- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
kuzum basen biraz zor erir ben kollarımdan bile 2 cm incelirken basenden zar zor 1 cm incelirdim bunun için spor şart kuzum kardiyo fitnes bunlar olmadan o basen biraz zor oluyorŞimdi bir soru soracağım kilo vermeme rağmen neden basenim 112 bir cm.gitmiyor
Sirnaktan çıkınca spora giderim ya ama daha çok varkuzum basen biraz zor erir ben kollarımdan bile 2 cm incelirken basenden zar zor 1 cm incelirdim bunun için spor şart kuzum kardiyo fitnes bunlar olmadan o basen biraz zor oluyor
Sali baslarim carsamba birakirim.A AklinYolu1 gerçekten çok bir saldım kendimi Yok rahatsızlık Yok okulun açılması hep bir bahane buldum ama yarın sabah itibari en dikkatli bir şekilde başlıyorum kaptanım
Hosbulduk pg. Ugrastim senin kilona geldim. Beraber yarisalim dediydim.Günaydın bebişler ben bugünü aç geçiricemakşam yazamadım kitaba çok dalmışım 50 ip atladım sadece A AklinYolu1 ooo kaptanım gelmiş buralar şenlenmş hoş geldin iki gözüm
Pg . bu ne . Boyle olmaz ki. Zaten az yiyorsun, gunluk 200 gram normal , haftada 1.4o0 kg eder.11 EYLÜL
SABAH
yok
Ara
Yok
Öğle yok
Akşam
Yok
Bol su bol sıvı
Soda kahve kefir dalan filan bide 10000-15 000 adım bugün dışardayım önce eminönü sonra pazar sonra temizlikle kendimi unutup biyerlerde bayılmayı planlıyorumC cizen_bayan I IRMAKK70
11 EYLÜL
SABAH
yok
Ara
Yok
Öğle yok
Akşam
Yok
Bol su bol sıvı
Soda kahve kefir dalan filan bide 10000-15 000 adım bugün dışardayım önce eminönü sonra pazar sonra temizlikle kendimi unutup biyerlerde bayılmayı planlıyorumC cizen_bayan I IRMAKK70
Dimi amaBazen öyle zamanlar oluyo belli bi kilo verdikten sonra duraklamaya giriyo ama sonra birden gidiyo
Kızzzz 8 saat uyudun demiGunaydin arkadaslar. Bu sabah ki tartima gore hedefimi tutturmus gorunuyorum, insallah toplantida kendimi tutarimda abartmam yemekte. Verdigim kiloyu yarina kadar geri alirsam bayilirim valla
GünaydınnnnnnGünaydın kızlar bugün güne erken başladım kahvaltımı yaptım ve temizlik yapıyorum. 2 dk dinleneyim dedim ve kendimi yanınızda buldum
Ne 8 saati 16 saat uyudum ben -400u duyuncamenü mü bu tatlım...
şakadan değil gerçekten bayılıp kalacaksın
kabul edilmedi
Dimi amaamacımız sağlıklı beslenmek herşeyden önce bu
Kızzzz 8 saat uyudun demiben hedef altında olacağına inanıyorum
Günaydınnnnnn
Günlük 200 değilPg . bu ne . Boyle olmaz ki. Zaten az yiyorsun, gunluk 200 gram normal , haftada 1.4o0 kg eder.
Boyle yersen gunluk 100 gram da veremezsin .
En azindan salata ye , sabah yulaf ezmesi , ogle Turk kahvesi + kuruyemis aksam da sebzeli yemek +salata yiyebilirsin.
Sali baslarim carsamba birakirim.
Hosbulduk pg. Ugrastim senin kilona geldim. Beraber yarisalim dediydim.
Evde olmucağım için öyle yazdım ama çabuk bitti işim şimdi kahvaltı yapıyorum panik yok kızlar kafayı yemedimkuzum böyle bi düzenle bugün verdiğini yarın geri alırsın olmaz yapma böyle hafif şeylerle geçir ama bu şekil yapma
Yeni yarışma 19 unda mi başlasın. Ne düşünüyorsun bu konuda.menü mü bu tatlım...
şakadan değil gerçekten bayılıp kalacaksın
kabul edilmedi
Dimi amaamacımız sağlıklı beslenmek herşeyden önce bu
Kızzzz 8 saat uyudun demiben hedef altında olacağına inanıyorum
Günaydınnnnnn
Aferim. Haftalık 200 gram almaktan iyidir. Kilo vermek gram da olsa, sabit kalmak candır. Her hafta 1.2 kilo verilmez zatenmGünlük 200 değilhaftada 200 bide evde olmucağım için öyle yazdım şimdi eve geldim kahvaltı yapıyorum
İnan’ yaptı korktum gruptan Atıcak diye resmen aç geziyorum işallah yansır tartıya
IrmakkkkkkkkCanim aslinda ben sana bi destek cikayim diye ugrastim bi ara baktim bu sefer Forever07 bana donecek hayirdir pilav falan noluyoruz diye, hemen yan cizdimSen kendini o kadar da cok kasma bence, yaptiklarindan birer ikiser kasik yesen al sana menu, hem aklin kalmaz. Korkma Forever07 ye soylemeyiz aramizda kalir
Sakınnn sen ırmağa bakma o bir kaşık olacak 2 kepçeKız yaptıklarımdan 1 er kaşık yesem diyet bozulur
Şimdi çocuklara bol tuzlu bol yağlı Mısır patlattım
Yanındaysa hazır meyve suyu var ve kuru dut var kilo yapar diyo kuru dutta yemiycem daha
Ay çok özlemişim seni görmek çok güzel kız ben seni niye bukadar seviyorumAferim. Haftalık 200 gram almaktan iyidir. Kilo vermek gram da olsa, sabit kalmak candır. Her hafta 1.2 kilo verilmez zatenm
vay vay vayyyy süpersinnn babySelam kızlar sporumu zumbami yaprim geldimsalatamı yerken mesajları okuyorum A AklinYolu1 başkan sen geldin ortam şenlendi ya resmen sen hiç gitme yeni yarışma 19 unda başlasın bence benum düşüncem bu yönde. Meyveyi kesmeme konusunda ben doğru yoldayım o zaman her gün 1 meyve koyuyorum yetmezsem tatlı ya sararım diye çok korkuyorum çünkü. @_LA_PATYA_ 1 saat spor yarim saat zumba ve 6500 adım duyrulur spor bakanım
Bence çok güzel gidiyorsun sıkıntı yapacak hiçbir şey yok Duygu.bu hafta bu sabahki tartma göre sadece 200 gr cık vermişim çok üzücübeni destekleyin unutsuzluğa kapılırsam bırakırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?