ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ay karnabahar kızartmasına bayılıyorum hamileyken takmıştım kafayı

Nazcim yanlis anlamazsan sana tavsiyem aksam yemeklerin bu kadar agir olmasin. Aksam yediklerini oglen yesen belki cok sorun olmaz ama aksam hareket kisitlaniyor yedigin bunca kalorili seyi eritemeden yataga gidiyorsun muhtemelen. 3 ogun yapip sabah ve ogleni daha iyi beslenip aksami hafif gecirsen hem zayiflama icin daha iyi olur hem sagligin icin. Mide yediklerini hazmedemeden uyku moduna geciyorsun zaten vucuduna yazik.Hele ki tatli ve kizartma turu yiyecekler aksam icin hic iyi secimler degil.

Of sorma canım ya çok sıkıldım bu halimden sabah biraz daha eksi görünce regl havası malum tatlı İstemi derken sapıttım bugün yine

Tatlıyı öğlen yemiştim canım akşamada karnabahar yemeği yapacaktım benimki illa kızartma isteyince değişti menü çok saçma sapan beslenme oldu

Bu arada niye yanlış anlayayım canım burada bulunmamızın amacı bu zaten birbirimizi uyarmak teşekkür ederim

Tatlıyı öğlen yemiştim canım akşamada karnabahar yemeği yapacaktım benimki illa kızartma isteyince değişti menü çok saçma sapan beslenme oldu
Oglen yemis olman iyi, aksama kadar biraz eritmissindir zaten onu. Ara sira olabiliyor bu tip yeme ataklarimizin geldigi siralar. Yarin daha hafif beslenerek dengeleyebilirsin

Bu arada niye yanlış anlayayım canım burada bulunmamızın amacı bu zaten birbirimizi uyarmak teşekkür ederim
Insanlari elestirmeyi hic sevmiyorum ben sanirim Konu diyet topiginde yediklerini elestirmek bile olsa elestiri yaparken biraz rahatsizlik hissediyorum Garip bir insanim vesselam

Iyi geceler kizlar ben ne ara meyveyi bu kadar sever oldum bilmiyorum.

Insanlari elestirmeyi hic sevmiyorum ben sanirim Konu diyet topiginde yediklerini elestirmek bile olsa elestiri yaparken biraz rahatsizlik hissediyorum Garip bir insanim vesselam
O zaman biz seni elestirelim.

Genel olarak ben de sevmiyorum aslinda. Isteyen istedigini yesin ama kizartmalar , ekmek turevleri , tatlilar kilo vermeyi hem engelliyor hem de sagliksiz.

Oglen yemis olman iyi, aksama kadar biraz eritmissindir zaten onu. Ara sira olabiliyor bu tip yeme ataklarimizin geldigi siralar. Yarin daha hafif beslenerek dengeleyebilirsin
Kesinlikle bugün daha dikkatli olacağım
Çok güzel bir huy canım

Günaydın Cnm sanada kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…