- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Bende sabahları tutuyorum akşam üstü yeme isteği geliyor
akşam 8 den sonra 10 kaplan gücünde yiye yiye şüşko oldum ben zaten.. en son benim adamı uyutup yemeye öyle devam ediyordum, utanıyordum yanında yemeye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sabahları tutuyorum akşam üstü yeme isteği geliyor
akşam 8 den sonra 10 kaplan gücünde yiye yiye şüşko oldum ben zaten.. en son benim adamı uyutup yemeye öyle devam ediyordum, utanıyordum yanında yemeyeşimdi daha sakinim..
MerhabaMerhaba, ilk sayfada kamuya kapandiginiz yaziyor ama bi sansimi deneyim dedim. Neredeyse en aktif grup ve benim kiloma yakin uyelerin oldugu grup burasi ve benim kilo vermeye asiri ihtiyacim var. Ben de gelebilir miyim![]()
Yok tanismiyoruzMerhaba
Yeni üyelik olduğuna göre umarım tanismiyoruzdur:)
En kısa zamanda tartı resmini bekliyoruz.
Ya bunu ben de cok yapiyorum. İsin kotusu cok severek yapiyorum. Kizimi kocami uyutup direk mutfaktayim. Oh bi keyif yapayim artik diyeakşam 8 den sonra 10 kaplan gücünde yiye yiye şüşko oldum ben zaten.. en son benim adamı uyutup yemeye öyle devam ediyordum, utanıyordum yanında yemeyeşimdi daha sakinim..
Hoşgeldin CanımYa bunu ben de cok yapiyorum. İsin kotusu cok severek yapiyorum. Kizimi kocami uyutup direk mutfaktayim. Oh bi keyif yapayim artik diye
Umarim ben de sakinlesirim![]()
HosbulduukHoşgeldin Canım
Bize kendini tanıtır misin. Yaş boy kilo hedef vs vs.Yok tanismiyoruz
Yaşasınnn kizimin karnini doyurup hemen tartilip fotografini atiyorum. Cok tesekkur ederim![]()
Tabii. 25 yasindayim. Boy 168. Su an kilom 78.1.Bize kendini tanıtır misin. Yaş boy kilo hedef vs vs.
HosbuldukGunaydin arkadaslar. Ooo yeni arkadas gelmis hos geldinMoon Light .
CEOForever07 : yardimcim, baskan yardimcisi, ceo , topik muduru. Haftalik hedeflerde etiketleyeceginiz kisi.
Haftalik hedefini tutturana extra bir kupa var.
@ebrar1980 ve @_LA_PATYA_ spor bakani : Ilk sayfadaki spor videolarini yapip ya da kafaniza gore takilip spor bakanlarini etiketleyiniz.
Haftalik tam gunluk spor yapana extra bir kupa var . Kararlastirma asamasinda.
I IRMAKK70 menu bakani. Gunluk menulerinizi yazip irmak i etiketleyin.
Haftalik tam menu bildirene extra bir kupa var.
C cizen_bayan menu bakani: cizyy su an burada degil ama gelecek.
N naz5403 ve S salinger29 kacamak bakanlari. Kacamak gordugunuz anda vurun kizlar. Siz kacamak yaparsaniz biz sizi vuralim .
Kuasar
sarem2015
Nana929 Z Zeybis nobetci durtme bakanlari: Gelmeyeni durtun , celme takin, kahvesine tuz koyun. size her sey serbest.