yetisemiyorum.:KK43:

Evet balgamdan gece daha çok öksürüyo yutkunamadığı içindw emmiyo aç kalıp ağlıyo böyle kısır bi döngü
Pekmez oksuruge iyi geliyor Forever07 Forever07 in dedigi gibi. Cok gecmis olsun allah beterinden saklasin canim. Bi de ilik su cok iyi geliyor.

Iyi aksamlar kizlar. Okuldan geldim, ev isleri, yemek, temizlik, cocuk vs. derken anca gelebildim.

18 Eylul
Sabah: Yarim dilim ekmek, domates, peynir, yesil zeytin

Ara: Bir avuctan az badem

Ogle: 3 kasik kadar semizotu yemegi, 1 dilim ekmek, bir kac kasik aci sos

Aksam: Kucuk bir peynirli pisi, domates

Akşam yemeği yemedim süt içtim şimdide bitki çayı içiyorum ama ne yalan söyliyim geçen haftaki düşük tartıdan sonra hiçç umudum yok :KK43:

Ben de canim yaaa. Bir de benim tarti kafayi yedi:deli: Ayni yerde bir tartiliyorum 67 gosteriyor bir tartiliyorum 67.6 gosteriyor. Iyice moralimi bozdu:bicak:
Bende sizdenim kızlar çünküüü regliyim:KK51:

Merhaba arkadaşlar yazıları okumadan direk menüme geciyorum
Sabah
Süt
Kahvaltı
3 tane naget ketçap ve mayanezli
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekerli çay
Öğlen
Şekersiz kahve
Akşam misafir vardı yemedim onlarla onlar kalktı gitti
Çay şekersiz
Kuru vişne yedim
10:30 yedim :(
Tavuk köfte 7 tane
3 bardak ayran
1 tabak cacık
Bu aralar abartıyorum
Bu gün reglada oldum ondan mı ne anlamadım
Kaptan kulagımı cek yoksa diyet gidiyor :(

C cizen_bayan

I IRMAKK70

Nana929 Nana929 canim bugun menu paylasmis miydin? Ben mi gormedim, 6 gun paylasmissin kupadan olma:KK24:
Cnm geldim gündüz bitmedi koşuşturma
Akşam yemeğinde misafir vardı anca girebildim çay yemek ve meyve ve tatlı bi türlü bitmedi getir götür işi :(

Günaydınn hatunlarrr :KK68:

Kahvaltı yapmaya üşeniyorum akşam balık yediğim için sanırım bu sabah acaip tok hissediyorum.
Nana929 Nana929 çocuklar okula ohhh bize daha çok ugrarsın artık :rapci:
sarem2015 sarem2015 tatlım çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş hemencik toparlanın inşallah :KK33:
I IRMAKK70 umarım bozulmaz benim tartım bile yok çünkü bu hafta annemdeyiz :KK64: kafamda deli sorular :confused: tartım yanımda olmayınca ne kadar eksiğim yalnız anlatamam :KK48:
S salinger29 umarım yemedin gece :KK48:

Kızlar hepinizin de bildiği üzere menülerde akşam dikkat etmelisiniz dipnot :KK15:

Yemedim ama şimdi gene açım. Oooof of :,(

Back