ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yoğun olunca zor oluyor biraz önce evi toparladım şimdide yumurtalı kavurma yapıcam yesem mi bilemedim off bu günü atlatsam daha dikkat ederim pazar işi var çok iş var

Ekmeksiz domates salatalık ile yenebilir bence
Cnm yedim ya 1 dilim çavdar ekmeği yanında salatalık domates ve kavurmalı yumurta tartıya Az kaldı olmadı akşam sadece yoğurt yerim off
Bu gün kendime zayıflama çayıda alcam işallah faydasını görürüm gece Kızı çayı zayıflamaya yardımcı oluyor

kuzum inanma öyle şeylere onlar hep dolandırıcı şeyler

Canım öncelikle hergün tartılma lütfen. sporuna ağırlık ver göreceksin birden hiç gitmiyor derken fazla fazla gidecek. Yağların ısınıyor ve eriyorlar geçen haftalarda aynı durumu yaşadım ve tartı sabahı baktım ki bi anda 1 kg yakın gitmişti. şimdi senin regl döneminde yaklaşıyor ondan da olabilir. Sonucunu çok güzel alacaksın çok güzel gidiyorsun. devammm

03.09 menüm
I IRMAKK70 ve C cizen_bayan

Sabah
1 lt limonlu su
Tarhana çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
Kıymalı yumurta yarim

Öğlen
Elma

Akşam
Fellah köftesi
Tarhana çorbası
Biber turşusu
Canım turşu yeme tuz su tutar ve ekmeğide artık çıkar hayatından yumurfayıda mümkün olduğunca yağda değil haşlama tüket kekikli biberli hatta maydnozla salata olarak öğün bile vapabirirsin

süpersin kuzum bu topikte senin gibi iradeli insanlar gördükçe daha da azimleniyorum
Çok istiyorum zayıflamayı öyleki hayatım boyunca bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum ama diyetteyken aRada kaçamam yapıyoruz ya işte ufak kaçamaklarla geçiricem hayatımı

Yoğun olunca zor oluyor biraz önce evi toparladım şimdide yumurtalı kavurma yapıcam yesem mi bilemedim off bu günü atlatsam daha dikkat ederim pazar işi var çok iş var
Diyetin bugünü yarını yok ki
Adapte olamıyorsun dünde dedim sana ben seni diyete hazır göremiyorum burayı kilo alma topiği olarak kullanma lütfen olur mu
Böylelikle diğer arkadaşlara haksızlık yapmayalım...

Öncelikli amacımız sağlıklı beslenmek ve bunu alışkanlık haline getirmek
grupça
Kesinlikle ben zaten sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum çünkü hayatımdan çıkardığım zarsrlı çok şey var
Karbonhidrat
Trans yağlar
3 beyaz
Asitli meşrubatlar
Sadece zağlıklı besleniyorum ve az yiyorum
Hayatıma limonlu su ve yulaf dahil oldu bide düzenli spor yapsam çok mutlu olucam bi onu alışkanlık edinemedim ama dün kollarımın sarktığını farkettçm bu hem iyi hemde kötü bu yüzden dambl çalışıyorum şimdi ama yetmiyo daha fazla spor lazım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…