Latte ve patatesle kilo veriyordum sally . Bunlarla olmuyor.
/QUOTE]
Daha once yaptin yine yaparsin, sen bir yolunu bulursun sıkma canini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
/QUOTE]
Daha once yaptin yine yaparsin, sen bir yolunu bulursun sıkma canini![]()
Hamur kizartmasi yiyemedim diye depresyona girermisBen de ayniyim yaa esim ve oglum yanimda sevdigim bir seyleri yiyip ben rejimde olup yiyemeyince acayip kotu hissediyorum
![]()
Başkanım diyete başlarken ilk zamanlar hep zorlanırız bünye alışana kadar yaşadığın durum normal sıkma canını yaparsın Sen başarırsın başkansın senHic diyet yapasim bugunlerde. Kendimi biliyorum zorlayan ben su an zorlayamiyor. Midem de bi tuhaf zaten.
O yuzden ben kiloma inene kadar kenarda takilayim.![]()
Saldim cayira oldu artik.![]()
Bu gün benim menüde o grupda)
Olur öyle arada:) ben de diyete başlamasaydım bugün senin ‘hayat sevince güzel’ iletin gibi ‘hayat yiyince güzel’ yazabilirdim, hayata bakışım bu ve değiştirmeye çalışıyorum![]()
Kafamda keske sadece kilo verme dusuncesi olsa.Başkanım diyete başlarken ilk zamanlar hep zorlanırız bünye alışana kadar yaşadığın durum normal sıkma canını yaparsın Sen başarırsın başkansın sen![]()
Hortlak gibisin, iskelet gibisin gibi laflari duyduktan sonra zayiflamak istemiyorum sanirim.Latte senin nefis köreltme aracınsa demek...
Ay o ne yaaa.. öyle diyenin iyi niyetinden şüphe ederim. Demek var demek var yani..Kafamda keske sadece kilo verme dusuncesi olsa.
Baska sorunlarim da var. Adapte olamadim o yuzden.
Hortlak gibisin, iskelet gibisin gibi laflari duyduktan sonra zayiflamak istemiyorum sanirim.![]()
Yahu onlara ne benim kilomdan. Iyi bi sey soylemiyorsaniz cenenizi kapatin degil mi.Ay o ne yaaa.. öyle diyenin iyi niyetinden şüphe ederim. Demek var demek var yani..
Ne sorunun var beybilim? Ciddi bir şey yoktur umarım.
Cnm ne sorunun var bilmiyorum allah yardımcın olsun rabbim selametlik versin cnmKafamda keske sadece kilo verme dusuncesi olsa.
Baska sorunlarim da var. Adapte olamadim o yuzden.
Hortlak gibisin, iskelet gibisin gibi laflari duyduktan sonra zayiflamak istemiyorum sanirim.![]()
Sagol canim inceldigi yerden kopsun diyorum artik .Cnm ne sorunun var bilmiyorum allah yardımcın olsun rabbim selametlik versin cnm![]()
Bence takılma ne dediklerine herkes herşey söylerYahu onlara ne benim kilomdan. Iyi bi sey soylemiyorsaniz cenenizi kapatin degil mi.
Cok yeyince de cok yiyorsun derler. Kahvaltida pilav yiyorum simdi oldu mu.
Biktim yani.
Yahu onlara ne benim kilomdan. Iyi bi sey soylemiyorsaniz cenenizi kapatin degil mi.
Cok yeyince de cok yiyorsun derler. Kahvaltida pilav yiyorum simdi oldu mu.
Biktim yani.
Su an giremedim hala diyet moduna bakalim.Bence takılma ne dediklerine herkes herşey söyler
Sen nasıl mutluysan öyle yap . Kendini toparla cnm bırakma kim ne yaparsa kim ne derse takma![]()
Ay salla yaaa.. her konu hakkında kendince kritik yapmak milli sporumuz