Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmiş olsun Cnm rabbim şifa versin dinlen cnm yorma kendini . Benimde heryerim agrıyor havadan mı nedir anlamadım şansa okul var neyseki yarından sonra dinlenirim bende çünkü yarın pazar var kırtasiye alışverişi yapıcam sonra evde oturacağım bol bol dinleneceğimKızlar çok fena baş ağrım tuttu okuyamıyorum bile![]()
Gecmis olsun canim. Migren mi yoksa?Kızlar çok fena baş ağrım tuttu okuyamıyorum bile![]()
Cnm menün garip geldi meyve var patates var bence yeme Cnm . Gerçi benim menü daha garipMenüm sabah çeyrek ekmek tost karpuz
Ara Antep fıstığı
Akşam döner ekmeksiz elma dilim patates ayran daha bişey yemem inşallah
C cizen_bayan I IRMAKK70
Geçmiş olsun Cnm dikkat et havalar serin herkes hasta sağlıklı beslen Cnm bol bol dinlen biraz toparlanırsın CnmBen rahatsızım bugün boğazım falan fena çocuklarda ikiside hasta onlarda benim gibi doktora götürdüm Allahtan sadece balgam varmış bronşite çevirmemiş
Hoşgeldin Cnn![]()
Cok gecmis olsun tam mevsim gecisi hastalik zamaniBen rahatsızım bugün boğazım falan fena çocuklarda ikiside hasta onlarda benim gibi doktora götürdüm Allahtan sadece balgam varmış bronşite çevirmemiş
Cok gecmis olsunKızlar çok fena baş ağrım tuttu okuyamıyorum bile![]()
Ya bunu ben de cok yapiyorum. İsin kotusu cok severek yapiyorum. Kizimi kocami uyutup direk mutfaktayim. Oh bi keyif yapayim artik diye
Umarim ben de sakinlesirim![]()
Geçmiş olsun canımKızlar çok fena baş ağrım tuttu okuyamıyorum bile![]()
Ben de asla pişman olmuyordum. Aksine ohh şükür, valla iyi yedim iyi ki de yedim modundaydım.. mazi gibi konuşuyorum ama tekrar bu moda girmem 3 günümü alır ..bi ara da sen git ya dinlen, ben toplarım diyordum. İçeri gitsin de 10 porsiyon daha yiyeyim diye
![]()
Ben de asla pişman olmuyordum. Aksine ohh şükür, valla iyi yedim iyi ki de yedim modundaydım.. mazi gibi konuşuyorum ama tekrar bu moda girmem 3 günümü alır ..bi ara da sen git ya dinlen, ben toplarım diyordum. İçeri gitsin de 10 porsiyon daha yiyeyim diye
![]()
2 güncük pek giremedim maşallah herkes gelmiş ne güzel çok mutlu oldum sizleri tekrar gördüğüme@ebrar1980 S salinger29 ne güzel kilo da almışsınız
kilo almak için gitmiştiniz zaten
ucuz yırtmışsınız ben deyim
S salinger29 sevgi emekti canım
Moon Light sende hoşgeldin aramıza
bende emziriyorum ve faydasını görüyorum hedefime ulaşınca kesicem zaten
tabiki şaka hiç alakası yok
![]()