• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ayni ben ya benim eşimde bi tabaktan fazla yemez sadece tek çeşit 72 kilo falan zaten en son baktım aramızda 3 4 kg kalmış dedim duruma bi el atmak lazım@salinger29

Ooof offf benim de aynı. Baktım aynı kiloya gidiyoruz ki o Da 82 kilo falan, işte o an çanlar benim için çalıyor dedim.. gerçi kendisi beni 62 kg falan sanıyor, bilinçaltı kabullenemiyor herhalde ..

:KK48::KK48:
Gece yemek cok guzel bi olay(di) bence ya. Benim koca da ayni kafa. Evlendikten sonra bi yedik bi yedik valla biz. Onun yuzunden iki senede 12 kilo aldim. Sonra da hamile kaldim zaten. O da benim yuzumden aldi kilo:KK53:
Sonrasinda da iste oh uyudu herkes gidiyim de bi guzel dinleneyim bi cay iceyim yanında bi seyler yiyim diye diye kocaman cüsseli bi hale geldim. :olamaz:

:D off şimdi bi lahmacun olacak, ayyy bi çiğköfte mi şeyyapsak diye ailece kilo alınıyor değil mi :D evlenince benim bey de 6 kilo aldı direk, bana uyum sağlamak için..

I IRMAKK70

Sabah: 2 krep, 6 zeytin, yarım domates, bir parça beyaz peynir b, bir kaç fıstık ve kuru üzüm, 1-2 çay kaşığı bal, çay.

Öğlen: 1 küçücük patlıcan dolması, küçücük bir kabak dolmasının yarısı, 1.5 tatlı kaşığı humus, 1yk kısır, 1 mercimekli köfte, 2 tatlı kaşığı patlıcan salatası, 2 yk makarna, 2 yeşil zeytin, minicik yani böyle yarım dilimden az çikolatalı kek (ehm), çay

Akşam: eve yerim diye geldim ama sonra üşendim. sonra da geç oldu. Şimdi de açım ama direniyorum ( saat 21.17 burda)

:KK70: off şimdi bi lahmacun olacak, ayyy bi çiğköfte mi şeyyapsak diye ailece kilo alınıyor değil mi :KK70: evlenince benim bey de 6 kilo aldı direk, bana uyum sağlamak için..
:KK70: aynen oyle. Gecenin yarilari kisir yapip yedigimizi mi anlatiyim abur cuburlari mii:olamaz:
Almasi kolay da nasi verilcek bakalim bu kilolar :işsiz:

Günaydın günaydınn ben geldimm bugün geç kaldın Forever07 Forever07 yine formhndasın tatlım maşallah:nazar: bayılıyorum enerjine kızımı okula bıraksım ilk gün heyecanı sonra velilerle süper keyifli bi kabvaltı yaptık çok özleşmişiz :KK66:tabiki diyetimi bozmadım
17 EYLÜL
SABAH
1 DİLİM DOMATES
2 DİLİM SALATALIK
2 ÜÇKEN DİLİM KAŞAR PEYNİRİ
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
2 YEŞİL 2 SİYAH ZEYTİN
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
4-5 TANE PATATES KIZARTMA :KK43:
1 FİNCAN ÇAY
1 TÜRK KAHVESİ
:KK43: BÖYLE YAZINCA ÇOK GELDİ GÖZÜME :KK43:
ARA
LİMONLU SU
BİTKİ ÇAYI
5 BADEM
ÖĞLE
YOĞURT YHLAF EZMESİ
AKŞAM
KV DEMDE OLUCAM HİÇ BİLMİYORUM HEPİNİZİ KHCAK DOLUSU ÖPÜYORUMMM:KK15: @IRMAKK70
BU ARADA YENİ ARKADAŞIMIZDA HOŞ GELMİÇ SEFA GETİRMİŞ @moon Light
I IRMAKK70

Günaydınn hatunlarrr :KK68:

