ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Benim tartım da gelsin o zaman :cool::rolleyes::rolleyes::halay:
hedefimin üstüne çıkmışım :süslü: tartıdan indim oynuyorum benim minik kızın bana bir gülüşü var :KK70::KK200::nazar:
hepinize teşekkürler kızlar çok daha güzel sonuçlar alacağız hep birlikte :KK19: böylelikle kilolu normundan normal norma gelmiş bulunmaktayım:KK6:
-1,5 kg :halay: elvedaaaEki Görüntüle 2186058
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK73::KK73::rolleyes:Tebrikler tebrikler süper bi haber bu:rolleyes::rolleyes:

Benim tartım da gelsin o zaman :cool::rolleyes::rolleyes::halay:
hedefimin üstüne çıkmışım :süslü: tartıdan indim oynuyorum benim minik kızın bana bir gülüşü var :KK70::KK200::nazar:
hepinize teşekkürler kızlar çok daha güzel sonuçlar alacağız hep birlikte :KK19: böylelikle kilolu normundan normal norma gelmiş bulunmaktayım:KK6:
-1,5 kg :halay: elvedaaaEki Görüntüle 2186058
süpersinnnn :halay::halay::halay::eğlence:

163FDEDC-325A-4284-9FB6-811A8CC588A1.jpeg

Kızlaaar anlatın hele nasıl gidiyor takımı canlandıralım:KK69:
Valla kıyafetlerimin bol geldiğini hatta olmuyo diye kaldırdığım giysilerin tekrar olduğjnu görmek beni:rolleyes: çok heyecanlandırıyo kaybettiğim o genç kızı bulmama az kaldı takım arkadaşlarımın kaptanımın sayesinde A AklinYolu1 Sena616 Sena616 Forever07 Forever07 Belirtmexe edemedi ve son zamanlarda I IRMAKK70 C cizen_bayan :KK37: sayesinde desteğiniz yorumlarınız için teşekmürler

Valla kıyafetlerimin bol geldiğini hatta olmuyo diye kaldırdığım giysilerin tekrar olduğjnu görmek beni:rolleyes: çok heyecanlandırıyo kaybettiğim o genç kızı bulmama az kaldı takım arkadaşlarımın kaptanımın sayesinde A AklinYolu1 Sena616 Sena616 Forever07 Forever07 Belirtmexe edemedi ve son zamanlarda I IRMAKK70 C cizen_bayan :KK37: sayesinde desteğiniz yorumlarınız için teşekmürler
Eskiden olmayan kiyafetlere girebilmek super bir duygu:KK50: Ben de sık sık eski kiyafetlerimden cikarip deniyorum ne durumdayim diye, uzerime olduklari zaman cok mutlu oluyorum:KK76: Esim de halime bakip bakip bana guluyor:halay:

Back