ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

A AklinYolu1 gerçekten çok bir saldım kendimi Yok rahatsızlık Yok okulun açılması hep bir bahane buldum ama yarın sabah itibari en dikkatli bir şekilde başlıyorum kaptanım
Sali baslarim carsamba birakirim.

Günaydın bebişler ben bugünü aç geçiricem akşam yazamadım kitaba çok dalmışım 50 ip atladım sadece A AklinYolu1 ooo kaptanım gelmiş buralar şenlenmş hoş geldin iki gözüm
Hosbulduk pg. Ugrastim senin kilona geldim. Beraber yarisalim dediydim.

Pg . bu ne . Boyle olmaz ki. Zaten az yiyorsun, gunluk 200 gram normal , haftada 1.4o0 kg eder.

Boyle yersen gunluk 100 gram da veremezsin .

En azindan salata ye , sabah yulaf ezmesi , ogle Turk kahvesi + kuruyemis aksam da sebzeli yemek +salata yiyebilirsin.

menü mü bu tatlım...
şakadan değil gerçekten bayılıp kalacaksın
kabul edilmedi

Bazen öyle zamanlar oluyo belli bi kilo verdikten sonra duraklamaya giriyo ama sonra birden gidiyo
Dimi ama amacımız sağlıklı beslenmek herşeyden önce bu
Gunaydin arkadaslar. Bu sabah ki tartima gore hedefimi tutturmus gorunuyorum, insallah toplantida kendimi tutarimda abartmam yemekte. Verdigim kiloyu yarina kadar geri alirsam bayilirim valla
Kızzzz 8 saat uyudun demi ben hedef altında olacağına inanıyorum
Günaydın kızlar bugün güne erken başladım kahvaltımı yaptım ve temizlik yapıyorum. 2 dk dinleneyim dedim ve kendimi yanınızda buldum
Günaydınnnnnn

Ne 8 saati 16 saat uyudum ben -400u duyunca

Günlük 200 değil haftada 200 bide evde olmucağım için öyle yazdım şimdi eve geldim kahvaltı yapıyorum

kuzum böyle bi düzenle bugün verdiğini yarın geri alırsın olmaz yapma böyle hafif şeylerle geçir ama bu şekil yapma
Evde olmucağım için öyle yazdım ama çabuk bitti işim şimdi kahvaltı yapıyorum panik yok kızlar kafayı yemedim

Yeni yarışma 19 unda mi başlasın. Ne düşünüyorsun bu konuda.

Ben tartıldım 60.5 lardayim. Yarin tarti resmimi atarım. Haftaya hedefim 3. 5 kilo:)

İnan’ yaptı korktum gruptan Atıcak diye resmen aç geziyorum işallah yansır tartıya

Kuzum sen diyete başlıyorum diye katıldın aramıza ilk hafta menülerin reçeller ballar kaymaklar doluydu
Devam etseydin aynı şekilde inan düşünüyordum çıkarmayı çünkü genel anlamda takım motivasyonu var burda. Biri çörek yazıyor mesela ay canım çekti diyor Sonra ne oldu nenacım çok güzel dinledi ve düzeltti menülerini ve beni şaşırttı inşallah yarın güzel sonuç alırsın

Irmakkkkkkkk pilav yerine seni yicem şimdi
ben tamamen aç kal demedim ama menüleri sen menü bakanı olaraktan daha iyi bilmen lazım nasıldı ve nasıl oldu
Ayrıca diyetten yorulmasına da şaşırmadım ben çünkü daha başında alıştıkça kilo verdikçe azimlenecek inanıyorum

Kız yaptıklarımdan 1 er kaşık yesem diyet bozulur
Şimdi çocuklara bol tuzlu bol yağlı Mısır patlattım
Yanındaysa hazır meyve suyu var ve kuru dut var kilo yapar diyo kuru dutta yemiycem daha
Sakınnn sen ırmağa bakma o bir kaşık olacak 2 kepçe
hazır meyve suyu zaten ne sen iç nede çocuklarına içir canım

vay vay vayyyy süpersinnn baby

bu hafta bu sabahki tartma göre sadece 200 gr cık vermişim çok üzücü beni destekleyin unutsuzluğa kapılırsam bırakırımm
Bence çok güzel gidiyorsun sıkıntı yapacak hiçbir şey yok Duygu.
Kendini boşa üzme onca yol katettin devamı da gelecek emin ol
Hızla verilen hızla alınıyor yavaş yavaş daha iyi acelemiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…