ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Akillandim diyelim. :KK70:Her gun patates olsa da , uc ogune cevirip oyle zayiflamaya calisacagim. Iki ogun tek ogun bunlar yas, bi de meyveyi tamamen kesmek tamamen bir hataymis. :KK12:

Iyi olan , kahveyi biraktim cok nadir iciyorum. :cool:
Yavas yavas aliyoruz tiyolari, bu iyi iste. Kiz sen latteyi biraktiysan insanlar nasil sigara vs birakamiyorlar hayret:KK53:

Yavas yavas aliyoruz tiyolari, bu iyi iste. Kiz sen latteyi biraktiysan insanlar nasil sigara vs birakamiyorlar hayret:KK53:
Bir ay icinde ictigim latte ve patates sayisi oyle az ki. Yasamimdan endise duymaniz gerek. Bu kiz nefes aliyor mu yahu. :KK70:

Baslamaya hic niyetim yok, Dibek kahvesi, damla sakizli aldim , Osmanli kahvesi , menengic kahvesi aldim, arada da kafeinsiz tek tuk latte icerim. :confused:

Selam kızlar sporumu zumbami yaprim geldim:KK49: salatamı yerken mesajları okuyorum A AklinYolu1 başkan sen geldin ortam şenlendi ya resmen sen hiç gitme :KK54: yeni yarışma 19 unda başlasın bence benum düşüncem bu yönde. Meyveyi kesmeme konusunda ben doğru yoldayım o zaman her gün 1 meyve koyuyorum yetmezsem tatlı ya sararım diye çok korkuyorum çünkü. @_LA_PATYA_ 1 saat spor yarim saat zumba ve 6500 adım duyrulur spor bakanım :spor::halay:

Selam kızlar sporumu zumbami yaprim geldim:KK49: salatamı yerken mesajları okuyorum A AklinYolu1 başkan sen geldin ortam şenlendi ya resmen sen hiç gitme :KK54: yeni yarışma 19 unda başlasın bence benum düşüncem bu yönde. Meyveyi kesmeme konusunda ben doğru yoldayım o zaman her gün 1 meyve koyuyorum yetmezsem tatlı ya sararım diye çok korkuyorum çünkü. @_LA_PATYA_ 1 saat spor yarim saat zumba ve 6500 adım duyrulur spor bakanım :spor::halay:
Oyle sen ben olmuyor. Yeni yarisma yeni kurallar demek. :halay:

Spora iyi baslangic yapmissin aferin sana.

Ben de kendimi zorlayacagim.

Her gun 45 dk spor mecburi olsun cizzy.

Haftalik tam spor yapan da bi kupa alsin gibi. Forever07 Forever07 @_LA_PATYA_

Sporu hic sevmiyorum aslinda ama zorlamak gerekiyor. :KK49:

Bir ay icinde ictigim latte ve patates sayisi oyle az ki. Yasamimdan endise duymaniz gerek. Bu kiz nefes aliyor mu yahu. :KK70:

Baslamaya hic niyetim yok, Dibek kahvesi, damla sakizli aldim , Osmanli kahvesi , menengic kahvesi aldim, arada da kafeinsiz tek tuk latte icerim. :confused:
Sen latteyi azalttım yoghhh artik:rolleyes:

Oyle sen ben olmuyor. Yeni yarisma yeni kurallar demek. :halay:

Spora iyi baslangic yapmissin aferin sana.

Ben de kendimi zorlayacagim.

Her gun 45 dk spor mecburi olsun cizzy.

Haftalik tam spor yapan da bi kupa alsin gibi. Forever07 Forever07 @_LA_PATYA_

Sporu hic sevmiyorum aslinda ama zorlamak gerekiyor. :KK49:
Bende sporu sevmiyordum kaptan ama başlayınca devamı geliyor çıkınca daha dinç hissediyorsun

Bende sporu sevmiyordum kaptan ama başlayınca devamı geliyor çıkınca daha dinç hissediyorsun
Aynen oyle oluyor, leslie ile baslamistim sonra jillian la devam etmistim ama tek kotu yani ben o donem, az yedigim halde kilo veremiyordum . O yuzden birakmistim.

Simdi de diyorum ki uc ogunle belki sonuclar degisebilir.

Bakalim...

Kızlar ben geldim baya yorucu bir gün geçirdim
Bugün okulun ilk günüydü benim oğluşum anaokula başladı ne başlama girmek istemez arkama saklanır utanır sonra gelelim der kan ter içinde onu hallettik zorlamadım tabi;)
Sonra kızım 5e başladığı için bütün öğretmenleriyle tanıştık eve gelirken yağmura yakalandık eve gel temizlik yap tam oturacam komşularım kahve içmeye gelmişler onlar gitti yemek yapıyorum arkadaş kahve içmeye geldi o gitti uzakta oturan bi arkadaşım var fena hasta olmuş çorba yaptım ona gittim gel yemek ye ortalığı toparla çocukları uyut şimdi oturdum :KK14:

Bugünkü menüm çok değil ama saçma sapan cıslı yerleri artık yazmıcam arkadaşlarımın aklına bari girmeyeyim
C cizen_bayan I IRMAKK70
Kahvaltı
Geçiyorum abartmadım

Öğlen kahve
Leblebi üzüm

Yine kahve badem şekeri ve 1çifte kavrulmuş lokum

Akşam
1karnıyarık
2kaşık pilav
Cacık

Çay
Bol bol su içildi;)

