ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Aman benimki de züğürt tesellisi zaten

Hosbulduk

Hosbulduk tesekkur ederim

tüm minoşlara başarılar diliyorum ve tabiki ailelerine de darısı bize inşallah

Haftalık hedefim ;
60, 700
Haftalık ortalama;
1, 875 Forever07
Yaparsın sennn

Yeni arkadaşı eklememişsin canım listeye onuda iliştir bi takjma
O iş başkanda rengini belirleyelim bakalım

Aman benimki de züğürt tesellisi zaten

Hosbulduk

Hosbulduk tesekkur ederim
Züğürtlük olmasın da faydası da var kuzum
Merhaba kızlar ben geldim şehir dışına çıkıcak eşim işi var bende eşlik edicem ona çok fazla uğrayamayabilirim
Dün çok yorucu bi gün geçirdim çocuk larla hep beraber pikniğe gittik

Neler yedin piknikte acaba ay dün ben kaçırdım sanırım

selam kızlar bi kaç gündür yoktum aranızda Forever07 bahsetmiş size perşembe günü dedemi kaybettim bundan yaklaşık 4 ay önce de anneannemi kaybettim biraz ağır geldi bu kayıplar bana şu an hiç bişey umrumda değil ve sanki kara bi boşlukta gibiyim o yüzden pek aktif olamayabilirim şimdiden bildireyim. Hayatımda yaşadığım en büyük acıydı benim için 5 senedir yanımızda kalan anneannem her şeyiyle ilgilenirdim felçli olduğu için ilk onu kaybettim ilk darbeyi o zaman yedim. Dedem de anneannem gibiydi ama bu kadar erken olmasını beklemiyordum.dedemin yeri bende çok ayrıdır kelimelerle ifade edemeyecek kadar çok hem de. Biliyorum rabbim böyle nasip etti isyan etmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum. Anneme destek olmaya çalışıyorum olamıyorum. 5 ay içinde hem annesini hem babasını kaybetti. Çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Şu an baya bir umursamaz haldeyim o yüzden bi süre menü paylaşımı falan yapamam diye düşünüyorum en azından bi kaç gün

Sen iyi ol canım biz seni biliyoruz

Cok zor gercekten allah rahmet eylesin ikisine de. Sizlere de bol bol sabir versin.

Kuzummm rabbim sabır versin sizlere acın büyük... mekanları cennet olsun inşallah.

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun sizede sabır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…