ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kuralları kısaca anlatırmısın cnm hangi gün tartılıyor yediklerimizi ne zaman yazıyoruz vb...
Öncelikli kuralımız başka topikte görmüyüm seni
Aktif olman önemli çünkü ne kadar aktifsen buraya o kadar güzel vereceksin ve takım olarak destekli olmamız için.
Günlük menü yazıyoruz ve spor C cizen_bayan ile I IRMAKK70 etiket yapıyorsun mutlaka.
Çarşamba günleri tartı günümüz haftalık hedef belirliyoruz beni etiketle.
Yüzde oranında en çok kilo verene düzenli menü paylaşımına ve hedefini tutturana kupalar veriyoruz
haydi bol kupaların olsun

Bu gün ilk menü paylaşımı mı yapıyorum arkadaşlar
Sabah 9;00
Süt
Saat 12:00
Küçük patlıcan közlenmiş 1 tane yarım kırmızı biber
1 dilim kepek ekmeği
Şekerli çay 1 bardak tahin helvası
2 çatal
Saat 3:00
Nescafe şekersiz
2 dilim ev baklavası ( komşum kahveye geldi ona ikram edince kendim de yedim
Yarım saat yürüyüş
Akşama bişey yemem sadece
Yoğurt pul biber ve limon kürü içiyorum bunu yaparım birazdan bu günlük bu kadar
1 litre su içtim birazdan spor ve su içerim
İşallah çabuk kilolarım gider

C cizen_bayan
I IRMAKK70

Öncelikle hoş geldin canım tam zamanlama ay başına yaklaşıyoruz @Forever07 dediği gibi diğer topikler ve aktif olmak çok önemli bi de senin neren fazla çok merak ediyorum 59 kilosun 55 istiyorum desen anlıcam 1,60 boyun var bide allahım ben bir varilim o zaman bu kiloya düşmek istemendeki sebebi çok merak ediyorum açıkcası

canikommmm aksamki pilavı yarın öğlene alsak olmaz mı onun yerine salata eklesek mesela

canım menün güzel sadece nescafe 2 si bir arada mı yoksa süt kahve karışımımı

Kıyafet giyince daha hoş olmak için 34 beden giymek istiyorum

Anacimm hatun 34 beden diyo yaaaBiz ölmüsüz de gomenimiz mi yokmus ne. Almasak mi ki acaba Nana929 u gruba, bizim grubun belli bir agirligi var sonucta soyle en az 67 lerde falan heralde
Saka bi yana hosgeldin aramiza, umarim kalici, her zaman aktif, bomba gibi olursun hep birlikte istedigimiz kiloya geliriz

Hoşbuldum cnm işallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…