Yoo verdim ama 61 olucamu umuyodum gerçi regliyim onunda etkisi var iki gün sonra birden 700-800 gr gidicek biliyorum ama işte bugün tartı günü yaHiç veremedin mi canım... Nerede ne yanlış yapıldı ki veya duraklama zamanindasin canını sıkma.
Takım ile ilgili düşüncelerimi bende belirtmiştim ama topluyor artık kendini takım.
SüperGeçen haftadan beri verdiğim 1.300 aslında hedefim 64 tü sizle başladığımda 68.5 tüm ve bugün tam 4 kilo gitti çok teşekkür ediyorum hepinize
Tatlım bana özelden yaz bunları
Ben de diyorum her seferinde niye yarim cikiyor etiketim, alisamadim bir turlu.Tatlım beni yanlış etiketledin sanırım alışamadın daha @_LA_PATYA_ olcekti
Günaydın Hanımlar sabah tartılamadım aceleyle çıktım bazı sorunlar çıktı da grubu da bekletmek istemem beni aynı yazabilirsinizForever07 . Grup konusuna gelince bi kaç kişinin menüsünden sonra bütün grup menüsünde değişiklik oldu yazılan şeyler bizim de canımızı çektiriyor ve yolumuzu da şaştırıyor başkanla konuşacağım ve bazı arkadaşlar hakkında konuşma yapmamız lazım bu topik çok değişti olmuyor böyle yani
Kilo verme oranlarınızı lütfen küçümsemeyin 100 gr bile çok değerli , duraksama döneminde olan arkadaşlar olacak bi 2 ya da 3 hafta duracak o yüzden buna çok takılmayın ve aynı şekilde devam edelim. Az kilo verdim diye @_LA_PATYA_ üzülme hem regl hem 900 gr çok iyi bir hafta için. ve kilo verirken hep şunu düşünün 250 gr demek bir paket margarinin vücudunuzdan azalması demektir. Benim şu an fazla olarak 70 paket margarin var vücudumda ve her 250 gr da 1 paket eksiliyor. Böyle düşünerek motive olabilirsiniz
tamam canım ben grubu aksatmamak için öyle dedim sen ne dersen oUmarım ciddi bişey yoktur kuzum
Yarın sabah atarsın
Ben de diyorum her seferinde niye yarim cikiyor etiketim, alisamadim bir turlu.
Eki Görüntüle 2186007
Forever07 @Sena616 fark:900 gr hedefim 1 kiloydu, 100 gr daha versem tam tutturuyordum.
Vayyy tam 12 den vurmuşsun sen bu işi çok iyi yapıyorsun
Eki Görüntüle 2186022
100 gr artı geldim kızlar ,pazartesi regl oldum regl bitince umarım iner tartı.
İnşallahVeremiyorum regl oldum derken bu sonuç bir harikaaaaaaaaaaaaaaa
Hedef tutmamış ama kilo gitmiş kuzum tebriklereski ismin daha iyiydi yav
Takım toparlıyor bence daha daha iyi olacağız gör bak
tamam canım ben grubu aksatmamak için öyle dedim sen ne dersen o
Kesinlikle beklerimÇok emek veriyorsun kuzumhepsi bekler eminim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?