ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Merhaba arkadaşlar
Bu günkü menüm
Sabah
Süt
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Yarım domates
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
Bişey yemedim
Akşam yemeği
Erken yaptım
Evde İskender 1 tabak
2 bardak ayran
Yarım dilim el açması patatesli börek
Kahve şekersiz
1 çatal kakaolu browni
Bu günlük bu kadar
Birazdan limon pul biber karışımı yerim
Bol bol su içerim
Kaçamagım çok iyiydi ya çok mutlu oldum bu aralar hiç bişey yemiyordum işallah kilo yapmaz

C cizen_bayan

I IRMAKK70

Hamur kizartmasi yiyemedim diye depresyona girermis Ben de ayniyim yaa esim ve oglum yanimda sevdigim bir seyleri yiyip ben rejimde olup yiyemeyince acayip kotu hissediyorum

ya ama gerçekten o an kendimi yememek için sıkıyorum. Takriben 2 saat içinde sevgi neydi? Yaşam neydi? Neden yaşıyorum? Hamur kızartmasını bile yiyemediğim bir hayat? Diye düşüncelere dalıyorum. Yersem de 42 beden pantolona bile zor girdiğim bir hayat:,( diye gene düşüncelere dalıyorum. O sebepten yapmamak en iyisi oluyor

Hic diyet yapasim bugunlerde. Kendimi biliyorum zorlayan ben su an zorlayamiyor. Midem de bi tuhaf zaten.

O yuzden ben kiloma inene kadar kenarda takilayim.
Başkanım diyete başlarken ilk zamanlar hep zorlanırız bünye alışana kadar yaşadığın durum normal sıkma canını yaparsın Sen başarırsın başkansın sen

Valla ben de bir hafta daha yemek tatilimi diye yapsam diye düşünmedim değil.. yemek tatili neyse artık N naz5403 ü de dalgalanıp durulamayangil grubuna ekliyorum. Grubu şimdi zihnimde kurdum

Başkanım diyete başlarken ilk zamanlar hep zorlanırız bünye alışana kadar yaşadığın durum normal sıkma canını yaparsın Sen başarırsın başkansın sen
Kafamda keske sadece kilo verme dusuncesi olsa.

Baska sorunlarim da var. Adapte olamadim o yuzden.

Latte senin nefis köreltme aracınsa demek...
Hortlak gibisin, iskelet gibisin gibi laflari duyduktan sonra zayiflamak istemiyorum sanirim.

Hortlak gibisin, iskelet gibisin gibi laflari duyduktan sonra zayiflamak istemiyorum sanirim.
Ay o ne yaaa.. öyle diyenin iyi niyetinden şüphe ederim. Demek var demek var yani..

Ne sorunun var beybilim? Ciddi bir şey yoktur umarım.

Ay o ne yaaa.. öyle diyenin iyi niyetinden şüphe ederim. Demek var demek var yani..

Ne sorunun var beybilim? Ciddi bir şey yoktur umarım.
Yahu onlara ne benim kilomdan. Iyi bi sey soylemiyorsaniz cenenizi kapatin degil mi.

Cok yeyince de cok yiyorsun derler. Kahvaltida pilav yiyorum simdi oldu mu.

Biktim yani.

Cnm ne sorunun var bilmiyorum allah yardımcın olsun rabbim selametlik versin cnm

Yahu onlara ne benim kilomdan. Iyi bi sey soylemiyorsaniz cenenizi kapatin degil mi.

Cok yeyince de cok yiyorsun derler. Kahvaltida pilav yiyorum simdi oldu mu.

Biktim yani.
Bence takılma ne dediklerine herkes herşey söyler
Sen nasıl mutluysan öyle yap . Kendini toparla cnm bırakma kim ne yaparsa kim ne derse takma

Bence takılma ne dediklerine herkes herşey söyler
Sen nasıl mutluysan öyle yap . Kendini toparla cnm bırakma kim ne yaparsa kim ne derse takma
Su an giremedim hala diyet moduna bakalim.

Bu hafta kurslarim baslayacak.

Ay salla yaaa.. her konu hakkında kendince kritik yapmak milli sporumuz

Senin tatilin nasil gecti. Bana bi tek kilo aldirdi. Hic tatil gibi degildi. Denize de iki kere girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…