- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
sağol ablacımm allah razı olsunKuzummmrabbim sabır versin sizlere acın büyük... mekanları cennet olsun inşallah.
sağol canım benim amin inşallahAllah rahmet eylesin mekanları cennet olsun sizede sabır versin inşallah
Hosbulduk canim tesekkur ederimsağol kuzum allah raı olsun. Sende hoş geldin
Bana temizlik elemani lazimdi forever .@AklinYolu1 başkanımmm nasılsınn sana meyve bahçelerinde şarkılar söylerim, dans ederim, leslie yaparım benim maaaşa biraz zam istiyorum
@_LA_PATYA_ gruplar bitti sende mi bittin gızzzzzzzzzzzzzz
I IRMAKK70 kanka naber duydum ki sarkmışsın
Spor konusunda sana çok katılıyorumve akşam leslie başlıyorum
@naz5403 @Kuasar @Zeybis şşş kızlar napıyorsunuz
Nana929
Benden duymus olma ama2 güncük pek giremedim maşallah herkes gelmiş ne güzel çok mutlu oldum sizleri tekrar gördüğüme@ebrar1980 @salinger29 ne güzel kilo da almışsınız kilo almak için gitmiştiniz zaten ucuz yırtmışsınız ben deyim @salinger29 sevgi emekti canım
Moon Light sende hoşgeldin aramıza bende emziriyorum ve faydasını görüyorum hedefime ulaşınca kesicem zaten tabiki şaka hiç alakası yok
Şuraya isminizin yanına hedeflerinizi yazarsanız sevinirim, Hedef önemlidir hadi herkesin tutsun bu hafta
Yesil takim: yesil onumden cekil
A AklinYolu1 ERROR . Ben kilo aldigim icin yedek listede takilayim biraz.
@_LA_PATYA_
@sarem2015
@Zeybis
Pembe takim: pembe diyetim sende .
@Forever07 - 69.0
I IRMAKK70
@Kuasar
@ebrar1980
Turkuaz takim: yanimda frambuaz
@naz5403
C cizen_bayan
@salinger29
Nana929
M Moon_Light yesil takimda olsun canim.Yaparsın sennn
O iş başkanda rengini belirleyelim bakalım
Züğürtlük olmasın da faydası da var kuzum
Neler yedin piknikte acabaay dün ben kaçırdım sanırım
selam kızlar bi kaç gündür yoktum aranızdaForever07 bahsetmiş size perşembe günü dedemi kaybettim bundan yaklaşık 4 ay önce de anneannemi kaybettim biraz ağır geldi bu kayıplar bana şu an hiç bişey umrumda değil ve sanki kara bi boşlukta gibiyim o yüzden pek aktif olamayabilirim şimdiden bildireyim. Hayatımda yaşadığım en büyük acıydı benim için 5 senedir yanımızda kalan anneannem her şeyiyle ilgilenirdim felçli olduğu için ilk onu kaybettim ilk darbeyi o zaman yedim. Dedem de anneannem gibiydi ama bu kadar erken olmasını beklemiyordum.dedemin yeri bende çok ayrıdır kelimelerle ifade edemeyecek kadar çok hem de. Biliyorum rabbim böyle nasip etti isyan etmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum. Anneme destek olmaya çalışıyorum olamıyorum. 5 ay içinde hem annesini hem babasını kaybetti. Çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Şu an baya bir umursamaz haldeyim o yüzden bi süre menü paylaşımı falan yapamam diye düşünüyorum en azından bi kaç gün
Gelirimmm başkan sen iste hem spor olurBana temizlik elemani lazimdi forever .
Benden duymus olma amakokulusabun da kilo almis diyorlar.
3. yarismaya gelecek.
Aynen kimsecikler yok grup pazartesi sendromunda sankiHani en aktif takım bizdik yalannnn
Valla en çok gelen benim en aktif üyeAynen kimsecikler yok grup pazartesi sendromunda sanki
Gitme gitme ben geldim, sen simdi tutamazsin kendini ordaYapıcak bişey yok bdv beni çağrıyo
Merhaba kaptanımAynen kimsecikler yok grup pazartesi sendromunda sanki
Canım başınız sagolsun mekanları cennet olsun rabbim daha göstermesinselam kızlar bi kaç gündür yoktum aranızdaForever07 bahsetmiş size perşembe günü dedemi kaybettim bundan yaklaşık 4 ay önce de anneannemi kaybettim biraz ağır geldi bu kayıplar bana şu an hiç bişey umrumda değil ve sanki kara bi boşlukta gibiyim o yüzden pek aktif olamayabilirim şimdiden bildireyim. Hayatımda yaşadığım en büyük acıydı benim için 5 senedir yanımızda kalan anneannem her şeyiyle ilgilenirdim felçli olduğu için ilk onu kaybettim ilk darbeyi o zaman yedim. Dedem de anneannem gibiydi ama bu kadar erken olmasını beklemiyordum.dedemin yeri bende çok ayrıdır kelimelerle ifade edemeyecek kadar çok hem de. Biliyorum rabbim böyle nasip etti isyan etmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum. Anneme destek olmaya çalışıyorum olamıyorum. 5 ay içinde hem annesini hem babasını kaybetti. Çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Şu an baya bir umursamaz haldeyim o yüzden bi süre menü paylaşımı falan yapamam diye düşünüyorum en azından bi kaç gün
Hoşgeldin Cnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?