ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

umarım bi an önce halledersin kuzum biz burdayız seni bekliyoruz

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar hastalık yetmez gibi bi de sabah bi ıslanmışımm kuru yerim yok resmen daha da fena olmam inşallah Bu arada kızlar menüler şaşıyor yine yapmayın akşam pilav yemek nedir yapmayın az dirayetli olun mümkünse bırakın akşam yemeklerini hatta acıkırsanız su için üstüne 1 salatalık yiyin yetiyor emin olun ben akşamları 3 4 tabak yemek yiyen insandım yemiyorum yemek saatinde bi kenara çekiliyorum acıkırsam hemen bi salatalık yiyorum çünkü salatalık su oranı yüksek yiyecek bizim için en ideal şey yani

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn

Ne kusuru canım. Sen iyi ol önemli olan umarım herşey yoluna girer tez vakitte aramızda olursun

Günaydın arkadaşlar
Şimdi ev temizliycem ev bayagı kirlenmiş
Anca öğleden sonra gelirim biterse işim kahvaltıda yapıcam 2 gündür eve elimi sürmedim ev taşınıyor
Kolay gelsin canım benim eve de uğra

Nerdesiniz kizlar daha uyanmadiniz mi yoksa, uyuyan guzeller? Hadi biraz hareket dun ne guzeldi, herkes buradaydi
Ohooooo uyanmak mı sabah 7 de kalk zilli 1 saat memeden ayrılmaz, hop kalk evin işin gücü (akşam gidince yine batmış vaziyette tabi) bu kaynana ile benim işim çok zor kızlar, bir hızla giyin ve çık işe gel.... daha kahvaltı yapamadım ve bu sabah ta yumrta mı unuttum ne yicem bennnn

O sözü bize de ver lütfen

Yine mi vışşş yağmurla iyi olursun inşallah bereketi ve şifasıyla
Şu pilav yiyenlere ne ceza versek acaba

Sorunların insallah güzel bir şekilde çözülür canım Kendine iyi bak

Ay ben gururla söylüyorum diyetteyim diye ki dememe gerek yok anlaşılıyor da zaten artı sağlıklı beslenmek bu
sanki sen biraz bahane aramışssın pilava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…