Sabahki yaptığım hatayı telafi etmiş oldum canım kendimceSu kisim az bence. Doyurmaz bu seni.
Yeni olmana ragmen baya aktifsin.Kolay gelsin.
Teşekkürler Cnm İnan gruptan kaynaklanıyoraktif olmak işallah bol bol ekside görürüz hep birlikte
Bende basenden muzdaripim belimden 4 cm inceldiysem basenden bir cm inceliyorum ve sonuç malum İlk Doğumdan sonra 55 e inmiştim üst bedenim 36 altım 40 tıŞimdi bir soru soracağım kilo vermeme rağmen neden basenim 112 bir cm.gitmiyor
Bir formül bulursak haberleşelim:)Bende basenden muzdaripim belimden 4 cm inceldiysem basenden bir cm inceliyorum ve sonuç malum İlk Doğumdan sonra 55 e inmiştim üst bedenim 36 altım 40 tı
Salı akşamı ye
Bu şekilde hiç sağlıklı değil canım yine sen bilirsin. Ama kilo vericez diye sağlıktan olmayalım11 EYLÜL
SABAH
yok
Ara
Yok
Öğle yok
Akşam
Yok
Bol su bol sıvı
Soda kahve kefir dalan filan bide 10000-15 000 adım bugün dışardayım önce eminönü sonra pazar sonra temizlikle kendimi unutup biyerlerde bayılmayı planlıyorumC cizen_bayan I IRMAKK70
Evet bencedeBir formül bulursak haberleşelim:)
Bazen öyle zamanlar oluyo belli bi kilo verdikten sonra duraklamaya giriyo ama sonra birden gidiyobu hafta bu sabahki tartma göre sadece 200 gr cık vermişim çok üzücübeni destekleyin unutsuzluğa kapılırsam bırakırımm
Tatlim ara ara olabiliyor kilo duruyor bazen ne yapsan da gitmiyor. Sonra bi bakiyorsun kendi kendine eksiler gelmeye baslamisbu hafta bu sabahki tartma göre sadece 200 gr cık vermişim çok üzücübeni destekleyin unutsuzluğa kapılırsam bırakırımm
kuzum böyle bi düzenle bugün verdiğini yarın geri alırsın olmaz yapma böyle hafif şeylerle geçir ama bu şekil yapma11 EYLÜL
SABAH
yok
Ara
Yok
Öğle yok
Akşam
Yok
Bol su bol sıvı
Soda kahve kefir dalan filan bide 10000-15 000 adım bugün dışardayım önce eminönü sonra pazar sonra temizlikle kendimi unutup biyerlerde bayılmayı planlıyorumC cizen_bayan I IRMAKK70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?