ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Fazla bir kuralimiz yok zaten canim menu ve spor bildirimini ogrendin zaten. Carsamba gunu tarti gununde tarti resmini cekip atiyorsun Sena616 ya da Forever07 yi etiketleyerek. Bir de gunde en az 5 mesaj yazma kuralimiz vardaha aktif olmamiz adina. Haftaya kac kilo olurum diye tahminde bulunuyoruz yine Forever07yi etiketleyerek. Fazla bisey degil bu kadarcik yani:KK48: Ha bi de en onemli kural kilo almamak:KK45:

30.08.2018 Menüm :kk77:

Sabah
1 armut Yarim nektardan yulaf ezmesi

Ara
1 nektarı

Öğlen
Şehriye çorbası
4 yi patates haşlama kavurma

Ara
1 armut

Akşam
Filtre sütlü kahve
2 domates

Akşamı türk kahvesi ve soda ile kapatıyorum
3lt şu I IRMAKK70
10.000 adım @ebrar1980
Adımlarınızı nasıl sayıyorsunuz cnm

Forever07 Forever07 ve kizlar sporu da zorunlu yapsak ayni menu bildirimi gibi onda da gunluk bildirim yapip eksiksiz bir hafta yapana kupa versek nasil olur? Grupca diyet miyet tamam da pek bir spor yapmiyoruz sanki, basladigimizdan beri sadece 3 gun spor yaptim ben mesela:deli: Boyle sporsuz zayiflarsam vucudumda sarkik ve dikitler olusur mu diye de korkmuyor degilim:confused: Velhasil kelam bu spor isini bir duzene oturtsak. Kural olarak koyarsak kendimizi zorlar yapmaya calisiriz hic olmazsaa siz ne dersiniz

Herkese iyi geceler iyi akşamlar tatlislar...
Neler olmuş neler kupalar verilmiş alanlari tebrik ediyorum.:nazar:
Yeni arkadaşımız katılmış Nana929 Nana929 hoşgeldin tatlım :KK54: 34 beden şahane bence inş birlikte vereceğiz yağları

:spor:

Buradayım canım ama aktif olamıyorum malum memleketteyim davetler ikramlar derken boğuldum resmen:KK43:
Yazmak istemiyorum kimseye yanlış örnek olmayayım canım;)
:ruh:
In cin top oynuyor buralardaa:110: Ben de gidip biraz kitabimi okuyayim bari:KK16:Herkese iyi geceler.
Ay çok özledim canım kahvemi alıp ayağımı uzatıp evimde kitap okumayı:kahve:

Back