• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

@cizen_bayan I IRMAKK70
Kahvaltı
Az patates biber kızartması
Domates salatalık
2dilim peynir
5zeytin
Yarım dilim ekmek
Çay

Ara
Sade kahve
2badem şekeri

Akşam
1kase mantar çorbası
5-6 karnabahar kızartması
Salata
Üzüm
Bol su içildi yeşil çay içildi
Yürüyüş yok bol bol dinlenildi:KK66:
Ay karnabahar kızartmasına bayılıyorum hamileyken takmıştım kafayı

@cizen_bayan I IRMAKK70
Kahvaltı
Az patates biber kızartması
Domates salatalık
2dilim peynir
5zeytin
Yarım dilim ekmek
Çay

Ara
Sade kahve
2badem şekeri

Akşam
1kase mantar çorbası
5-6 karnabahar kızartması
Salata
Üzüm
Bol su içildi yeşil çay içildi
Yürüyüş yok bol bol dinlenildi:KK66:
Nazcim yanlis anlamazsan sana tavsiyem aksam yemeklerin bu kadar agir olmasin. Aksam yediklerini oglen yesen belki cok sorun olmaz ama aksam hareket kisitlaniyor yedigin bunca kalorili seyi eritemeden yataga gidiyorsun muhtemelen. 3 ogun yapip sabah ve ogleni daha iyi beslenip aksami hafif gecirsen hem zayiflama icin daha iyi olur hem sagligin icin. Mide yediklerini hazmedemeden uyku moduna geciyorsun zaten vucuduna yazik.Hele ki tatli ve kizartma turu yiyecekler aksam icin hic iyi secimler degil.

Cnm bu nasıl diyet bişey maşallah bırakmamışsın tavuk
Göğsü yemişsin bacım kızma sen diyettesin farkına var sanki diyet değilmişsin gibi yemişsin :KK66: üzüm bile yemişsin kızartma abowww Başkan görmesin :KK66:
Of sorma canım ya çok sıkıldım bu halimden sabah biraz daha eksi görünce regl havası malum tatlı İstemi derken sapıttım bugün yine :KK43::olamaz:

Nazcim yanlis anlamazsan sana tavsiyem aksam yemeklerin bu kadar agir olmasin. Aksam yediklerini oglen yesen belki cok sorun olmaz ama aksam hareket kisitlaniyor yedigin bunca kalorili seyi eritemeden yataga gidiyorsun muhtemelen. 3 ogun yapip sabah ve ogleni daha iyi beslenip aksami hafif gecirsen hem zayiflama icin daha iyi olur hem sagligin icin. Mide yediklerini hazmedemeden uyku moduna geciyorsun zaten vucuduna yazik.Hele ki tatli ve kizartma turu yiyecekler aksam icin hic iyi secimler degil.
Tatlıyı öğlen yemiştim canım akşamada karnabahar yemeği yapacaktım benimki illa kızartma isteyince değişti menü çok saçma sapan beslenme oldu :kızgın:

Bu arada niye yanlış anlayayım canım burada bulunmamızın amacı bu zaten birbirimizi uyarmak teşekkür ederim :KK200::KK68:

Tatlıyı öğlen yemiştim canım akşamada karnabahar yemeği yapacaktım benimki illa kızartma isteyince değişti menü çok saçma sapan beslenme oldu :kızgın:
Oglen yemis olman iyi, aksama kadar biraz eritmissindir zaten onu. Ara sira olabiliyor bu tip yeme ataklarimizin geldigi siralar. Yarin daha hafif beslenerek dengeleyebilirsin:KK66:

Bu arada niye yanlış anlayayım canım burada bulunmamızın amacı bu zaten birbirimizi uyarmak teşekkür ederim :KK200::KK68:
Insanlari elestirmeyi hic sevmiyorum ben sanirimHoppa Konu diyet topiginde yediklerini elestirmek bile olsa elestiri yaparken biraz rahatsizlik hissediyorum:deli: Garip bir insanim vesselam:KK70:

Iyi geceler kizlar ben ne ara meyveyi bu kadar sever oldum bilmiyorum. :confused:

Insanlari elestirmeyi hic sevmiyorum ben sanirimHoppa Konu diyet topiginde yediklerini elestirmek bile olsa elestiri yaparken biraz rahatsizlik hissediyorum:deli: Garip bir insanim vesselam:KK70:
O zaman biz seni elestirelim.

Genel olarak ben de sevmiyorum aslinda. Isteyen istedigini yesin ama kizartmalar , ekmek turevleri , tatlilar kilo vermeyi hem engelliyor hem de sagliksiz.

Oglen yemis olman iyi, aksama kadar biraz eritmissindir zaten onu. Ara sira olabiliyor bu tip yeme ataklarimizin geldigi siralar. Yarin daha hafif beslenerek dengeleyebilirsin:KK66:
Kesinlikle bugün daha dikkatli olacağım;)
Çok güzel bir huy canım:KK9::KK9:

Günaydın :KK66: yine berbat yoğun bi gün olucak 3 grup varmış :KK43: bensiz takılın canolar :KK66:
16 EYLÜL
SABAH
2 haşlanmış yumurta
1 limon suyu
Beyaz peynir
Bitki çayı
ARA
Yok
ÖĞLE
5 Lahana sarma
Yoğurt
AKŞAM