ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Selamlar hatunlar,

Gün itibariyle krepli kahvaltımı yaptım akşam da çorba tarzı hafif bişeyle sahalara dönüş yapacağım.

Sabah tartıldım, tartılmaz olaydım. Nasıl bu kadar hızlı kilo alıyorum anlamak güç ( aslında yaptıklarımı düşününce çok Da güç olmuyor ama neyse )

Az önce de instagram Ayşegül çoruhlu diye bi dr. u takibe başladım annemin önerisiyle.. canım makarna salatası çektikçe açar bakarım, kendimi gaza getiririm belkim.

Sizler nasılsınız?

A AklinYolu1 burdan giderken 73.3 e gelmiştim şimdi 76.5 um.. vay ben nideeeem, nidemm nideeeymmm...

Kizlar hic iyi hissetmiyorum. Meyveleri bitirdim, reflum azdi surekli yemek geliyor icimden. Bastirmak icin, Iki gundur kahve cay icmedim. Simdi bi damla sakizli Turk kahvesi. Latteli gunlerime donmek istemiyorum ama bilmiyorum artik .

Küllenmiş bir aşkı yeniden alevlendirme laki, o kadar emek harcamışsın... (dedi verdiği kiloları koştur koştur 2 haftada geri alan kız..)

Eşim hamur kızartması istedi yaptım ama yemedim

Bunu gerçekten takdir ediyorum. Ben bişeyi yapınca mutlaka yiyyorum o yüzden eve almamaya, yapmamaya çalışıyorum. Hamur kızartması yapıp yemezsem muhtemelen başka bişeye ağlıyo gibi yapıp içten içe buna ağlarım nasıl başarıyorsun?

Hamur kizartmasi yiyemedim diye depresyona girermis Ben de ayniyim yaa esim ve oglum yanimda sevdigim bir seyleri yiyip ben rejimde olup yiyemeyince acayip kotu hissediyorum

Kizlar hic iyi hissetmiyorum. Meyveleri bitirdim, reflum azdi surekli yemek geliyor icimden. Bastirmak icin, Iki gundur kahve cay icmedim. Simdi bi damla sakizli Turk kahvesi. Latteli gunlerime donmek istemiyorum ama bilmiyorum artik .
İradene hakim ol cano başarırsın sen

Günlerdir emek harcayıp etiketlediğin için teşekkürler ırmak başgan, bugün itibariyle paylaşicam inşallah
Rica ederim canim ne demek. Paylas ki bir an once eski duzenine donebilesin. Biz burda bayram sonrasi eski duzenimize donecegiz diye neler cektik bir bilsen Gerci N naz5403 cim bayramdan gec donunce daha toparlayamadi kendini, birbirinizi motive ede ede toparlarsiniz. Bu sekilde ya da bu sekilde

Ne tadina bakmasi tatlim ya ben bildigin salcali makarnayi goturdum bugun dayanamayip. Utancimdan menumu yazamiyorum

Tamam tamam için rahat etsin az önce bsnde aşure yedim kv yollamış hemde iş yerime kocaman bi kavanoz ama tabiki hepsini yemedim 1 kahve fincanı ysdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…