Yok tatlım tabi insallah vardır ama totem yapıyorum belki uğurlu gelirHayirli olsun canim bebek mi bekliyorsun? Oyleyse bos ver sen diyeti simdilik.
Ben yazdım zannettim yaEvet daha cok var yazmayan.
01ebruli
S salinger29
Kuasar
Anneyimbenanne35
Bu gunun menuleri eksik olanlar.
Canim tartisi eksik olan arkadaslar vardi onlar gonderince yapilacak sanirimBu tablo yapılıyordu ya yapılmayacak mi artık kizlar
Günaydın cnmGunaydin kizlar misafiri ugurladim. Kahvaltimi yaptim biraz yuruyus yapacagim simdi. Aksam menumde biraz degisiklik oldu yazamadim, pilav, salata ve cacik yedim. Tatli ve dondurmadan ve diger yemeklerden yemedim. Ama pilavi biraz fazla kacirdim sanirim
Allah kolaylık versin CnmMerhaba arkadaşlar
Ailevi sorunlardan dolayı pek aktif olamıyorum buda haliyle günlük yediklerimi etkiliyor sizin motivasyonunuzu etkilemek istememm kusuruma bakmayın bi süre bana müsade edin kendimi biraz toparlayınca tekrar aranıza dönmek isterim tabi A AklinYolu1 kabul ederse şimdilik hoşçakalın@Forever07 @ LA_PATYA Sena616
I IRMAKK70 C cizen_bayan N naz5403
S salinger29
Kuasar
Anneyimbenanne35
Insallah sorunlarini kisa zamanda halledersin canim. Kafan rahat bir sekilde aramiza dondugunde herkesin seni tekrar aramizda gormekten mutlu olacagina eminimMerhaba arkadaşlar
Ailevi sorunlardan dolayı pek aktif olamıyorum buda haliyle günlük yediklerimi etkiliyor sizin motivasyonunuzu etkilemek istememm kusuruma bakmayın bi süre bana müsade edin kendimi biraz toparlayınca tekrar aranıza dönmek isterim tabi A AklinYolu1 kabul ederse şimdilik hoşçakalın@Forever07 @_LA_PATYA_ Sena616
S salinger29
Kuasar
Anneyimbenanne35 diğer isimlerini unuttuğum varmı bilemedim şimdi hepimizi seviyorum
Kolay gelsin canımGünaydın arkadaşlar
Şimdi ev temizliycem ev bayagı kirlenmiş
Anca öğleden sonra gelirim biterse işim kahvaltıda yapıcam 2 gündür eve elimi sürmedim ev taşınıyor
İnşallah bütün problemlerin hallolur CanımMerhaba arkadaşlar
Ailevi sorunlardan dolayı pek aktif olamıyorum buda haliyle günlük yediklerimi etkiliyor sizin motivasyonunuzu etkilemek istememm kusuruma bakmayın bi süre bana müsade edin nkendimi biraz toparlayınca tekrar aranıza dönmek isterim tabi A AklinYolu1 kabul ederse şimdilik hoşçakalın@Forever07 @_LA_PATYA_ Sena616
S salinger29
Kuasar
Anneyimbenanne35 diğer isimlerini unuttuğum varmı bilemedim şimdi hepimizi seviyorum
UMarım herşey güzel olur senin içinMerhaba arkadaşlar
Ailevi sorunlardan dolayı pek aktif olamıyorum buda haliyle günlük yediklerimi etkiliyor sizin motivasyonunuzu etkilemek istememm kusuruma bakmayın bi süre bana müsade edin kendimi biraz toparlayınca tekrar aranıza dönmek isterim tabi A AklinYolu1 kabul ederse şimdilik hoşçakalın@Forever07 @_LA_PATYA_ Sena616
S salinger29
Kuasar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?