Kahvaltı yapmaya üşeniyorum akşam balık yediğim için sanırım bu sabah acaip tok hissediyorum.
Nana929 Nana929 çocuklar okula ohhh bize daha çok ugrarsın artık :rapci:
sarem2015 sarem2015 tatlım çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş hemencik toparlanın inşallah :KK33:
I IRMAKK70 umarım bozulmaz benim tartım bile yok çünkü bu hafta annemdeyiz :KK64: kafamda deli sorular :confused: tartım yanımda olmayınca ne kadar eksiğim yalnız anlatamam :KK48:
S salinger29 umarım yemedin gece :KK48:

Kızlar hepinizin de bildiği üzere menülerde akşam dikkat etmelisiniz dipnot :KK15:

Gunaydin Kizlar:cool:

Bugunlerde kurslarim basladi. O yuzden fazla giremiyorum.

Bugun az yiyelim. Forever07 Forever07 in cenesine dusmeyelim. :KK70:

Hangi kurslar kuzum kolaylıklar diliyorum :KK19:
Bence bugün hiç yemeyin :KK48: sıvı beslenin, akşam kahvenizi için uykunuzu da güzel alın çünkü yarın tartı günü :halay:
Yalnız hedef yazmadı çoğunuz umarım + ile gelmezsiniz hanımlar

Hangi kurslar kuzum kolaylıklar diliyorum :KK19:
Bence bugün hiç yemeyin :KK48: sıvı beslenin, akşam kahvenizi için uykunuzu da güzel alın çünkü yarın tartı günü :halay:
Yalnız hedef yazmadı çoğunuz umarım + ile gelmezsiniz hanımlar
Daha tam karar vermedim dikis olabilir taki olabilir zumba botanik vs vs. Daha once gittim ama devamı olacak dikis dışında. Yoksa evde oturan boğa gibi yatıyorum:)

Hedef veren ben dahil 4 kişi sadece, toplamda 13 kişiyiz bugün hedef almak saçma olacak kızlar. O yüzden yarın tartı resminizi atarken haftalık hedefinizi de yazmanızı rica ediyorum. Yazmayanlar hedef kupasına dahil olamayacak biliyorsunuz. :işsiz:
Yesil takim: yesil onumden cekil :KK11:

@_LA_PATYA_ 60,7
sarem2015 sarem2015
Z Zeybis
Moon Light Moon Light

Pembe takim: pembe diyetim sende . :KK37:
@Forever07 69,0
I IRMAKK70 66,8
Kuasar Kuasar
@ebrar1980
kokulusabun kokulusabun

Turkuaz takim: yanimda frambuaz :kk77:

N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29 75,0
Nana929 Nana929

Gunaydin kizlar. Tartim sabah sabah moralimi bozdu biraz bir oyle bir boyle gosteriyor umarim bozulmaz:KK43: Simdi kahvaltimi yapip, okula hazirlanacagim, ara ara girer okurum burayi.

Tartilar genelde parkede degisik sonuclar veriyor canim. Fayansa koy bence.

Benim oğlum çok fena boğazından ememedide uyumadı regl oldum belim ağrıyo boğazlarım fena kendime bakamıyorum annem kızımı götürdü sağolsun oğlumda şimdi uyudu bende dinlerim artık ay buraya yazınca rahatlıyorum kızlar ailem gibi oldunuz
İlik sutun icine bal karabiber ve toz zerdecal bogaza cok iyi geliyor canim. Zencefil de oyle. Ama tabi emziriyo olunca bilemedim nasi olur
Daha tam karar vermedim dikis olabilir taki olabilir zumba botanik vs vs. Daha once gittim ama devamı olacak dikis dışında. Yoksa evde oturan boğa gibi yatıyorum:)
Dikis ogrenmeyi ben de taktim kafama bi ara. Firsatim olsa dikise giderdim. Bi seyler dikip giymek guzeldir bence :KK51:

Back