- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Su an giremedim hala diyet moduna bakalim.
Bu hafta kurslarim baslayacak.
Senin tatilin nasil gecti. Bana bi tek kilo aldirdi. Hic tatil gibi degildi. Denize de iki kere girdim.
Yemeyi planladigin baska ne vardi.Aslında güzel geçecekti.. ben eşimden bir hafta önce geldim. O gelmeden bir gün önce hayatımızla ilgili epey önemli ve şimdilik iyi görünmeyen bir değişiklik oldu. Sonra o geldi falan ama modumuz aşırı düştüğü için hiçbirşey yapasımız gelmedi. Birbirimizi ve ailemizi kırmamak için aşırı efor harcadığımız bir tatil oldu. Planladığım her şeyi yiyemedim bileKıyı kesimine de 3 gün ancak gittim, o kısım iyiydi sanki.. olayı kabullenmiştik zira:)
Seni çok iyi anlıyorum canım sıkma kendini lütfen yapacam diye kendine baskı yaptıkça hiç olmuyor kendimden biliyorum önce kafandaki sorunlar hallolsun kilo dediğin nedir sen halledersinKafamda keske sadece kilo verme dusuncesi olsa.
Baska sorunlarim da var. Adapte olamadim o yuzden.
Hortlak gibisin, iskelet gibisin gibi laflari duyduktan sonra zayiflamak istemiyorum sanirim.
Yemeyi planladigin baska ne vardi.
Kac kiloyla kurtardin.
2 kilo karin var desene.Ablamın makarna salatasından yemek istiyordum @.@ ve yediğim her şeyden bir kaç kere daha yemek istiyordumyaklaşık 3 kilo aldım planladığım gibi yeseydim 5 le dönerdim
Hallolacak bir sorun degil. Olsaydi keske.
Seni çok iyi anlıyorum canım sıkma kendini lütfen yapacam diye kendine baskı yaptıkça hiç olmuyor kendimden biliyorum önce kafandaki sorunlar hallolsun kilo dediğin nedir sen halledersin
Sen davet et , geliyorsa gelsin pg.
Vaayy nazcim iste buuuGelelim bugünün menüsüne
Biraz toparladım gibi
C cizen_bayan I IRMAKK70
Kahvaltı
Biraz menemen
1dilim ekmek
1dilim peynir
5zeytin
Salatalık
Çay
Ara
Sade kahve
2badem şekeri
Öğlen
Yarım elma
Yarım muz
Akşam
1kepçe mantar çorbası
Köfte patates
Salata
Yeşil çay
Çok koşturmacalı birgündü resmen suyum çıktı spor yerine geçer inşallah
Ay inşallah canımVaayy nazcim iste buuuOlacak bu is olacak doneceksin sen eski haline
Boş veeerr bizim takım böyle güzel kaç kişi davet ettim hiçbiri iradeli çıkmadıSen davet et , geliyorsa gelsin pg.
Yoksa sen de mi boga burcusun, bir boga olarak benim de hayat felsefem bu sankiOlur öyle arada:) ben de diyete başlamasaydım bugün senin ‘hayat sevince güzel’ iletin gibi ‘hayat yiyince güzel’ yazabilirdim, hayata bakışım bu ve değiştirmeye çalışıyorum
Bende sabahları tutuyorum akşam üstü yeme isteği geliyorBunu gerçekten takdir ediyorum. Ben bişeyi yapınca mutlaka yiyyorum o yüzden eve almamaya, yapmamaya çalışıyorum. Hamur kızartması yapıp yemezsem muhtemelen başka bişeye ağlıyo gibi yapıp içten içe buna ağlarımnasıl başarıyorsun?
Yoksa sen de mi boga burcusun, bir boga olarak benim de hayat felsefem bu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?