- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
sağol kzuumGeçmiş olsunn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol kzuumGeçmiş olsunn![]()
AynenEskiden olmayan kiyafetlere girebilmek super bir duyguBen de sık sık eski kiyafetlerimden cikarip deniyorum ne durumdayim diye, uzerime olduklari zaman cok mutlu oluyorum
Esim de halime bakip bakip bana guluyor
![]()
Gecmis olsun canim dikkat et kendine.ay kzuum ben dün vantilatör önünde uyumuşum her yerim tutulmuş ve boğazlarım şişmiş çok fenayım fenalardayım yanni![]()
Wuhuuu harikasın işte bu tebrik ediyorum değiyor demi kuzumValla kıyafetlerimin bol geldiğini hatta olmuyo diye kaldırdığım giysilerin tekrar olduğjnu görmek beniçok heyecanlandırıyo kaybettiğim o genç kızı bulmama az kaldı takım arkadaşlarımın kaptanımın sayesinde A AklinYolu1
Sena616
Forever07 Belirtmexe edemedi ve son zamanlarda I IRMAKK70 C cizen_bayan
sayesinde desteğiniz yorumlarınız için teşekmürler
Amaniiin kolay gelsin sen şimdi misafirlere döktürmüşsündür ölçüyü kaçırma aman deyim cıss yerken tartı aklına gelsin ,ne güzel işte temizlikte de az da olsa enerji harcıyoruz sonuçta.Sena616 nasil gitsin. Bugun yatili misafir gelecek yogunum biraz. Ara ara girip sonuclara bakiyorum, yazilanlari okuyup tekrar isime donuyorum
Spor yapmis oluyorum diye diye de kendimi motive ediyorum
![]()
Çok geçmiş olsun tüh ,bu havada vantilatör kurtarıcımız oluyor ,C vitamini alıp dinlenmek mantıklı(limon,mandalina)ay kzuum ben dün vantilatör önünde uyumuşum her yerim tutulmuş ve boğazlarım şişmiş çok fenayım fenalardayım yanni![]()
1 kg gitmişşş süperrrr tebrikler canım
Ehehee ne müthiş duygu yaaEskiden olmayan kiyafetlere girebilmek super bir duyguBen de sık sık eski kiyafetlerimden cikarip deniyorum ne durumdayim diye, uzerime olduklari zaman cok mutlu oluyorum
Esim de halime bakip bakip bana guluyor
![]()
aferin sanaay kzuum ben dün vantilatör önünde uyumuşum her yerim tutulmuş ve boğazlarım şişmiş çok fenayım fenalardayım yanni![]()
Valla kıyafetlerimin bol geldiğini hatta olmuyo diye kaldırdığım giysilerin tekrar olduğjnu görmek beniçok heyecanlandırıyo kaybettiğim o genç kızı bulmama az kaldı takım arkadaşlarımın kaptanımın sayesinde A AklinYolu1
Sena616
Forever07 Belirtmexe edemedi ve son zamanlarda I IRMAKK70 C cizen_bayan
sayesinde desteğiniz yorumlarınız için teşekmürler
DeymezmiWuhuuu harikasın işte bu tebrik ediyorum değiyor demi kuzum![]()
Kuzum maşallah sana ,senin serüvenin hep başarılıydı ,menün olsun hareketli yaşamın olsun sen kilo vermeyi sonuna kadar hak ettin ,ben bu temponun bozulduğunu hiç görmedim sende maşallah hep diyete uygun şeyler yedin, bilinçliydin hepimize örneksin.İnşallah koruma döneminde böyle başarılı geçer tebrik ediyorumSize bişey itiraf ediyimmi..
Ben sitede gezerken trend konularda hep görüyodum yok cuma takımı yok bilmemne zayıflama yarışması ama hiç ciddiye almıyodum yani sanal ortamda nasıl zayıflanır ki nehin yarışı saçma sapan işler diyodum taaaakiii lucky beni davet edene kadar gerçekten oluyomuş yani evet kendi irademiz ama buraya yazmak sorumlu hissetmek daha bi kararlı yapıyomuş ben çok başladım diyete ama eşim yüzünden hep bozdum all star sorumluluğu olmasa takım arkadaşlarıma sorumluluğum olmasa yine bozardım heralde ama artık asla diyetimin dışına çıkmak hem size hem kendi bedeni e ihanet edemem bukadar kg vermişken geri dönmek çok büyük bi aptallık olur sana gerçekten çok teşekkür ederim bana besile olduğun için ve verdiğin bilgiler için sayende diyet nasıl yapkljr ne yenir ne yenmez öğrendim A AklinYolu1 şuan bildiklerimle anneme koç luk yapıyorum o henüz başaramadı ama ben kendimle gurur duyuyorum buraya ilm başladığımda tartı 70+ sinyal veriyodu geldiğim nokta beni mutlu ediyo işte benimde zayıflama hikayemhala diyetini düzene oturtamayan takım arkadaşlarıma bi vesilede bu yazım olur umuyorum
![]()
Beni unuttun Cnm
Geçmiş olsun@cizen_bayanGeçmiş olsunn![]()
Kilom gidince bende şaşırdım Cnm hiç yoktan iyi ama bu hafta daha dikkat etdicem işallahVayyy tam 12 den vurmuşsun sen bu işi çok iyi yapıyorsun
tebrikler bendeki hedefin tam kuzum
naptınnn haftaya hedef 79 koy bence canım düzelicek inanıyorum sana
Hem yerim hem veririm diyorsun
Artı gelmeseymiş iyiymişolsun haftaya asılacaksın biliyorum
![]()
İnşallah canım bende öyle umuyorum inşallah koruma dönemindede sıkıntı yaşamamKuzum maşallah sana ,senin serüvenin hep başarılıydı ,menün olsun hareketli yaşamın olsun sen kilo vermeyi sonuna kadar hak ettin ,ben bu temponun bozulduğunu hiç görmedim sende maşallah hep diyete uygun şeyler yedin, bilinçliydin hepimize örneksin.İnşallah koruma döneminde böyle başarılı geçer tebrik ediyorum![]()
Geçmiş olsun cnmay kzuum ben dün vantilatör önünde uyumuşum her yerim tutulmuş ve boğazlarım şişmiş çok fenayım fenalardayım yanni![]()