• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Merhaba, ilk sayfada kamuya kapandiginiz yaziyor ama bi sansimi deneyim dedim. Neredeyse en aktif grup ve benim kiloma yakin uyelerin oldugu grup burasi ve benim kilo vermeye asiri ihtiyacim var. Ben de gelebilir miyimo_O
Merhaba
Yeni üyelik olduğuna göre umarım tanismiyoruzdur:)

En kısa zamanda tartı resmini bekliyoruz.

akşam 8 den sonra 10 kaplan gücünde yiye yiye şüşko oldum ben zaten.. en son benim adamı uyutup yemeye öyle devam ediyordum, utanıyordum yanında yemeye :KK70: şimdi daha sakinim..
Ya bunu ben de cok yapiyorum. İsin kotusu cok severek yapiyorum. Kizimi kocami uyutup direk mutfaktayim. Oh bi keyif yapayim artik diye:kk77::kızgın:
Umarim ben de sakinlesirim :KK51:

IMG_20180917_092258~2.jpg

Su anki kilom

Bize kendini tanıtır misin. Yaş boy kilo hedef vs vs.
Tabii. 25 yasindayim. Boy 168. Su an kilom 78.1.
7 aylik bi kizim var. Emziriyorum. Onun icin hizli kilo verecegime dair ufak da olsa bi umut tasiyorum:KK48:
60 kiloyla evlendim. İki sene sonra 72 kiloyla hamile kaldim. Hamileligimin son ayinda en son 92 kilodaydim ve tartilmayi biraktim cok asabimi bozuyordu kilom. Hedefim oncelikle 70. Sonra her zaman hayalini kurmus oldugum 50li kilolar, simdilik 56 57 diyeyim. :KK51:

Forever07 Forever07 : yardimcim, baskan yardimcisi, ceo , topik muduru. Haftalik hedeflerde etiketleyeceginiz kisi. :KK76:

Haftalik hedefini tutturana extra bir kupa var.

@ebrar1980 ve @_LA_PATYA_ spor bakani : Ilk sayfadaki spor videolarini yapip ya da kafaniza gore takilip spor bakanlarini etiketleyiniz.:cool:

Haftalik tam gunluk spor yapana extra bir kupa var . Kararlastirma asamasinda.

I IRMAKK70 menu bakani. Gunluk menulerinizi yazip irmak i etiketleyin. :KK8:

Haftalik tam menu bildirene extra bir kupa var.
C cizen_bayan menu bakani: cizyy su an burada degil ama gelecek.

N naz5403 ve S salinger29 kacamak bakanlari. Kacamak gordugunuz anda vurun kizlar. Siz kacamak yaparsaniz biz sizi vuralim . :confused:

Kuasar Kuasar sarem2015 sarem2015 Nana929 Nana929 Z Zeybis nobetci durtme bakanlari: Gelmeyeni durtun , celme takin, kahvesine tuz koyun. size her sey serbest. :KK70:

CEO :KK70::KK70::KK70:

2 güncük pek giremedim maşallah herkes gelmiş ne güzel çok mutlu oldum sizleri tekrar gördüğüme :KK53: @ebrar1980 S salinger29 ne güzel kilo da almışsınız :KK53: kilo almak için gitmiştiniz zaten :deli::KK70::KK70: ucuz yırtmışsınız ben deyim :KK48::KK48: S salinger29 sevgi emekti canım :KK48::KK48::KK48:

Moon Light Moon Light sende hoşgeldin aramıza :dondurma::anne:bende emziriyorum ve faydasını görüyorum hedefime ulaşınca kesicem zaten :KK53::KK70::KK3: tabiki şaka hiç alakası yok :cool:

@AklinYolu1 başkanımmm nasılsınn sana meyve bahçelerinde şarkılar söylerim, dans ederim, leslie yaparım benim maaaşa biraz zam istiyorum :KK75:
@_LA_PATYA_ gruplar bitti sende mi bittin gızzzzzzzzzzzzzz :KK48:
I IRMAKK70 kanka naber duydum ki sarkmışsın :KK70:
Spor konusunda sana çok katılıyorum:KK19: ve akşam leslie başlıyorum :KK59:

N naz5403 Kuasar Kuasar Z Zeybis şşş kızlar napıyorsunuz
Nana929 Nana929 :cool:

Günaydın günaydınn ben geldimm bugün geç kaldın Forever07 Forever07 yine formhndasın tatlım maşallah:nazar: bayılıyorum enerjine kızımı okula bıraksım ilk gün heyecanı sonra velilerle süper keyifli bi kabvaltı yaptık çok özleşmişiz ;)tabiki diyetimi bozmadım
17 EYLÜL
SABAH
1 DİLİM DOMATES
2 DİLİM SALATALIK
2 ÜÇKEN DİLİM KAŞAR PEYNİRİ
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
2 YEŞİL 2 SİYAH ZEYTİN
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
4-5 TANE PATATES KIZARTMA :(
1 FİNCAN ÇAY
1 TÜRK KAHVESİ
:( BÖYLE YAZINCA ÇOK GELDİ GÖZÜME :(