Ay karnabahar kızartmasına bayılıyorum hamileyken takmıştım kafayı@cizen_bayan I IRMAKK70
Kahvaltı
Az patates biber kızartması
Domates salatalık
2dilim peynir
5zeytin
Yarım dilim ekmek
Çay
Ara
Sade kahve
2badem şekeri
Akşam
1kase mantar çorbası
5-6 karnabahar kızartması
Salata
Üzüm
Bol su içildi yeşil çay içildi
Yürüyüş yok bol bol dinlenildi
Nazcim yanlis anlamazsan sana tavsiyem aksam yemeklerin bu kadar agir olmasin. Aksam yediklerini oglen yesen belki cok sorun olmaz ama aksam hareket kisitlaniyor yedigin bunca kalorili seyi eritemeden yataga gidiyorsun muhtemelen. 3 ogun yapip sabah ve ogleni daha iyi beslenip aksami hafif gecirsen hem zayiflama icin daha iyi olur hem sagligin icin. Mide yediklerini hazmedemeden uyku moduna geciyorsun zaten vucuduna yazik.Hele ki tatli ve kizartma turu yiyecekler aksam icin hic iyi secimler degil.@cizen_bayan I IRMAKK70
Kahvaltı
Az patates biber kızartması
Domates salatalık
2dilim peynir
5zeytin
Yarım dilim ekmek
Çay
Ara
Sade kahve
2badem şekeri
Akşam
1kase mantar çorbası
5-6 karnabahar kızartması
Salata
Üzüm
Bol su içildi yeşil çay içildi
Yürüyüş yok bol bol dinlenildi
Of sorma canım ya çok sıkıldım bu halimden sabah biraz daha eksi görünce regl havası malum tatlı İstemi derken sapıttım bugün yineCnm bu nasıl diyet bişey maşallah bırakmamışsın tavuk
Göğsü yemişsin bacım kızma sen diyettesin farkına var sanki diyet değilmişsin gibi yemişsinüzüm bile yemişsin kızartma abowww Başkan görmesin
Tatlıyı öğlen yemiştim canım akşamada karnabahar yemeği yapacaktım benimki illa kızartma isteyince değişti menü çok saçma sapan beslenme olduNazcim yanlis anlamazsan sana tavsiyem aksam yemeklerin bu kadar agir olmasin. Aksam yediklerini oglen yesen belki cok sorun olmaz ama aksam hareket kisitlaniyor yedigin bunca kalorili seyi eritemeden yataga gidiyorsun muhtemelen. 3 ogun yapip sabah ve ogleni daha iyi beslenip aksami hafif gecirsen hem zayiflama icin daha iyi olur hem sagligin icin. Mide yediklerini hazmedemeden uyku moduna geciyorsun zaten vucuduna yazik.Hele ki tatli ve kizartma turu yiyecekler aksam icin hic iyi secimler degil.
Bende çok severim ama çok yağlı olduğu için en fazla senede 2kere yaparımAy karnabahar kızartmasına bayılıyorum hamileyken takmıştım kafayı
Bu arada niye yanlış anlayayım canım burada bulunmamızın amacı bu zaten birbirimizi uyarmak teşekkür ederimNazcim yanlis anlamazsan sana tavsiyem aksam yemeklerin bu kadar agir olmasin. Aksam yediklerini oglen yesen belki cok sorun olmaz ama aksam hareket kisitlaniyor yedigin bunca kalorili seyi eritemeden yataga gidiyorsun muhtemelen. 3 ogun yapip sabah ve ogleni daha iyi beslenip aksami hafif gecirsen hem zayiflama icin daha iyi olur hem sagligin icin. Mide yediklerini hazmedemeden uyku moduna geciyorsun zaten vucuduna yazik.Hele ki tatli ve kizartma turu yiyecekler aksam icin hic iyi secimler degil.
Oglen yemis olman iyi, aksama kadar biraz eritmissindir zaten onu. Ara sira olabiliyor bu tip yeme ataklarimizin geldigi siralar. Yarin daha hafif beslenerek dengeleyebilirsinTatlıyı öğlen yemiştim canım akşamada karnabahar yemeği yapacaktım benimki illa kızartma isteyince değişti menü çok saçma sapan beslenme oldu
Insanlari elestirmeyi hic sevmiyorum ben sanirimBu arada niye yanlış anlayayım canım burada bulunmamızın amacı bu zaten birbirimizi uyarmak teşekkür ederim
Fazla bir kilon yok ama bir kacamak yapsan gerisi gelecek gibi gorunuyor.Başkanım sınırda derken anlamadım acar mısın başkanım
O zaman biz seni elestirelim.Insanlari elestirmeyi hic sevmiyorum ben sanirimKonu diyet topiginde yediklerini elestirmek bile olsa elestiri yaparken biraz rahatsizlik hissediyorum Garip bir insanim vesselam
Peki başkanım anladımFazla bir kilon yok ama bir kacamak yapsan gerisi gelecek gibi gorunuyor.
Kesinlikle bugün daha dikkatli olacağımOglen yemis olman iyi, aksama kadar biraz eritmissindir zaten onu. Ara sira olabiliyor bu tip yeme ataklarimizin geldigi siralar. Yarin daha hafif beslenerek dengeleyebilirsin
Çok güzel bir huy canımInsanlari elestirmeyi hic sevmiyorum ben sanirimKonu diyet topiginde yediklerini elestirmek bile olsa elestiri yaparken biraz rahatsizlik hissediyorum Garip bir insanim vesselam
Kesinlikle bugün daha dikkatli olacağım
Merakla bende bekliycem cnmpazar olmasından dolayı biraz zorlana bilirsin çünkü ben öyle olcam sanki
Bakalım nolcak akşam menüde belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?