ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Hiç veremedin mi canım... Nerede ne yanlış yapıldı ki veya duraklama zamanindasin canını sıkma.
Takım ile ilgili düşüncelerimi bende belirtmiştim ama topluyor artık kendini takım.
Yoo verdim ama 61 olucamu umuyodum gerçi regliyim onunda etkisi var iki gün sonra birden 700-800 gr gidicek biliyorum ama işte bugün tartı günü ya:( ondan sıkıldımm

Günaydın Hanımlar sabah tartılamadım aceleyle çıktım bazı sorunlar çıktı da grubu da bekletmek istemem beni aynı yazabilirsiniz :KK43: Forever07 Forever07 . Grup konusuna gelince bi kaç kişinin menüsünden sonra bütün grup menüsünde değişiklik oldu yazılan şeyler bizim de canımızı çektiriyor ve yolumuzu da şaştırıyor başkanla konuşacağım ve bazı arkadaşlar hakkında konuşma yapmamız lazım bu topik çok değişti olmuyor böyle yani :skandal:

Günaydın Hanımlar sabah tartılamadım aceleyle çıktım bazı sorunlar çıktı da grubu da bekletmek istemem beni aynı yazabilirsiniz :KK43: Forever07 Forever07 . Grup konusuna gelince bi kaç kişinin menüsünden sonra bütün grup menüsünde değişiklik oldu yazılan şeyler bizim de canımızı çektiriyor ve yolumuzu da şaştırıyor başkanla konuşacağım ve bazı arkadaşlar hakkında konuşma yapmamız lazım bu topik çok değişti olmuyor böyle yani :skandal:

Umarım ciddi bişey yoktur kuzum:KK64:
Yarın sabah atarsın:KK19:

Kilo verme oranlarınızı lütfen küçümsemeyin 100 gr bile çok değerli , duraksama döneminde olan arkadaşlar olacak bi 2 ya da 3 hafta duracak o yüzden buna çok takılmayın ve aynı şekilde devam edelim. Az kilo verdim diye @_LA_PATYA_ üzülme hem regl hem 900 gr çok iyi bir hafta için. ve kilo verirken hep şunu düşünün 250 gr demek bir paket margarinin vücudunuzdan azalması demektir. Benim şu an fazla olarak 70 paket margarin var vücudumda ve her 250 gr da 1 paket eksiliyor. Böyle düşünerek motive olabilirsiniz :eğlence:

Kilo verme oranlarınızı lütfen küçümsemeyin 100 gr bile çok değerli , duraksama döneminde olan arkadaşlar olacak bi 2 ya da 3 hafta duracak o yüzden buna çok takılmayın ve aynı şekilde devam edelim. Az kilo verdim diye @_LA_PATYA_ üzülme hem regl hem 900 gr çok iyi bir hafta için. ve kilo verirken hep şunu düşünün 250 gr demek bir paket margarinin vücudunuzdan azalması demektir. Benim şu an fazla olarak 70 paket margarin var vücudumda ve her 250 gr da 1 paket eksiliyor. Böyle düşünerek motive olabilirsiniz :eğlence:
;)

Vayyy tam 12 den vurmuşsun sen bu işi çok iyi yapıyorsun :rolleyes::nazar::KK9::KK9:
tebrikler bendeki hedefin tam kuzum

:olamaz::olamaz: naptınnn haftaya hedef 79 koy bence canım düzelicek inanıyorum sana

Hem yerim hem veririm diyorsun :halay:

Eki Görüntüle 2186022
100 gr artı geldim kızlar ,pazartesi regl oldum regl bitince umarım iner tartı.

Artı gelmeseymiş iyiymiş :KK51: olsun haftaya asılacaksın biliyorum:KK49:

Benim tartım da gelsin o zaman :cool::rolleyes::rolleyes::halay:
hedefimin üstüne çıkmışım :süslü: tartıdan indim oynuyorum benim minik kızın bana bir gülüşü var :KK70::KK200::nazar:
hepinize teşekkürler kızlar çok daha güzel sonuçlar alacağız hep birlikte :KK19: böylelikle kilolu normundan normal norma gelmiş bulunmaktayım:KK6:
-1,5 kg :halay: elvedaaa
Adsız.jpg

Back