Şimdi bir soru soracağım kilo vermeme rağmen neden basenim 112 bir cm.gitmiyor
En son 95 di.Simdi olcmeyeyim moralim bozulur. :KK70:

Hic bilmiyorum genetik faktorlerden kaynaklanabilir ama ben bolgesel gitsin diye elimden geleni yapacagim. Ise yarayan bi sey olursa soylerim sana da. :cool:

Kızlar ben geldim baya yorucu bir gün geçirdim
Bugün okulun ilk günüydü benim oğluşum anaokula başladı ne başlama girmek istemez arkama saklanır utanır sonra gelelim der kan ter içinde onu hallettik zorlamadım tabi:KK66:
Sonra kızım 5e başladığı için bütün öğretmenleriyle tanıştık eve gelirken yağmura yakalandık eve gel temizlik yap tam oturacam komşularım kahve içmeye gelmişler onlar gitti yemek yapıyorum arkadaş kahve içmeye geldi o gitti uzakta oturan bi arkadaşım var fena hasta olmuş çorba yaptım ona gittim gel yemek ye ortalığı toparla çocukları uyut şimdi oturdum :KK14:
Hosgeldin Kacamak bakani ... Kacamak yapiyormussun yaptirmam, mahmut hoca . :KK70:kuslar soyledi.:confused:

Keske ben de anaokulunda olsam simdi eskiye ozlem duyuyorum fena bi sekilde. :mad:

Vallahi canım çörek çekti ayyy bir çörek dolaşıyor ortada hashasli vs :kk77:
Tamam tamam bir daha yazmıyorum artık;)
Kizlar ben geldim. Ara vereli beş hafta oldu. Tartilmaya korkuyorum :)

Kilom feci bir senelik yemişimdir. Nedense pişman değilim .:))o süreci you kısa bi özet geçeceğim. Bu hafta detox zamanı. Bir insan bir haftada ne kadar kilo verirse o kadar vermeye çalışacağım.

Sizi özledim. Kimler kilo almış kimler kilo vermiş hesabınızi akşama alacağım:)

Bir arkadaş sevabına özet geçebilir mi. Kimler burada. Kimler ayrıldı.
Hoş geldin canım sonunda:KK68:
@Kmsl Hnd bugün geldi aramıza yeni anne yeni arkadaş
Son listemizde bu canım A AklinYolu1
@salinger29 tatilde yakında gelir umuyorum :KK51:
@ebrar1980 bazı özel sıkıntıları var daha sonra yine geleceğim dedi.
Yeni olarak nanacım var @Nana929
@_LA_PATYA_ spor bakanı olarak seçtik grupça:KK19:
C cizen_bayan ve I IRMAKK70 menü bakanı olarak görevlerinde gayet başarılı oldular, takipteler aktifler sağolsunlar
N naz5403 kaçamak bakanı kaçamak ile meşgul bıraktığın gibi :KK48::olamaz:

Eki Görüntüle 2187899
Ay ne gömmüş beni:KK53:
Hosbulduk forever cim. Aynen oyle aldigimiz gibi veririz. :dondurma:

Yarin ac karnina tartilicam. Bir hafta icinde aldigim kiloyu veririm gibime geliyor ya da zorlarim ben. :deli:Nerdeyse 6 hafta olmus . :KK51:

Tamam canim. :KK76:

Hosbulduk canim. :KK19:
Halay iyidir kilo veririz. :rapci:

Duzenli spor yapana da kupa verelim diyorum.:süslü:
Pg iyi olmus bakanlik icin. ebrari da en kisa zamanda bekliyoruz. Ben de spor salonuna yaziliyorum zaten. :süslü:

irmak ve sizen menuler icin yaratilmis.
naz ne yapiyorsun ayol . Biraktigim gibi degilsin galibam. :KK45:

Hosbulduk sarem. Nasil gidiyor.:cool:
Sen geldin artık eskiye hemen döneceğim inşallah:spor:
Diyette oldugun surece ertesi gunler toparlarsin ama arada misafir cok tehlikeli. :KK45:

O yuzden onerim caktirmadan uc ogune gecmeniz ve mumkun oldugu kadar tek tip beslenmemeniz. Kilo aldiginiz zaman stres kaynakli daha fazla yeniyor. :silah:
Benim felsefemde o canım azaltacağız ama her zamanki yeme düzenimizi bozmadan başaracağız ;)
Korumada kritik nokta 3 : Hedef kilonuzun 3-5 kilo altina inin ve diyeti birakin. O kilolar isteseniz de istemeseniz de gelecek . En azindan sabitlemis olursunuz.
Bencede;)

Hosbulduk forever cim. Aynen oyle aldigimiz gibi veririz. :dondurma:

Yarin ac karnina tartilicam. Bir hafta icinde aldigim kiloyu veririm gibime geliyor ya da zorlarim ben. :deli:Nerdeyse 6 hafta olmus . :KK51:

Tamam canim. :KK76:

Hosbulduk canim. :KK19:
Halay iyidir kilo veririz. :rapci:

Duzenli spor yapana da kupa verelim diyorum.:süslü:
Pg iyi olmus bakanlik icin. ebrari da en kisa zamanda bekliyoruz. Ben de spor salonuna yaziliyorum zaten. :süslü:

irmak ve sizen menuler icin yaratilmis.
naz ne yapiyorsun ayol . Biraktigim gibi degilsin galibam. :KK45:

Hosbulduk sarem. Nasil gidiyor.:cool:
Sağol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum sayenizde

Back