• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sonunda paylaşıyorum menümü ;)
Sabah
Süt
Kahvaltı
2 dilim patatesli el açması börek 2 dilim
Şekersiz çay
Çeyrek ekmek kepek ekmeği krem peynir sürdüm
Öğlen misafirlikteydim saat 3:30 yedim erken yedim kızlar ;)
1 dilim peynirli börek
Şekersiz çay
Haşlanmış yeşil fasulye yemeği 1 tabak
Akşam
Haşlanmış yeşil fasulye yemeği
1 tabak
Akşamda limon yerim
Bol bol su ve spor yaparım
C cizen_bayan

I IRMAKK70

Kızlar çok fena baş ağrım tuttu okuyamıyorum bile :KK43:
Gecmiş olsun Cnm rabbim şifa versin dinlen cnm yorma kendini . Benimde heryerim agrıyor havadan mı nedir anlamadım şansa okul var neyseki yarından sonra dinlenirim bende çünkü yarın pazar var kırtasiye alışverişi yapıcam sonra evde oturacağım bol bol dinleneceğim ;) yazarken yoruldum bacım birde düşün yaşanırsa ;)

Ben rahatsızım bugün boğazım falan fena çocuklarda ikiside hasta onlarda benim gibi doktora götürdüm Allahtan sadece balgam varmış bronşite çevirmemiş
Geçmiş olsun Cnm dikkat et havalar serin herkes hasta sağlıklı beslen Cnm bol bol dinlen biraz toparlanırsın Cnm ;)

Ya bunu ben de cok yapiyorum. İsin kotusu cok severek yapiyorum. Kizimi kocami uyutup direk mutfaktayim. Oh bi keyif yapayim artik diye:kk77::kızgın:
Umarim ben de sakinlesirim :KK51:

Ben de asla pişman olmuyordum. Aksine ohh şükür, valla iyi yedim iyi ki de yedim modundaydım.. mazi gibi konuşuyorum ama tekrar bu moda girmem 3 günümü alır ..:KK53: bi ara da sen git ya dinlen, ben toplarım diyordum. İçeri gitsin de 10 porsiyon daha yiyeyim diye :oha:

Ben de asla pişman olmuyordum. Aksine ohh şükür, valla iyi yedim iyi ki de yedim modundaydım.. mazi gibi konuşuyorum ama tekrar bu moda girmem 3 günümü alır ..:KK53: bi ara da sen git ya dinlen, ben toplarım diyordum. İçeri gitsin de 10 porsiyon daha yiyeyim diye :oha:

:KK48::KK48:
Gece yemek cok guzel bi olay(di) bence ya. Benim koca da ayni kafa. Evlendikten sonra bi yedik bi yedik valla biz. Onun yuzunden iki senede 12 kilo aldim. Sonra da hamile kaldim zaten. O da benim yuzumden aldi kilo:KK53:
Sonrasinda da iste oh uyudu herkes gidiyim de bi guzel dinleneyim bi cay iceyim yanında bi seyler yiyim diye diye kocaman cüsseli bi hale geldim. :olamaz:

2 güncük pek giremedim maşallah herkes gelmiş ne güzel çok mutlu oldum sizleri tekrar gördüğüme :KK53: @ebrar1980 S salinger29 ne güzel kilo da almışsınız :KK53: kilo almak için gitmiştiniz zaten :deli::KK70::KK70: ucuz yırtmışsınız ben deyim :KK48::KK48: S salinger29 sevgi emekti canım :KK48::KK48::KK48:

Moon Light Moon Light sende hoşgeldin aramıza :dondurma::anne:bende emziriyorum ve faydasını görüyorum hedefime ulaşınca kesicem zaten :KK53::KK70::KK3: tabiki şaka hiç alakası yok :cool:

Evet canım,başarılı bir şekilde kilo alma operasyonumu gerçekleştirdim :KK53: işte benim için sevgi neydi? Sevgi (y)emekti oluyor o :oops:

Back