ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydın hanımlarrr :halay:bakıyorum menüler düzelmeye kaçamaklar azalmaya ve sporlar çoğalmaya başlamış gurur duyuyorum hepinizle ve kendimle :KK71: bu azimle devam edersek çarşamba günü çok güzel sonuç alırız. Dün 15000 adım hedefledim ama 10000 de kaldım babam rahatsızdı eve erken gitmem gerekşyordu ama pazara gittim ve spor yapmış kadar oldum aşırı yoruldum akşamda hiç bişey yemedim benim için baya güzel bi gün oldu hareketli ve az yemeli :KK71:

Bence de yavas yavas duzenimizi oturtuyoruz tekrar. Benim tek eksigim spor konusunda. Cok hareketsiz bir hayatim var, gunluk 10.000 adim hedef koyuyorum bundan sonra:KK49: Dun hem yolluklarimi yikadim(yolluk dedigim de ince degil bildigin hali gibi kalinligi falan sadece boyutu daha kucuk) hem 10.000 adim attim. Baya yorulmustum her yerim agridi. Yogun is yaptigim gunler isler ve 5000 adim daha iyi olur belki:temizlik:

Ben kahvaltimi yaptim geldim. @Papatya gelini tabi ki pasta iyyy igrenc hicbirimiz de sevmeyiz zaten:KK53: Nana929 Nana929 herbirinden birer lokma olacak kadar bolup yaninda bol salatayla bir ogun yapabilirsin, geriye kalani da hemen kolay ulasamayacagin bi yere kaldir:KK45: pogacayi falan dipfirize atardim ben olsam.
Yemedim cnm misafir gelmese yemem dondurucuya attım birazda çocuklara bıraktım işallah hiç yemem :(

Unutmadan menümüzü yazalım :KK66:
:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
1 EYLÜL CUMARTRSİ
SABAH
1 bardak lçmonlu su
Bolll domates
Boll maydanoz
Peynir
3 siyah zeytin
2 biber
ARA
Biberli yoğurt
Altın başak
ÖĞLE
Yulaf ezmesi
ARA
KABAK ÇEKİRDEĞİ
LİMONLU MAYDANOZ
AKŞAM
bilmiyorum herşey olabilirdeeeee hiç bişey olmayabilirde :KK66: I IRMAKK70

C cizen_bayan

Tut canım benimde tatlı var ama yemiyoruz dimi
Evet yaaa su tatli olayi benim de canimi sıkmıyor degil. Ben diyete basladigimdan beri bizim evden de tatli eksik olmuyor:KK12: Esim kilo almaya calisiyor, ben kilo vermeye calisiyorum:deli: Her gun gozumun onunde baklavalar, kadayif tatlilari, tulumba tatlilari, sekerpareler, dondurmalar lupletip duruyor:işsiz: Simdiye kadar seytana uymadim umarim simdiden sonra da boyle devam ederim.

Evet yaaa su tatli olayi benim de canimi sıkmıyor degil. Ben diyete basladigimdan beri bizim evden de tatli eksik olmuyor:KK12: Esim kilo almaya calisiyor, ben kilo vermeye calisiyorum:deli: Her gun gozumun onunde baklavalar, kadayif tatlilari, tulumba tatlilari, sekerpareler, dondurmalar lupletip duruyor:işsiz: Simdiye kadar seytana uymadim umarim simdiden sonra da boyle devam ederim.
İnşallah.
Benim canım istiyo yiyince miğdem bulanıyo gidip çıkarıyorum :( isteyerek blumia olmayayım :(

İnşallah.
Benim canım istiyo yiyince miğdem bulanıyo gidip çıkarıyorum :KK43: isteyerek blumia olmayayım :KK43:
Benim cok cok canim cekiyorsa sadece minnacik bir parca yiyorum nefsim cekmesin diye, gecen gun bir cimdik kadar dondurmadan yedim, onceki gunde tatlidan tirnak ucu kadar bisey tadina baktim. Bence kendini durdurabiliyorsan sen de bu sekilde yap, kilo vermeni pek etkilemiyor hem de nefsin koreliyor.

Benim cok cok canim cekiyorsa sadece minnacik bir parca yiyorum nefsim cekmesin diye, gecen gun bir cimdik kadar dondurmadan yedim, onceki gunde tatlidan tirnak ucu kadar bisey tadina baktim. Bence kendini durdurabiliyorsan sen de bu sekilde yap, kilo vermeni pek etkilemiyor hem de nefsin koreliyor.
Kız zaten küçük baklavalar vsr ya onlardan yedim 1 tane :))

Kız zaten küçük baklavalar vsr ya onlardan yedim 1 tane :))
Amaaann diyim benim de gozumde koca bakalavayi goturdugun canlanmisti:KK45: Benim tadina baktigim da su hindistan cevizli sarma diyorlar ya onu cok seviyorum yani eskiden cok severdim artik aramiz limoni kendisiyle:KK48: Ondan tabaklara koyarken ucundan minicik bir parca kopardim agzima attim gerci o an hemencecik yutmadim bir sure baklavayla ask yasadim sayilir ama olsunn baska da yemedim:KK28:Aslinda o kadari da yetiyormus insanin nefsine koca koca baklavalari, borekleri bosuna goturmusuz simdiye kadar:p

Son zamanlarda farkettim ki benim yemelerim hep psikolojik. Sıkılınca, uzulunce hemenn yemeye vuruyorum kendimi. Zaten bu kilolarimin cogunu da dogumdan sonra emzirme donemlerimde aldim yeni annelik stresi, sutum yetiyor mu yetmiyor mu kaygilari, etraftakilerin surekli yemek ye sutun yetmiyor baskilari psikolojimi bozmus cok. Artik daralmissam, stresliysem elimi yemege atmak yerine kitabimi okuyorum, tv izliyorum, cocugumu parka goturuyorum vs vs. Boylesi cok daha iyi.

Back