- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu yapacağım sağol canimGece yatmadan türk kahvesi ve soda deneyeniniz oldu mu
Bana wc konusunda süper geliyor![]()
Ben o konuyu sinameki çagjyla çözdümGece yatmadan türk kahvesi ve soda deneyeniniz oldu mu
Bana wc konusunda süper geliyor![]()
Ben o konuyu sinameki çagjyla çözdüm
Vay canınaaaaa süpermişşşEmzirdiğim için malum onlara pek güvenemiyorum şimdilik
Geçen gece içememiştim kızla uyuyakalmışım, dün gece içtim sabah -400 gördüm düne göre![]()
Ben de dayanamadim tartildim yine. Sonucu da yazacagim reklamlardan sonraKızlar ben bu sabahta tartıldım
Tartımı çok seviyorum yeaaaa![]()
Sen bu azimle kesin gorursun canimBu hafta 60 görmezsem çatlarım ta orta yerimden![]()
Bu sabah 300 gram eksi geldim hem de reglime ragmenYaa sorma çıkaramadılar pilavı menülerden![]()
Galiba biraz oyle olduAy ben gururla söylüyorum diyetteyim diye ki dememe gerek yok anlaşılıyor da zatenartı sağlıklı beslenmek bu
sanki sen biraz bahane aramışssın pilava
Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda güzelliklerle çözersin sorunlarınızıMerhaba arkadaşlar
Ailevi sorunlardan dolayı pek aktif olamıyorum buda haliyle günlük yediklerimi etkiliyor sizin motivasyonunuzu etkilemek istememm kusuruma bakmayın bi süre bana müsade edin kendimi biraz toparlayınca tekrar aranıza dönmek isterim tabi @AklinYolu1 kabul ederse şimdilik hoşçakalın@Forever07 @_LA_PATYA_ @Sena616
I IRMAKK70 @cizen_bayan N naz5403
@salinger29
Kuasar
@Anneyimbenanne35 diğer isimlerini unuttuğum varmı bilemedim şimdi hepimizi seviyorum
Verdim canım sözO sözü bize de ver lütfen![]()
-olduğu mesajını aldık canım ne güzel yaaaKızlar ben bu sabahta tartıldım
Tartımı çok seviyorum yeaaaa![]()
BencedeeeeeAy ben gururla söylüyorum diyetteyim diye ki dememe gerek yok anlaşılıyor da zatenartı sağlıklı beslenmek bu
sanki sen biraz bahane aramışssın pilava![]()
ÇOk beklersinKızlar yaşlarınız kaç, evli olan çoluk çocuk hadi yine tanıtalım kendimizi
Ben 31 yaşındayım aslında 30yaaa neyse 87 liyim işte.
Eşimle 17 yaşımda iken üniversitede tanıştık 8 yıl konuştuk 2013 evlendik, gezdik tozduk, 2016 kızım doğdu mucizem
Çalışıyorum, iç mimari mutfak banyo çizimleri sunumu satışı gerçi bu ara yatmaktayız o ayrı
İstanbuldan katılıyorum yarışmaya
77.4 ile 22 temmuzda başladığım diyete bugün 70.5 görmüş bulunmaktayım
@_LA_PATYA_ dan önce 60 ı görmek hedefim![]()
güzelBen 33 yasindayim aslinda 32 demeyi cok isterdimBen de ayni senin gibi esimle universitede tanistim ama son sinifta
2 yil sevgililikten sonra evlendik, evlendikten iki yil sonra da canim oglum dunyaya geldi
Esim mudur yardimcisi ben de ogretmenim. Ben de 22 Temmuzda 74.1 ile basladim diyete ama bu topige 25 Temmuzda geldigimde 73.4 tum, simdi 68.6
Iyi ki avare avare diyet gunluklerinde dolasirken aklinyolu1 kolumdan tutup buraya getirmis
![]()