Burdayım gıı 07:30 da kalktım çocuklara yemek yaptım kahvaltıyı hazırladım şimdi işteyim kahvaltımı yaptım oturuyorumNerdesiniz kizlar daha uyanmadiniz mi yoksa, uyuyan guzeller? Hadi biraz hareket dun ne guzeldi, herkes buradaydi
Sen erkencisin canim. Bu arada menun harika, bayagi iddiali baslamissin haftayaBurdayım gıı 07:30 da kalktım çocuklara yemek yaptım kahvaltıyı hazırladım şimdi işteyim kahvaltımı yaptım oturuyorum
umarım bi an önce halledersin kuzum biz burdayız seni bekliyoruzMerhaba arkadaşlar
Ailevi sorunlardan dolayı pek aktif olamıyorum buda haliyle günlük yediklerimi etkiliyor sizin motivasyonunuzu etkilemek istememm kusuruma bakmayın bi süre bana müsade edin kendimi biraz toparlayınca tekrar aranıza dönmek isterim tabi @AklinYolu1 kabul ederse şimdilik hoşçakalın@Forever07 @_LA_PATYA_ @Sena616
I IRMAKK70 C cizen_bayan @naz5403
@salinger29
Kuasar
@Anneyimbenanne35 diğer isimlerini unuttuğum varmı bilemedim şimdi hepimizi seviyorum
GünaydınnnnnnnnnnnnnnnGunaydin kizlar misafiri ugurladim. Kahvaltimi yaptim biraz yuruyus yapacagim simdi. Aksam menumde biraz degisiklik oldu yazamadim, pilav, salata ve cacik yedim. Tatli ve dondurmadan ve diger yemeklerden yemedim. Ama pilavi biraz fazla kacirdim sanirim
Merhaba arkadaşlar
Ailevi sorunlardan dolayı pek aktif olamıyorum buda haliyle günlük yediklerimi etkiliyor sizin motivasyonunuzu etkilemek istememm kusuruma bakmayın bi süre bana müsade edin kendimi biraz toparlayınca tekrar aranıza dönmek isterim tabi @AklinYolu1 kabul ederse şimdilik hoşçakalın@Forever07 @_LA_PATYA_ @Sena616
@salinger29
Kuasar
@Anneyimbenanne35 diğer isimlerini unuttuğum varmı bilemedim şimdi hepimizi seviyorum
Kolay gelsin canımGünaydın arkadaşlar
Şimdi ev temizliycem ev bayagı kirlenmiş
Anca öğleden sonra gelirim biterse işim kahvaltıda yapıcam 2 gündür eve elimi sürmedim ev taşınıyor
Ohooooo uyanmak mıNerdesiniz kizlar daha uyanmadiniz mi yoksa, uyuyan guzeller? Hadi biraz hareket dun ne guzeldi, herkes buradaydi
Yapacağım bugün canım C cizen_bayan güzel hatırı için bekledikBu tablo yapılıyordu ya yapılmayacak mi artık kizlar
O sözü bize de ver lütfenBugünkü menüm C cizen_bayan I IRMAKK70
Kahvaltı
Biraz menemen
Biraz biber kızartması(yoğurtlu)
1dilim peynir
4zeytin
1dilim ekmek
Çay domates salatalık
Ara
Sade kahve 1kare çikolata
Kızımın zoruyla 1ekler
2mürdüm eriği
Akşam
2kaşık taze fasulye
3kaşık etli pilav
Salata
Kavun üzüm
Bol hareketli bir gündü kızlar çok fazlasıyla ter attım
Şimdi yeşil çayımı içiyorum biraz çok kaçtı yine bugün farkındayım yarın daha dikkatli olucam kendime söz veriyorum
Hasta olmasına rağmen 8.000 adımBen geldim ama o kadar hastayım ki zor okudum mesajları 10000 adım olmadi ama 8000 adım yaptım çok şükür şimdi ilaç icio yatıcam hepinizi opuyoreeeopuyoreee
Yine miİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar hastalık yetmez gibi bi de sabah bi ıslanmışımm kuru yerim yok resmen daha da fena olmam inşallahBu arada kızlar menüler şaşıyor yine yapmayın akşam pilav yemek nedir yapmayın az dirayetli olun mümkünse bırakın akşam yemeklerini hatta acıkırsanız su için üstüne 1 salatalık yiyin yetiyor emin olun ben akşamları 3 4 tabak yemek yiyen insandım yemiyorum yemek saatinde bi kenara çekiliyorum acıkırsam hemen bi salatalık yiyorum çünkü salatalık su oranı yüksek yiyecek bizim için en ideal şey yani
Bu hafta 60 görmezsem çatlarım ta orta yerimdenSen erkencisin canim. Bu arada menun harika, bayagi iddiali baslamissin haftaya
Yaa sorma çıkaramadılar pilavı menülerdenYine mivışşş yağmurla iyi olursun inşallah bereketi ve şifasıyla
Şu pilav yiyenlere ne ceza versek acaba
Hiii timam ben unuttum onuCanim tartisi eksik olan arkadaslar vardi onlar gonderince yapilacak sanirim
oldu o zaman kaçtımForever07 sen bdv ye takil canim ya harcaniyorsun buralarda Senin kaynanayi orda anlat bi topa tutarlar, sen kaynanani savunmak zorunda kalirsin
Sorunların insallah güzel bir şekilde çözülür canım Kendine iyi bakMerhaba arkadaşlar
@salinger29
Kuasar
Ay ben gururla söylüyorum diyetteyim diye ki dememe gerek yok anlaşılıyor da zatenC cizen_bayan itiraf ediyorum aksam pilav yiyen benimMisafirin yaninda diyetteyim diyemedim, kendime ayri yemek yapmaya da zamanim olmadi. Ama tatli ve dondurmadan hic yemedim iyi hal indirimi istiyorum Saka bi tarafa bu gun aksam yemegini hafif tutarak dunu telafi edecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?