ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Merhaba arkadaşlar
Ailevi sorunlardan dolayı pek aktif olamıyorum buda haliyle günlük yediklerimi etkiliyor sizin motivasyonunuzu etkilemek istememm kusuruma bakmayın bi süre bana müsade edin kendimi biraz toparlayınca tekrar aranıza dönmek isterim tabi @AklinYolu1 kabul ederse şimdilik hoşçakalın:KK36:@Forever07 @_LA_PATYA_ @Sena616
I IRMAKK70 C cizen_bayan @naz5403
@salinger29
Kuasar Kuasar
@Anneyimbenanne35 diğer isimlerini unuttuğum varmı bilemedim şimdi hepimizi seviyorum
umarım bi an önce halledersin kuzum biz burdayız seni bekliyoruz :KK15:

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar hastalık yetmez gibi bi de sabah bi ıslanmışımm kuru yerim yok resmen daha da fena olmam inşallah :KK43: Bu arada kızlar menüler şaşıyor yine yapmayın akşam pilav yemek nedir :ruh: yapmayın az dirayetli olun mümkünse bırakın akşam yemeklerini hatta acıkırsanız su için üstüne 1 salatalık yiyin yetiyor emin olun ben akşamları 3 4 tabak yemek yiyen insandım yemiyorum yemek saatinde bi kenara çekiliyorum acıkırsam hemen bi salatalık yiyorum çünkü salatalık su oranı yüksek yiyecek bizim için en ideal şey yani :halay:

Gunaydin kizlar misafiri ugurladim. Kahvaltimi yaptim biraz yuruyus yapacagim simdi. Aksam menumde biraz degisiklik oldu yazamadim, pilav, salata ve cacik yedim. Tatli ve dondurmadan ve diger yemeklerden yemedim. Ama pilavi biraz fazla kacirdim sanirim:KK43:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn :KK200::KK19:

Merhaba arkadaşlar
Ailevi sorunlardan dolayı pek aktif olamıyorum buda haliyle günlük yediklerimi etkiliyor sizin motivasyonunuzu etkilemek istememm kusuruma bakmayın bi süre bana müsade edin kendimi biraz toparlayınca tekrar aranıza dönmek isterim tabi @AklinYolu1 kabul ederse şimdilik hoşçakalın:KK36:@Forever07 @_LA_PATYA_ @Sena616
@salinger29
Kuasar Kuasar
@Anneyimbenanne35 diğer isimlerini unuttuğum varmı bilemedim şimdi hepimizi seviyorum

Ne kusuru canım. Sen iyi ol önemli olan umarım herşey yoluna girer tez vakitte aramızda olursun :KK36:

Günaydın arkadaşlar
Şimdi ev temizliycem ev bayagı kirlenmiş
Anca öğleden sonra gelirim biterse işim kahvaltıda yapıcam 2 gündür eve elimi sürmedim ev taşınıyor :KK43:
Kolay gelsin canım :temizlik: benim eve de uğra :21:

Nerdesiniz kizlar daha uyanmadiniz mi yoksa, uyuyan guzeller? Hadi biraz hareket dun ne guzeldi, herkes buradaydi:dondurma:
Ohooooo uyanmak mı :KK57: sabah 7 de kalk zilli 1 saat memeden ayrılmaz, hop kalk evin işin gücü :temizlik:(akşam gidince yine batmış vaziyette tabi:cry:) bu kaynana ile benim işim çok zor kızlar, bir hızla giyin ve çık işe gel.... daha kahvaltı yapamadım ve bu sabah ta yumrta mı unuttum :KK70: ne yicem bennnn:confused:

Bugünkü menüm C cizen_bayan I IRMAKK70
Kahvaltı
Biraz menemen
Biraz biber kızartması(yoğurtlu)
1dilim peynir
4zeytin
1dilim ekmek
Çay domates salatalık

Ara
Sade kahve 1kare çikolata
Kızımın zoruyla 1ekler

2mürdüm eriği

Akşam
2kaşık taze fasulye
3kaşık etli pilav
Salata
Kavun üzüm

Bol hareketli bir gündü kızlar çok fazlasıyla ter attım
Şimdi yeşil çayımı içiyorum biraz çok kaçtı yine bugün farkındayım yarın daha dikkatli olucam kendime söz veriyorum:KK66:
O sözü bize de ver lütfen :KK11:

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar hastalık yetmez gibi bi de sabah bi ıslanmışımm kuru yerim yok resmen daha da fena olmam inşallah :KK43: Bu arada kızlar menüler şaşıyor yine yapmayın akşam pilav yemek nedir :ruh: yapmayın az dirayetli olun mümkünse bırakın akşam yemeklerini hatta acıkırsanız su için üstüne 1 salatalık yiyin yetiyor emin olun ben akşamları 3 4 tabak yemek yiyen insandım yemiyorum yemek saatinde bi kenara çekiliyorum acıkırsam hemen bi salatalık yiyorum çünkü salatalık su oranı yüksek yiyecek bizim için en ideal şey yani :halay:
Yine mi :KK70::KK70::KK70: vışşş yağmurla iyi olursun inşallah bereketi ve şifasıyla :KK19:
Şu pilav yiyenlere ne ceza versek acaba :KK4:

Merhaba arkadaşlar
@salinger29
Kuasar Kuasar
Sorunların insallah güzel bir şekilde çözülür canım Kendine iyi bak

C cizen_bayan itiraf ediyorum aksam pilav yiyen benim:eek: Misafirin yaninda diyetteyim diyemedim, kendime ayri yemek yapmaya da zamanim olmadi. Ama tatli ve dondurmadan hic yemedim iyi hal indirimi istiyorum:deli: Saka bi tarafa bu gun aksam yemegini hafif tutarak dunu telafi edecegim.
Ay ben gururla söylüyorum diyetteyim diye ki dememe gerek yok anlaşılıyor da zaten :21:artı sağlıklı beslenmek bu :rapci:
sanki sen biraz bahane aramışssın pilava
:sinirli:

Back