ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kuzum sabah hastanedeysim 2 küçük poğaça 1 limonata öğlen ziyarate gittik 1 dilim şu böreği 2 bardak çay zorlama yedimmmm valla

Aksam sadece salat ile geçiştrdm 30 dk hızlı Tempo yuruyus I IRMAKK70
Hayirli olsun canim bebek mi bekliyorsun? Oyleyse bos ver sen diyeti simdilik.

Gunaydin kizlar misafiri ugurladim. Kahvaltimi yaptim biraz yuruyus yapacagim simdi. Aksam menumde biraz degisiklik oldu yazamadim, pilav, salata ve cacik yedim. Tatli ve dondurmadan ve diger yemeklerden yemedim. Ama pilavi biraz fazla kacirdim sanirim:KK43:
Günaydın cnm
Bu gün telafi edersin Cnm işallsh ;)

Merhaba arkadaşlar
Ailevi sorunlardan dolayı pek aktif olamıyorum buda haliyle günlük yediklerimi etkiliyor sizin motivasyonunuzu etkilemek istememm kusuruma bakmayın bi süre bana müsade edin kendimi biraz toparlayınca tekrar aranıza dönmek isterim tabi A AklinYolu1 kabul ederse şimdilik hoşçakalın:KK36:@Forever07 @_LA_PATYA_ Sena616 Sena616
I IRMAKK70 C cizen_bayan N naz5403
S salinger29
Kuasar Kuasar
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 diğer isimlerini unuttuğum varmı bilemedim şimdi hepimizi seviyorum
Insallah sorunlarini kisa zamanda halledersin canim. Kafan rahat bir sekilde aramiza dondugunde herkesin seni tekrar aramizda gormekten mutlu olacagina eminim:KK200:

Merhaba arkadaşlar
Ailevi sorunlardan dolayı pek aktif olamıyorum buda haliyle günlük yediklerimi etkiliyor sizin motivasyonunuzu etkilemek istememm kusuruma bakmayın bi süre bana müsade edin nkendimi biraz toparlayınca tekrar aranıza dönmek isterim tabi A AklinYolu1 kabul ederse şimdilik hoşçakalın:KK36:@Forever07 @_LA_PATYA_ Sena616 Sena616
S salinger29
Kuasar Kuasar
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 diğer isimlerini unuttuğum varmı bilemedim şimdi hepimizi seviyorum
İnşallah bütün problemlerin hallolur Canım

Merhaba arkadaşlar
Ailevi sorunlardan dolayı pek aktif olamıyorum buda haliyle günlük yediklerimi etkiliyor sizin motivasyonunuzu etkilemek istememm kusuruma bakmayın bi süre bana müsade edin kendimi biraz toparlayınca tekrar aranıza dönmek isterim tabi A AklinYolu1 kabul ederse şimdilik hoşçakalın:KK36:@Forever07 @_LA_PATYA_ Sena616 Sena616
S salinger29
Kuasar Kuasar
UMarım herşey güzel olur senin için ;)

Back