- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adımlarınızı nasıl sayıyorsunuz cnm30.08.2018 Menüm
Sabah
1 armut Yarim nektardan yulaf ezmesi
Ara
1 nektarı
Öğlen
Şehriye çorbası
4 yi patates haşlama kavurma
Ara
1 armut
Akşam
Filtre sütlü kahve
2 domates
Akşamı türk kahvesi ve soda ile kapatıyorum
3lt şu I IRMAKK70
10.000 adım @ebrar1980
Cizen bayan yok ben cevap vereyim:) Adimsayarin yoksa telefona adimsayar uygulamasi indirebilirsin. Ben telefonumla cikiyorum yuruyuse.Adımlarınızı nasıl sayıyorsunuz cnm
Sana da iyi geceler cnmIn cin top oynuyor buralardaaBen de gidip biraz kitabimi okuyayim bari
Herkese iyi geceler.
Birazdan uygulamaya bakarım cnm tşkler ederimCizen bayan yok ben cevap vereyim:) Adimsayarin yoksa telefona adimsayar uygulamasi indirebilirsin. Ben telefonumla cikiyorum yuruyuse.
Rica ederim ne demekBirazdan uygulamaya bakarım cnm tşkler ederim
Sen dön biz toparlarız canım. Bizde seni özledikSelam kızlar burayı çok özledim. ama 3gün kaldı eve dönüşe çok pis saldım yaaaa bakalım ne kadar +yla döneceğim![]()
Buradayım canım ama aktif olamıyorum malum memleketteyim davetler ikramlar derken boğuldum resmen
Yazmak istemiyorum kimseye yanlış örnek olmayayım canım
@Sena616
@salinger29
Kuasar
Forever07
N naz5403
C cizen_bayan
@Anneyimbenanne35
Kizlar menuleriniz eksik.
Ay çok özledim canım kahvemi alıp ayağımı uzatıp evimde kitap okumayıIn cin top oynuyor buralardaaBen de gidip biraz kitabimi okuyayim bari
Herkese iyi geceler.
Bizim tartı günümüz Çarşamba ya canımBu arada tartı günümüz ne zaman? Hedefim belirteyim ona gore