Yoğun olunca zor oluyor biraz önce evi toparladım şimdide yumurtalı kavurma yapıcam yesem mi bilemedim off bu günü atlatsam daha dikkat ederim pazar işi var çok iş varBazen duraklama dönemi oluyir canım onu yaşıyor olabilirsin canını sıkma aksine daha çok.hirslan.
Daha dikkat edersin canım yoğunluktan ağır yemeklerle uğraşamazsın
Benim yerimede git spor mekanına. Kızlar sporda mekanda hoca eşliğinde çalışmak mükemmel oluyor. Benim burada imkanım yok o yüzden leslie yürüyüş yapıyorum. Kıyafeti ben sormuştum canım sagol
Tmm Cnm tşk ederimşöyle kuzum aç yapmayacaksın hafif bi atıştırma yapıp yapılması uygun akşamları bile aç karna spor önerilmiyor o yüzden bişeyler atıştırıp gitmek uygunudur
Ekmeksiz domates salatalık ile yenebilir benceYoğun olunca zor oluyor biraz önce evi toparladım şimdide yumurtalı kavurma yapıcam yesem mi bilemedim off bu günü atlatsam daha dikkat ederim pazar işi var çok iş var
Cnm yedim ya 1 dilim çavdar ekmeğiEkmeksiz domates salatalık ile yenebilir bence
kuzum inanma öyle şeylere onlar hep dolandırıcı şeylerCnm yedim ya 1 dilim çavdar ekmeğiyanında salatalık domates ve kavurmalı yumurta tartıya Az kaldı olmadı akşam sadece yoğurt yerim off
Bu gün kendime zayıflama çayıda alcam işallah faydasını görürüm gece Kızı çayı zayıflamaya yardımcı oluyor
Yumurtalı kavurmamı SAKIN UZAK DUR!Yoğun olunca zor oluyor biraz önce evi toparladım şimdide yumurtalı kavurma yapıcam yesem mi bilemedim off bu günü atlatsam daha dikkat ederim pazar işi var çok iş var
Canım öncelikle hergün tartılma lütfen. sporuna ağırlık ver göreceksin birden hiç gitmiyor derken fazla fazla gidecek. Yağların ısınıyor ve eriyorlarGunaydin arkadaslar. Ben sabah sabah tartildim yine dayanamayip, canim sıkıldı biraz. Son 3 gundur tarti da gram oynamiyor yaa kafayi yiyecegimDun son sans sivi agirlikli beslenmeyi deneyeyim o ise yarar diye dusundum ama nafile yine 3 gun oncesiyle ayni kilodayim Bir haftadir bir kez bile kacamak yapmadim, bu hafta hergun spor yaptim, ekmegi neredeyse biraktim, aksam yemeklerini olabildigince hafif gecistiriyorum ve erken yiyorum. Aksam yemeginden sonra aciksam da kati hic birsey yemiyorum sadece sekersiz cay. Yanlis yaptigim biseyler mi var, niye boyle yavas veriyorum ben yaaa
süpersin kuzum bu topikte senin gibi iradeli insanlar gördükçe daha da azimleniyorum4 EYLÜL SALI
SABAH
1 bardak limonlu su
3 haşlanmış yumurta
Peynir
ARA
Yok
ÖĞLE
Haşlanmış patates
Ayran
ARA
Yulaf ezmesi
AKŞAM
Büyük kase yoğurt
Bol su
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Bugün de diyet benle değil diyorsun yaniBu hafta benle sen Cnm abarttıkişallah yaparız . Benim zor gibi bu gün domates alıcam konserveyle uğraşacağım işallah dikkat ederim bu gün yoğun bir gün olcak benim için
Canım turşu yeme tuz su tutar ve ekmeğide artık çıkar hayatından yumurfayıda mümkün olduğunca yağda değil haşlama tüket kekikli biberli hatta maydnozla salata olarak öğün bile vapabirirsin03.09 menüm
I IRMAKK70 ve C cizen_bayan
Sabah
1 lt limonlu su
Tarhana çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
Kıymalı yumurta yarim
Öğlen
Elma
Akşam
Fellah köftesi
Tarhana çorbası
Biber turşusu
Çok istiyorum zayıflamayı öyleki hayatım boyunca bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum ama diyetteyken aRada kaçamam yapıyoruz ya işte ufak kaçamaklarla geçiricem hayatımısüpersin kuzum bu topikte senin gibi iradeli insanlar gördükçe daha da azimleniyorum
Diyetin bugünü yarını yok kiYoğun olunca zor oluyor biraz önce evi toparladım şimdide yumurtalı kavurma yapıcam yesem mi bilemedim off bu günü atlatsam daha dikkat ederim pazar işi var çok iş var
Öncelikli amacımız sağlıklı beslenmek ve bunu alışkanlık haline getirmekÇok istiyorum zayıflamayı öyleki hayatım boyunca bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum ama diyetteyken aRada kaçamam yapıyoruz ya işte ufak kaçamaklarla geçiricem hayatımı
KesinlikleÖncelikli amacımız sağlıklı beslenmek ve bunu alışkanlık haline getirmek
grupça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?